@lenkaoravcova mne praveze nemaskaju mala som MS ale taku divnu len dva dni a jeden den len pol dna ale riadne krce to teda boli, lenze som unavena kazdy den s prace pridem tak musim ist lahnut, hlava ma boli a tie prsia mi nedaju pokoj citim ich ale akonahle dam dole podprdu nic necitim tak neviem, asi si len namyslam 🙂 hned ako pridu testiky jeden obetujem
@dzanem @nayrufa @lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bože ženy Vy ste horšie ako policajný pes 😀 😀 😀 nejdem na obed lebo chcem ist domov o tretej ak scihnem kupim a pridam foto este dnes ak ne tak zajtra a neondite sa tolko 🤐
@zuzkasu zuzi beriem ta za slovo. Zajtra si skonrolujem aj keď zasa mi tu vy baby jagy popisete 15 strán...ja si ten tvoj test s dvoma ciarkami najdem 😊 drzim palceky
@lenkaoravcova mne praveze nemaskaju mala som MS ale taku divnu len dva dni a jeden den len pol dna ale riadne krce to teda boli, lenze som unavena kazdy den s prace pridem tak musim ist lahnut, hlava ma boli a tie prsia mi nedaju pokoj citim ich ale akonahle dam dole podprdu nic necitim tak neviem, asi si len namyslam 🙂 hned ako pridu testiky jeden obetujem