icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@tamcika to budes na urade az 2 tyzdne 😀 aspon si oddychnes a 8 mesiacov mozes byt nezamestnana tehula aby si dostala matersku 🙂

mausy21
18. jún 2015

ahojte tak som tu bolo to fajn trošku aj tie slzičky boli ale ustala som to ,poopekali sme si to som neopekalu už tisiiic rokov a fajn decka sa vybehali možu do postele..

nayrufa
18. jún 2015

@mausy21 aspon budu dobre spat 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika nie ochranna lehota sa ti pocita 8 mesiacov od skoncenia pracovneho pomeru... tych 8 tyzdnov to mozes ist na matersku 6-8 tyzdnov pred datumom porodu 🙂

tamcika
18. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa ahaaaaa so super baby dakujem. Ved do roboty tejto sa aj tak nechcem vrátiť takze mi to je jedno v podstate. Akurat posledné štvrťročné a ročne odmeny nedostanem ale prežijem to 🙂 ste ma potešili teda trosku. Keby mi predĺžia by som sa čudovala. U nas dávaju dva krat na rok a potom na neurčito. A bude mi druhý rok koncit

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika s tym by som sa zacala trapit ku koncu rodicaka 🙂 teraz sa vytesuj 🙂

orchidea111
18. jún 2015

@lilimoni od mojho chceli vzdy kamarati aby pivedal gulôčka v jamôčke 😀

tamcika
18. jún 2015

@nayrufa aaa ved jasneeee to ma len take somariny napadajú 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@tamcika kludne si tehulkuj a materska a rodicak bude 😀 a este si aj povegetis 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni lilica mas ss

tamcika
18. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni haaa baby ved neviem nad čím mam rozmýšľať asi nad ničím 🙂 radšej

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika proste klidek a uzivaj si tehulkovanie 😀

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika a este poprosim, sustred sa na sen, ze sme tu vsetky otehotneli 😀 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@tamcika mena vymyslaj a kukaj si detske veci na nete 😀

tamcika
18. jún 2015

@nayrufa ved zatial to je ako maturita spravíš ju no uvedomíš si to neskor az. Takze asi o tie dva tyzdne po sone budem uplne si vedomá. Ale užívam. Strašne sa uz tesim ked prestanem do roboty chodiť 😂 normálne sa dam vypísať asi na začiatku decembra. Hej nieco sa mi aj snivalo len nepamätám co 🙂

tamcika
18. jún 2015

@lilimoni vies co kukala som co sa deje v 4tt a ako vyzera ta bodka bublinkova. To je sila. Ze uz ked pojdem na sono by malo mat srdiečko kuriatko moje

sisaaaaa
18. jún 2015

Baby,mam otazku...teoreticky pred mrchou by sa na ovuteste nemalo ukazat vooobec nic,ze? Ani len duch? Viem,ze kamoska mala pozit ovutest ked bola tehu😁nemam tehotensky doma,tak som ocikala ovu😀a je tam slaaaby dusik,tak som zmatena,prilozim aj fotos,len neviem ci to bude vidno...hm...?

lilimoni
18. jún 2015

@sisaaaaa ten LH hormon sa uvolnuje priebezne ale neviem ako podla ovutestu zistit tehu 😖

bebe87
18. jún 2015

@sisaaaaa bol by silno pozit. ako pri ovulke

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni
@sisaaaaa to sa daaaa?

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem vraj hej. Niekde na konovi som to citala. Baby ja idem grcat. Nemala som ten clanok vobec otvarat ☹

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni co som ti poslala to? 😒

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni co za clanok? 😕

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem z toho tiez ale z toho som skor nasr*** 😠 ten co som prezdielala o islamistoch 😠

sisaaaaa
18. jún 2015

No hej,da sa,ale ona to zistila az v 9tt...ked ho mala pozit.😁ja len tak,ze je negat,len ta carka by nemala byt ziadna,si myslim...

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni tak z tych grcam aj ja 😠

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem napodobne 😖

lilimoni
18. jún 2015

Ja vam ho sem dam ale tehule zakaz otvarania. V ziadnom pripade lebo sa vam zdvihne tlak na maximum 😠
http://www.teplickykuryr.info/news.php?extend.9...

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni fuhh do prdele som to zavrela 😢