Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
baby ja som v robote, "tvrdo makam" ako vidite.. 😀 ale hned ako to bude mozne vám ho sem supnem 😝
inak ja som moju 5 rocnu mala na ze uplne na prvy sup..kiezby mi ta plodnosť ostala doteraz 😀
@tinka881 uz som ho nahovarala ze ideme do archivu a nechce ist ma bobky 😀 😀 😀 ale vajka plne dva dni sme nesexikovali zato ze dnes ma nalepi na stenu ked vyletia spermijky.. uz sa nevie dockat poobedia a navstevy jeho prerabaneho bytu a zajtrajsej sluzobnej cesty do plzne 😀 😀 😀
@petra212 ja som tu 10 minut ale nestiham tomuto tempu absolutne 😅
@tatiana305 a ja podavam "plnohodnotny" vykon v praci 😀 😀 😀
@tatiana305 neboooj, to sa poobede trosku spomali a stihnes docitat 😀
dovolenkaaa.. juchuuuu 😀 😎 a moj ovu test je dnes bledsi jak vcera??? to co???
@lilimoni
@tatiana305 veru,ja napriklad idem suruvat podlahy 😀
@tatiana305
ta ale furt si na tom lepšie ako ja .... ja teraz čítam 14.6. 😀
@orchidea111 daj ho sem urobime diagnostiku...
@mausy21 neda sa mi z tel. pridavat fotose.. zajtra skusim zas a dam aj fotku..
decka toto vase tempo sa fakt neda stihat...vy ste inak akcna skupinka.... :D inak cerstva info: mame bublinku a mam ju tam, kde ma byt, takze jeden velky balvan zo srdca spadol...horsie vsak je ze moj dok mi povedal, ze on uz ambulanciu nerobi :( ....takze, dievky z BA prosim viete mi poradit v gyncentre na einsteinovej aky je cennik resp.ci sa plati nejaky vstupny poplatok. dakuejm krasne
@lilimoni kokos baby eden obed hodka mimo a VY ttu toto no pekne😀 inak bed ma stal 30 eur kua že som ja sla do toho obchodu 😀 😀 😀
@mausy21 ja pri prvom tehu 30kg pri druhom 11kg
@orchidea111
@dzanem
@tatiana305 vítam ta v klube salenych 😀

@lilimoni že včera robila a je v koši ...mala by ešte jeden urobit a zavesit ho sem