Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stellasss ja mam kys listovu a nejaky mix k tomu 😀
vidite to na prvom ? v tel je to pekne vidiet na pc nejak slabo...no ide o to ze po par min to cudo zmizlo 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck cikas o dusu 😀
@nayrufa 😀 😀 😀 😀 😀 ale sranda kebyze mi meska si myslim ze som tehu 😀 😀 zavadzajuce je to poriadne teda 😀
@hennyinnsbruck je to trošku vidno porazi ma...no šak čo ty vieššš všeličo sa stáva... 😀 😀 😀 tak ale to by som akože už v tom pripade srala na všetky grafi a teploty a testy....ale šak bodaj by to bolo realne urob zajtra mižno tamzostane 😀
@hennyinnsbruck pockaj ten prvy je ovu testik nie?
@hennyinnsbruck riadny sok hned z rana.. 4 ciarky 😀 mne sa nechce vyliezt z postele. Manzel siel do prace.. ja mam dnes v plane oprat dve pracky, poupratovat a potom s s mojim sa niekam najest ked skonci v praci
@hennyinnsbruck ten prvy to je ovulačný? Inak ja aj na tom druhom vidím ale ja tie čiarky už mám poriadne okukané aj tam kde niesu :D
@mausy21 😀 😀 . to by som musela mat ovulu hned po ms neexistujeeeeeee 😀
ty kokos ked tak po sebe čitam pišem jak manták 😕
@nayrufa
@orchidea111
@stellasss
zeleny tehu
modry ovu
ja sa stretnem s ex kolegynou dame kaffe potom solarko -uz vcera som chcela ist a potom varit
obratene rezne do truby alebo normalne este neviem
@hennyinnsbruck nikdy nehovor nikdy cicuša
@hennyinnsbruck a kde je lila?
@mausy21 😀 😀 ok rano testnem ked mam tych testov na rozdavanie 😀 😀 uvidime co sa stane
@mausy21 ? 😀
@hennyinnsbruck ty bodaj by tam ten duch bol silnejšiii
@hennyinnsbruck už chcem aj ja testovatz,len nemam čo ani ovu ani tehu... 😀 😀 inak kedže mi dnes neklesla tepolota ako mi lili pisala že na 5 den od ovu klesne na jeden den, tak potom som kedy mala ovu vobec??som myslela že 15 ale asi teda 16 možno zajtra klesne...a čo ked nie?
@mausy21 jasne to by bolo super ale neverim...teraz som odfotila a dala do neg je to kanal...
Ja sa v teplote nevyznam viem len ze ked neklesa je to tehu . . Ci?
@mausy21 boze ja sa nudiiim 😀
@hennyinnsbruck a ja tlacim tie hodiny, nech uz su dve... sa mi tu nechce byt 😀
za pol hodku idem budete mat klud 😀 😀 😀
@nayrufa ja som doma ale v telke nic,upratovat sa mi nechce, varit budem poobedie /navecer
pojdem na hodku so psami von , potom sa namalujem a tu kavu
Inak kocky uz viem co dostanem od draheho k narodkam.. ze fotoshooting 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck aj ja sa nudiiim 😀
@orchidea111 uau to je super napad!! 😉 pekny darcek
@orchidea111 😀 😀
@hennyinnsbruck no toto by ma veru nenapadlo 😀 len neviem teraz ci emam fashion spravit abo eroticky 😀 😀 😀 vcera mi to musel povedat, lebo si nebol isty ci sa mi to bude pacit

@juliett99 ahááá no parada teda.ale predpokladam že dobre sa stalo..viem že aj on mal syna však?ten byvalý myslím...tak stes uper rovdinka teraz...a ste aj zobrany ?