icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@tamcika ja som si vyrátala podľa vasich vekov, kedy budem rodiť svojho prvého potomka 😝
@lilimoni a keď je ešte miminko na ceste, tak akú farbu? ináč marhuľková sa aj mne páči

ajajaj00
4. jún 2015

@majuskabobi ja este nemeriam len sa nato chystam

tamcika
4. jún 2015

@majuskabobi
@lilimoni odpadávam z vas baby.. Ja sa dnesnunudim v robote

lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi tak si aspon kocik objednaj 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@enia74 juj, tak to aby som sa nahlásila na budúci mesiac.ja som myslela, že to sa robí kedykoľvek, myslím tie profily a iné testy.

majuskabobi
4. jún 2015

@lilimoni šetrím, už mám v prasiatku 1.evro 😕 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@tamcika ja sa dnes nudíím v robotee,už som všetko pojedla čo som mala v kabelke, už by som aj domov šla 😀 😀

tamcika
4. jún 2015

@majuskabobi
@lilimoni ja som minule môjmu ze aha taky kočík chcem a on ze dobre tak ti ho kúpim a ja ze načo mi teraz bude? Ze veď dame ho do garáže :D flegmoš

lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi najlepsie nejaky unisex 😀 alebo bledozelena 🙂

tamcika
4. jún 2015

@majuskabobi ja zastupujem inde takze nuda sko šľak, za chvíľku idem na obed. Ja som zjedla jeden citrón. Dam obedík a poobede grepik. Nemam nic so sebou ja

majuskabobi
4. jún 2015

@tamcika my garáž nemáme..môžme odložiť potom ku Vám? 😀 😀

tamcika
4. jún 2015

@majuskabobi jasnacka. Kludne aj zložený. Sem tam ho brebehnem s babikou nejakú kúpim 🙂

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi Ja som bola v 1DC za nim a dohodli sme sa ze hned na 3DC pridem na krv a potom ked som isla na folikulometriu - uz som mala aj vysledky z krvi - hormonalny profil.. pozru sa folikulky a podla toho ti povie co dalej ..

muskamala
4. jún 2015

@majuskabobi jáááj, tie reči poznám, od svokry to počúvam už dobré dva roky a intenzita sa stupňuje 😀 a veru už sa pridala aj moja babka 😀

lilimoni
4. jún 2015

@tamcika mne moj povedal, ze kocik budeme riesit az v polovici tehu 🙄 ale prebalovaci pult uz obzeral a aj si vybral 😀 zahlasil, ze uz som si vybral pre teba pult 😀 😀 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@lilimoni ja rozmýšľam nad nebíčkovo-modrou 😀 aj obláčiky domaľujem. svetlo zelená sa mi moc nepáči, v spálni máme sýtu zelenú, ta je fajnová, len sme ju dali miešať , a ja už nepamätám z akých farieb

littledesire
autor
4. jún 2015

@enia74 drzim ti palce, nech to vyjde.. mne ale pomahali ani nie tak grepovy dzus ako samostatny ruzovy grep na hlienik 🙂 no uvidis, mozno aj ten grepovy pomoze, hlavne aby bolo vela grepu v nom a nie koncentrat 🙂

@majuskabobi joooj ta zase ne tri som zjedla, len jeden 🙂 to neni obzerstvo :D a ked budem mat jest za dvoch ? 🙂

tamcika
4. jún 2015

@lilimoni veď mne ti povedal len preto aby ma odbil a nemusel to ďalej počúvať 🙂 keby mu poviem ze som ho kúpila tak ma zahlusi asi :D zlatý vybral si pre teba :D

rula
4. jún 2015

@enia74 tak ja si môžem písať rula74 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

@tamcika ano super 🙂 dobry pristup 🙂 hlavne sa nestresovat a nezatazovat blbostami 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015

Baby, och, hodinu som bola prec.. a dve strany ????? :D:D:D zomrem z vas 🙂

tamcika
4. jún 2015

@littledesire kolko mas rokov?
@majuskabobi robi priemer

littledesire
autor
4. jún 2015

@muskamala neopovaz sa... nic neuvidis... 🙂 este vydrz 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015
lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi taku ma moja u nas doma 😀 velmi pekna 😀 uz si ju aj domalovala 😀 😀
@littledesire a hambac si len pekne daj 🙂 a za dvoch sa nepapa 😀 to sa len hovori aby sme sa necitili blbo, ked zereme 😀

A co som spravila podla mna super pri prvom tehu, kupila som lacny hlbokac a potom som si investovala do lepsieho sportoveho 🙂 vsak vo vanicke budu tak 5 mesiacov a sportovy je potom nadlhsie 🙂

lilimoni
4. jún 2015

Och boze zenske 😀 o pol hodinu idem po malu do skoly a maminu odviezt na neurologiu. Tak urcite tu do 16-stej nebudem. Kto to docita? 😀 😀

rula
4. jún 2015

@majuskabobi idem Ti pokaziť Tvoje výpočty a predpoklady 40 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@enia74 a mužíčka Ti neposlali na spermiogram? ja by som svojho poslala, len neviem ako mu to citlivo naznačiť 😀 😀

hennyinnsbruck
4. jún 2015

Ahojte kocky smiem sa pridat? Ja som dnes 3dc objednala som si alchemilkove kvapky na upravu cyklu hadam pomozu. Mam ho kolo 36dnovy tentokrat mi mrska prisla uz na 32dc...inak ja som mala 31 r. 🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@rula doobre, sak ja mam čáás 😀 😀

vekový priemer tunajších snažiliek je aj tak 34,5. . 🙂 ja mám na to špeci konštantu..apsoň sa necítim blbo, že som stará dzivka 😀