Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
tento mesiac sme zacali a nepodarilo sa :( ... sestra nemohla otehotniet 3 roky, bojim, ze aj mna to caka...
tak jaaaa už tým príznakom nerozumiem,už sa ani nejdem radšej skúmať.
inak baby ako ste na tom s kyselinou listovou? skusate? berete? mala by pomoct k uhniezdeniu okrem ineho
Cafte zeny 😀 Ja som si isla po mladu do skoly a tu tri strany 😀
Takze mena chlapec Jakub a dievcatko Veronika 😀 a v skolke sme mali sestry Kasandru a Esmeraldu 😀 aaaaano rodicia boli uuuuplne bieli 😀 😀 😀
Pocko, ze by sa dalo aj na dvore nieco robit, ale chc sa mi v takomto pocasi? 😅 😀 😀 😀
@katkaform ja beriem brala som pri kazdom tehu od jamiesona beriem jednu denne a beriem teraz aj kvapky na harmonizaciu
@lilimoni tak vies ako to je ze malo by sa - nemalo by sa....je to take osemetne. docitas sa vselico. niekde pisu ze malo by sa, niekde ze by sa malo len v zimnych mesiacoch, niekde ze treba brat v prvom trimestri, inde ze este pred tehu, niekde zas pisu ze netreba vobec, staci jest vela zeleneho...ako predavkovat sa nou nemozes tusim :D teda ak to budes brat podla navodu :P mna to len tak napadlo, ze by to mozno mohlo stat za zvazenie alebo ak o tom niekto nahodou nic nevie... ja osobne som v zime/jar brala, ale nie denne len tusim 3x do tyzdna a ked uz je teraz sezona zeleneho tak si davam jednu tyzdenne... lebo som sa docitala ze ked uz si tehu tak vselijake doplnky a vitaminy sa moc neodporucaju, lebo potom su deti velke :D:D:D tak si vyber
Ak je nieco co mi spravi vajka pritazlivymi a maternicu lepkavou, tak to kupujem 😀
je to kys. Listová, trošku predražená, ale vraj má nejakú latku, ktorá podporuje vstrebateľnosť kys. Lidtovej. Niektoré ženy ju vraj samotnú nevedia spracovať. Kúpila som si jedno balenie na skusku.
za folandrol, femibion a inofolic som zacálovala v lekárni 50 €, Šak to jaaaa musím byť za tí prachy tehotná, neee ?
ja beriem femibion. Brala som ho dlho pred, potom mi povedali, že ho mám vysadit, nedarilo sa.. nasadila som shatavari. S Femibionom som znova začala až s pozitívnym tt. Sú aj doktori, ktorí ho nedoporučujú, ale aj naopak.
jaaaj a ešte papkám Magnézium.

@lalida fuh tak som hodila tie moje cisla do tej kalkulacky co si postla a mne to vychadza dnes na 4+6, takze ked pojdem kdokimu to bude tak ako ty dnes 5+1....myslis, ze to by uz slo?