Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ahojte tak som tu bolo to fajn trošku aj tie slzičky boli ale ustala som to ,poopekali sme si to som neopekalu už tisiiic rokov a fajn decka sa vybehali možu do postele..
@lilimoni
@nayrufa ahaaaaa so super baby dakujem. Ved do roboty tejto sa aj tak nechcem vrátiť takze mi to je jedno v podstate. Akurat posledné štvrťročné a ročne odmeny nedostanem ale prežijem to 🙂 ste ma potešili teda trosku. Keby mi predĺžia by som sa čudovala. U nas dávaju dva krat na rok a potom na neurčito. A bude mi druhý rok koncit
@lilimoni od mojho chceli vzdy kamarati aby pivedal gulôčka v jamôčke 😀
@nayrufa ved zatial to je ako maturita spravíš ju no uvedomíš si to neskor az. Takze asi o tie dva tyzdne po sone budem uplne si vedomá. Ale užívam. Strašne sa uz tesim ked prestanem do roboty chodiť 😂 normálne sa dam vypísať asi na začiatku decembra. Hej nieco sa mi aj snivalo len nepamätám co 🙂
Baby,mam otazku...teoreticky pred mrchou by sa na ovuteste nemalo ukazat vooobec nic,ze? Ani len duch? Viem,ze kamoska mala pozit ovutest ked bola tehu😁nemam tehotensky doma,tak som ocikala ovu😀a je tam slaaaby dusik,tak som zmatena,prilozim aj fotos,len neviem ci to bude vidno...hm...?
No hej,da sa,ale ona to zistila az v 9tt...ked ho mala pozit.😁ja len tak,ze je negat,len ta carka by nemala byt ziadna,si myslim...
Ja vam ho sem dam ale tehule zakaz otvarania. V ziadnom pripade lebo sa vam zdvihne tlak na maximum 😠
http://www.teplickykuryr.info/news.php?extend.9...

@tamcika to budes na urade az 2 tyzdne 😀 aspon si oddychnes a 8 mesiacov mozes byt nezamestnana tehula aby si dostala matersku 🙂