icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

katkaform
15. jún 2015

@lalida fuh tak som hodila tie moje cisla do tej kalkulacky co si postla a mne to vychadza dnes na 4+6, takze ked pojdem kdokimu to bude tak ako ty dnes 5+1....myslis, ze to by uz slo?

lalida
15. jún 2015

@katkaform neviem, ale podľa všetkých zatiaľ prečítaných stránok a článkov, bude vidieť iba žlté teliesko, na srdiečko je ešte skor. Veď v tej kalkulačke ti aj píše kedy je vidieť srdiečko, v tej hlavnej hornej tabuľke

katkaform
15. jún 2015

@lalida hej hej teraz to podrobnejsie studujem...ale najviac sa mi paci terminus technikus "term delivery" :D

lia1234
15. jún 2015

tento mesiac sme zacali a nepodarilo sa :( ... sestra nemohla otehotniet 3 roky, bojim, ze aj mna to caka...

rula
15. jún 2015

tak jaaaa už tým príznakom nerozumiem,už sa ani nejdem radšej skúmať.

katkaform
15. jún 2015

inak baby ako ste na tom s kyselinou listovou? skusate? berete? mala by pomoct k uhniezdeniu okrem ineho

lilimoni
15. jún 2015

Cafte zeny 😀 Ja som si isla po mladu do skoly a tu tri strany 😀
Takze mena chlapec Jakub a dievcatko Veronika 😀 a v skolke sme mali sestry Kasandru a Esmeraldu 😀 aaaaano rodicia boli uuuuplne bieli 😀 😀 😀
Pocko, ze by sa dalo aj na dvore nieco robit, ale chc sa mi v takomto pocasi? 😅 😀 😀 😀

rula
15. jún 2015

@lia1234 každé telo je iné , aj každý pár je inak na tom zdravotne, podľa sestry sa nemôžeš riadiť. Užívajte si milovanie naplno a bábo príde samo, sme len na začiatku. 😉

lalida
15. jún 2015

@katkaform tak mna objednali na 6+4

lilimoni
15. jún 2015

@katkaform a to by sa malo nieco brat? 😀 ja som kapustosaurus ako ma nazval mm 😀

lenkaoravcova
15. jún 2015

@katkaform ja beriem brala som pri kazdom tehu od jamiesona beriem jednu denne a beriem teraz aj kvapky na harmonizaciu

rula
15. jún 2015

@lilimoni hahaha aké mená.... ja umreeem

lilimoni
15. jún 2015

@sisaaaaa bude sa chlapca volat po mojom chlapovi 😀

lilimoni
15. jún 2015

@rula ale musim povedat, ze aj ked to boli cigani jak repa, tak decka ciste a hlavne slusne vychovane a obaja chodili do prae 😀 ale mena si odpustit nemohli 😀

zuzkasu
15. jún 2015

@katkaform ja kyselinu jem denne uz od decembra 😁

katkaform
15. jún 2015

@lilimoni tak vies ako to je ze malo by sa - nemalo by sa....je to take osemetne. docitas sa vselico. niekde pisu ze malo by sa, niekde ze by sa malo len v zimnych mesiacoch, niekde ze treba brat v prvom trimestri, inde ze este pred tehu, niekde zas pisu ze netreba vobec, staci jest vela zeleneho...ako predavkovat sa nou nemozes tusim :D teda ak to budes brat podla navodu :P mna to len tak napadlo, ze by to mozno mohlo stat za zvazenie alebo ak o tom niekto nahodou nic nevie... ja osobne som v zime/jar brala, ale nie denne len tusim 3x do tyzdna a ked uz je teraz sezona zeleneho tak si davam jednu tyzdenne... lebo som sa docitala ze ked uz si tehu tak vselijake doplnky a vitaminy sa moc neodporucaju, lebo potom su deti velke :D:D:D tak si vyber

zuzkasu
15. jún 2015

@katkaform to stymi vitaminmi neviem ako je ale pri oboch tehu mi hned zakazali brat tehu vitaminy presne kvoli tomu ze su deti velke to mas ja zo zeleninou a ovocim sice rychlo vyrastu ale nema to ziadnu chut stoji to zaprd rychlo rychlo 😃😃😃

lilimoni
15. jún 2015

@katkaform aha 😀 ja tu studujem nejake veci na nete a nasla som nieco, ze Maca sa to vola ale nedostudovala som ci pre chlapa to je, ci pre zeny 😅 ale tento mesiac idem dat drahemu slopat folandrol a ja si asi tiez nieco naordinujem 😀

lilimoni
15. jún 2015

Ak je nieco co mi spravi vajka pritazlivymi a maternicu lepkavou, tak to kupujem 😀

rula
15. jún 2015

@zuzkasu ja beriem Femibion

lilimoni
15. jún 2015

@rula a ten je na co dobry? 😀

rula
15. jún 2015
lilimoni
15. jún 2015

@rula to vyzera fajne 😉

rula
15. jún 2015

je to kys. Listová, trošku predražená, ale vraj má nejakú latku, ktorá podporuje vstrebateľnosť kys. Lidtovej. Niektoré ženy ju vraj samotnú nevedia spracovať. Kúpila som si jedno balenie na skusku.

rula
15. jún 2015

za folandrol, femibion a inofolic som zacálovala v lekárni 50 €, Šak to jaaaa musím byť za tí prachy tehotná, neee ?

lalida
15. jún 2015

ja beriem femibion. Brala som ho dlho pred, potom mi povedali, že ho mám vysadit, nedarilo sa.. nasadila som shatavari. S Femibionom som znova začala až s pozitívnym tt. Sú aj doktori, ktorí ho nedoporučujú, ale aj naopak.

rula
15. jún 2015

jaaaj a ešte papkám Magnézium.

rula
15. jún 2015

@lalida suhlasím s Tebou. chcela som len jedno balenie na mesiac, tersz si kupim jamieson čistu listovku. A Tebe čo pomohlo ?

rula
15. jún 2015

@lalida počuj, ja som dnes 27 DC, niečo zo mna vyteká, je to žltučke, nesmrdí to a nie je to husté, skôr riedke a nie je toho veľa, len občas počas dnešného dňa. Mala si také dačo ?

sisaaaaa
15. jún 2015

@lilimoni tak Silvestra po mame som mu nechcela dat😁v hre bol este Radomir,ale ten ma meniny 29.2,to mu nemozem spravit😀a vzhladom na nase priezvisko velmi vymyslat nemozme😀😀😀