icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

orchidea111
19. jún 2015

Kraaasne ranko! To co tu hned zrana.. ake pocurane vajcia? Fuj..
@hennyinnsbruck by ma slak trafil kvoli tomu testu ☹
@dzanem este nedosli kremese tak nestresuj! Vsak vyckaj este

nayrufa
19. jún 2015

@dzanem potom skoncia a sup-sup na to... 😀 netreba sa vzdavat 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@juliett99 sluzobka bola plodna? 😀 😀 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@orchidea111 😀 😀 bre ranko... 🙂

juliett99
19. jún 2015

@dzanem ahoj ako mas uzivat clostik ??? ja ho mam na 5 den cyklu zacat 1x1 po dobu 5 dni

nayrufa
19. jún 2015

@dzanem pocuj a co to je ten clostylbegyt??

juliett99
19. jún 2015

@nayrufa ale prd nedali sme nic cesta tak celkom OK ale naspat od Prahy v kolone cca 2 hodky namiesto pol7 sme prisli domko okolo pol11... vrrr som mrchava dnes. ale sexik sme doma dali.
zato mame zazitok ako si prazak v aute zuby umyval ,, ze maju dedinu s nazvom Žebrak 😀
No hlavne je to ze sme boli spolu a moja polovicka necestovala sama 😀

mausy21
19. jún 2015

@dzanem a ty máš dostat mrchu?test si robila?šak ja som vám nejak mimo dievčence moje...

dzanem
19. jún 2015

@juliett99 ahojky 3-7 den rano a vecer a na 12 mam utekat na usg

mausy21
19. jún 2015

@juliett99 počuj moja teba som sa chcela spýtat ty už nie si s tým svoim čo si s nim bola ked som aj ja byvala v HC.lebo niečo som tu čitala a asi som to nepochopila....a blndýna už nie som... 😀

dzanem
19. jún 2015

@nayrufa len som dufala ze nedojdu 😠 clostylbegyt stimuluje ovu a vajickaa

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 jj)v utorok 28 den,len mne to pobehuje 25-28 d zacina ma bachor bolet

nayrufa
19. jún 2015

@dzanem to je bez predpisu? ked hej, tak to skusim potom

stellasss
19. jún 2015

@mausy21
@hennyinnsbruck
@dzanem dakujem babule

Ešte sa chcem spýtať mám doma utrogestan čo mi dr. predpísala po UO beriem 2 tsbl. denne ...čo ešte beriete? Myslim vitaminy alebo niečo na podporu....mne povedala dr. že mám slabé vajíčka...

mausy21
19. jún 2015

@juliett99
@hennyinnsbruck
@dzanem
@nayrufa dnes je take na chuja počasie straaaašne zammračene , zima a poprcha už,sa mi asi nič nebude chcet..idem si urobit masielkovy rožtek čerstve rožteky z pekárne mnááám

dzanem
19. jún 2015

@orchidea111 uz ma zacina brusna dutina bolett 😝

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni sa mi snivalo s tebou... 😀 😀 ze si dala sem na kona fotku nenormalneho grafu... komplet celeho aj s vyssou teplotou a vedela si uz ze si v tom... 😀 😀

dzanem
19. jún 2015

@nayrufa na predpisss

juliett99
19. jún 2015

@mausy21 no veru nie malého tato od nas odisiel ked mal cvrcek 3 roky.a Boli sme sami az do minulej jesene a teraz mame uz aj tatinka Mareka ako mu cvrcek hovori 😀

nayrufa
19. jún 2015

@dzanem 😠

dzanem
19. jún 2015

@stellasss ja uz len femibion

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 mi hovor... tak sa mi nechcelo do tej roboty... a rano ked som merala teplotu, tak som asi zaspala s teplomerom v hube 😀 lebo som ani nevedela kedy zapipal, ze zmeral teplotu.. no uplne na chuja... doteraz som jak mechom uderena... chvalabohu ze nas sef je na dovolenke 😀 😀 😀

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 tiez nato dnes kaslem,prsiiiii

juliett99
19. jún 2015

@mausy21 jaj volaco vravo pocasi ja som dnes mrchava ze fujjj.... ja chcem ist spinkat domko.. a brucho zacina pobolievat som zvedava kedy mrcha dorazi ked uz dnes som mrchava 😠

stellasss
19. jún 2015

@dzanem a to je na predpis? Ja som odvtedy u dr. nebola..... kyselina listova a take neberiete?

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@stellasss ja beriem zase od vcera vitaminy...

stellasss
19. jún 2015

Jaja sorry ujo google vygooglil e to je kys. listová 😀

stellasss
19. jún 2015

@hennyinnsbruck a aké??

dzanem
19. jún 2015

@stellasss jj tam mas viacero vitaminov,volne predajny 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

hahaha baby co sa mne prihodilo 😀 😀 ja viem som salena... ale nudim sa za hodinu idem so psami na obed sa potom stretnem s kamoskou....

robila som si ovu test hned som namocila tehu test 😀 😀 sak ich mam neurekom....polozim ich vedla mna...kuk neskor 4 ciarky 😀 😀 😀 som vystrelila z postele sak neexistuje tehu aby som bola.... no ten tehu duch potom zmizol....ha ha pekne si duchuje testik hned hodim foto