icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
16. jún 2015

@lia1234 ta aplikacia je zbytocnaaa... mne ani len nepreratala cyklus... uplne nespolahliva... je ti dobra len na znacenie ms a sexiku 😉

lilimoni
16. jún 2015

@dzanem no to preto sa ti tak zda, ze mas depku 🙂 nevies si najst stalu pracu?

orchidea111
16. jún 2015

@dzanem joj moja.. dobre bude.. vsade je nejako. . Nemaj krizu 😉

vikina6
16. jún 2015

moja ovulácia ešte dalekooo,prave som ocikala test som 10 DC a ešte beloba...ale ďakujem @lauritka za rýchlosť 🙂 a dnes došiel aj inofolic tak som začala 4 balenie a mužovi som objednala Folandrol nech sa nelakomí na môj inofolic 😀 ešte to možno stihne zabrať do ovulky,idem poštudovať lebo viem že inofolic zaberie za 8 dní

lilimoni
16. jún 2015

@orchidea111 inak nazdar zenska 😀 seres na nas jak na placaty kamen 😀
@vikina6 to stihate v pohode 🙂

orchidea111
16. jún 2015

@lilimoni jaaaa? to so mnou ta tu nik nebavi :D :D :D

rula
16. jún 2015

konečne som tu. Upratané, poumývané, požehlené a neviem , eo ešte všetko.....

orchidea111
16. jún 2015

@rula tak mozes byt aj k nam ked si taka rozbehnuta :D

rula
16. jún 2015

som rada, že som si sadla. Prvý deň krémeše a ja som mala najviac práce.

lilimoni
16. jún 2015

@rula aspon ti skor skoncia 😀
@orchidea111 kto sa s tebou nebavi? 😀 sa tvaris, ze pracujes a nas tu nechavas napospas osudu 😀

vikina6
16. jún 2015

@lilimoni stihame,toho mesiaca sa to už podaríííí,len som zvedava čo ten folandrol spraví s mužom,potom vam napíšem ako to učinkovalo 😀
a baby ktoré testujete,zajtra sa mi asi ešte neoplatí ked dnes biely test,testnem až pozajtra

nayrufa
16. jún 2015

@vikina6 prosim ta a ten folandrol je bez predpisu? Nejaky vitamin pre chlapov?

orchidea111
16. jún 2015

@lilimoni zarabam love na vybavicku 😀 ale uz som doma.. zajtra este od 5 do12 pracujem a potom zasluzena dovca.. a budeme sa milovat a mnozit 😀

orchidea111
16. jún 2015

@vikina6 to zaujima aj mna teda co to s tvojim spravi.. chcem vediet vsetky detaily 😀

vikina6
16. jún 2015

@nayrufa ano bez predpisu,objednala som z pilulka24 partnerský balíček=Inofolic+Folandrol,spomínaný inofolic je pre ženy na rast vajíčok (odporúčala mi ho doktorka) a folandrol pre mužov na zlepšenie spermií

vikina6
16. jún 2015

@orchidea111 až budem spokojná určite budem odporúčať 😀 ale radšej by som bola aby to aj bolo vidno na testiku 😵

dzanem
16. jún 2015

@lilimoni
@orchidea111 baby ste zlate,v poslednom case ma nebavi nic uz(

orchidea111
16. jún 2015

@dzanem blbe obdobie, ktore prejde 😉 len treba to treba preckat

orchidea111
16. jún 2015

Inak baby, chodi k nam nakupovat jedna, myslim ze je to rumunka.. ma uz osem deti.. najskor som si myslela, ze jej take brucho po porode ostalo, ale ona je fakt kazdy rok tehotna.. a ma same dievcata.. bud chce mat silou mocou chlapca alebo to nechapem uz..

lilimoni
16. jún 2015

@nayrufa folandrol ma krasny vedlajsi ucinok, ze chlapi su nadrzani ako chovne samce kopytnikov 😀
@orchidea111 ty pracujes v nejakom obchode?
@dzanem aj ja mam blbe obdobie 🙂 to prejde zlaticko, netrap sa 🙂 kolko ludi umiera od hladu a my sa trapime v podstate kvoli blbostiam 🙂

orchidea111
16. jún 2015

@lilimoni ja pracujem v jednom supermarkete 😉 a inak ten folandrol ako ucinkuje? Za aku dobu po vypiti pride nadrzanost? 😀

mausy21
16. jún 2015

@orchidea111
@lilimoni
@dzanem dievčence moje mám konov tak vas opuštam ale rano sa hlasi s teplotkou..snad bude len stupat a iank som samíí pupák jak pubertačka nechaaapem..asi som už tehu..ako pisaôa ta kočka čo má apku v mobile ktora jej rata ovu 😀 😀 😀

orchidea111
16. jún 2015

@mausy21 pekny vecer este.. ja pojdem do hajan, nech rano vstanem.. aj tak tu vsetci asi ondia, nikto nekomunikuje 😀

zuzkasu
16. jún 2015

Dobry vecer damy
Vas docitat amen zadny test iba grafy som stoho jelen 🙂 ten balicek tusim aj ja kuoim nech je stary nadrzany to potrebujem

mausy21
16. jún 2015

@zuzkasu bože vy chodiace vitaminove bomby..počkajte jake kolajnice vam sem otýžden vycapím aj bez vitamííínov.... 😀 😀 😀 dufam 😕

zuzkasu
16. jún 2015

@orchidea111
@lilimoni
@dzanem
@mausy21 na sak deste? Clovek ma konecne cas a vas nikde ja mam dnes zasebou narocny den 😅 😝

zuzkasu
16. jún 2015

@mausy21 ja to tiez skusim len aby to stary pil stale vyhovara ze uz je stary

orchidea111
16. jún 2015

@zuzkasu vsak ja uz som si pokecala sama so sebou. Si na rade 😀 idem k mojemu supnut pod perinku, uz.je vyhriata 😉 dobruuu 😵

zuzkasu
16. jún 2015

@orchidea111 tak dobruuu nocku

rula
16. jún 2015

aj ja idem hajať, zajtra sa presúvam 500 km na Sk. Kooonečne. Ked bude čas, hlásim sa. Pekne sa milujte a množte. papa