Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
baby, vy ste tu aké mudre inžinierky trojfarebné 😀
Krista aka som dobraaaaa 😀 Parfum Calvin Klein Euforia 😀
@orchidea111 ale veď my sme tu nato, viac hláv viac rozumu., no nee ? Snáď to nebude až v takom dlhom časovom horizonte
Neboj sa, my budeme stále s Tebou. 😉 .
dakujeeem kocky.. najlepsie poradkyne a utesitelky 😉
Hovorim 50odstiiinu 🙂 bebe dala vlozky medzi nozky. Po roku a pol spm sa zmierila s tym, ze dosli... a neplakala ja 🙂 starkemu nasadime vitaminky a bude bejbee
V ramci pauzy si tu citam tych 100 stran,co stihlo pribudnut😁 skladame s muzom obyvackovu stenu, gauc nam uz tiez dosiel a uz tyzden nie sme schopni ho rozbalit,reku ze poskladame najprv stenu...kniznica s ktorou sa mordujeme,ma asi 1000 srobikov...dojdite na brigadu😀😀😀a potom,ze lahnem do postele mrtva,on tiez,medzi nami pes a je po romantike😀😀😀
Kocicandy a co chodite so skepkami spat, ze to tu tak pokapalo? 😀
tuším som tu už sama..to je v rici!
@orchidea111 tak toto ma zaujíma,ako ti zistili tie výsledky?čo za vyšetrenie si absolvovala?
inač ake zvlaštnosti sa dejú v teme snažilky...jedna ma pozitivne tehu testy počas mrchy a dalšia pozitivné tehu aj ovu test 15 DC 😕
ja tez len priebezne krmim uspavam upratujem a citam vas
@lilimoni @rula @zuzkasu ta toho mesiaca nevydalo... pre istotu ale mam jedneho 4r grula ktory po obdobi vzdoru (bude trvat do rannej staroby) a obdobi A Pleco???? Ma momentale sebevrazebne sklony.... skakat pod auta to je jeho... sa nenudim.... a peniso je vzdy pripravene v pravu chvilu zasiahnut . 🙂 a ozaj nie som... sa uz tesim kedy kramose skoncia 🙂 🙂 😝

@rula no to hej.. ale po ockovani tri mesiace ziadne snazenie.. zevraj je to nebezpecne.. ale ja vam baby nechcem kazit dobru naladu.. zmena teeeeemy :D vsak mne za chvilu dovolenka zacina a ja sa tu takto stresujem