Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 😀 😀 bre ranko... 🙂
@nayrufa ale prd nedali sme nic cesta tak celkom OK ale naspat od Prahy v kolone cca 2 hodky namiesto pol7 sme prisli domko okolo pol11... vrrr som mrchava dnes. ale sexik sme doma dali.
zato mame zazitok ako si prazak v aute zuby umyval ,, ze maju dedinu s nazvom Žebrak 😀
No hlavne je to ze sme boli spolu a moja polovicka necestovala sama 😀
@mausy21
@hennyinnsbruck
@dzanem dakujem babule
Ešte sa chcem spýtať mám doma utrogestan čo mi dr. predpísala po UO beriem 2 tsbl. denne ...čo ešte beriete? Myslim vitaminy alebo niečo na podporu....mne povedala dr. že mám slabé vajíčka...
@juliett99
@hennyinnsbruck
@dzanem
@nayrufa dnes je take na chuja počasie straaaašne zammračene , zima a poprcha už,sa mi asi nič nebude chcet..idem si urobit masielkovy rožtek čerstve rožteky z pekárne mnááám
@orchidea111 uz ma zacina brusna dutina bolett 😝
@mausy21 mi hovor... tak sa mi nechcelo do tej roboty... a rano ked som merala teplotu, tak som asi zaspala s teplomerom v hube 😀 lebo som ani nevedela kedy zapipal, ze zmeral teplotu.. no uplne na chuja... doteraz som jak mechom uderena... chvalabohu ze nas sef je na dovolenke 😀 😀 😀
@stellasss ja beriem zase od vcera vitaminy...
Jaja sorry ujo google vygooglil e to je kys. listová 😀
@hennyinnsbruck a aké??
hahaha baby co sa mne prihodilo 😀 😀 ja viem som salena... ale nudim sa za hodinu idem so psami na obed sa potom stretnem s kamoskou....
robila som si ovu test hned som namocila tehu test 😀 😀 sak ich mam neurekom....polozim ich vedla mna...kuk neskor 4 ciarky 😀 😀 😀 som vystrelila z postele sak neexistuje tehu aby som bola.... no ten tehu duch potom zmizol....ha ha pekne si duchuje testik hned hodim foto

Kraaasne ranko! To co tu hned zrana.. ake pocurane vajcia? Fuj..
@hennyinnsbruck by ma slak trafil kvoli tomu testu ☹
@dzanem este nedosli kremese tak nestresuj! Vsak vyckaj este