Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ja som brala calibrum babyplan minuly mesiac,bolo tam vela kys. Listovej a ani neboli tie vitaminy take drahe😀musim kupit dalsie balenie...
@rula moja, neviem. To som nemala. My sme sa aktivne snažili posledný pol rok, predtým nám to zakázala endokrinologička. Neskor som začala chodit k bylinkárke, a mala som všetko možné. No a posledný mesiac mi kázala vysadit femibion, to isté i endo.. no a podarilo sa. Ako som písala brala som iba shatavari (asparagus) a magnezium.
Včera som sa bavila s jednou známou a tá má zase známu gynekologičku a tá vravela, že tehu vitamíny sú fuj, a že niekde vo Švédsku, kde bola predtým než prišla do ČR to vraj zakazovali, lebo tam bol výskum a vraj veľa MA bolo z tých vitamínov. Neviem presne o akú značku išlo, ale ona je v kvázi proti všetkým tehu vit.
baby moje prsia mam jak balony a bradavky ma svrbia co stym???? poradte mi
juuj šak za vami nestíííham dnes kooopa robotky a ešte aj varit som musela...teraz konečne chvilu čas,kým malá nezačne pištat že podme puzzle skladat.....čo rozoberate?menáá?pre chlapca by som asi nevdela ...dievčenske sa mi velmi kristinka ači,aj sara sa i pačila ale manžel zamietol....ked som čakala lucasa dlho to bol jakub,a ja som tužila po nataniel...aj doteraz sa mi to meno velmi pači..ale keby sa nam podaril chlapček asi dilema by to bola
no ja musím ísť žehliť

@rula ja som teraz objednavala z pilulka24 a tam je baliček inofolic+folandrol za 24 €,zajtra má dojsť a nad 15 € je doprava zdarma