icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
19. jún 2015

@orchidea111 uz som si aj kavu dala 😀 varim sosovicovu polievocku 😀 zajtra spravim staremu francuzske krumpe 😀 a mi si s Moncou neviem co dame 🙄 musim podumat 😅

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@orchidea111 @lilmoni robim ovulak digi blika blika uvidime ci ukaze 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

Neplodne 😔 co toto... zeby ovu tento mesiac nebola? 😢

nayrufa
19. jún 2015

Cafte zienky... kua odkedy sa snazime o babo, tak vsade vidim tehotne, tehotenske vecicky, mamicky s kocikom 😀 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

dnes mam aj vytok tak dufam pride ta ovu nestastna,,,ta moja dobra nalada je v prdelke.... 😔

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni zapal, vyloz nohy a kliiidek 🙂

dzanem
19. jún 2015

Cavte plodičky 😀 po prechadzke so psami,stihla som pohrabat,dala frtan a ideme susedom na grilovacku

nayrufa
19. jún 2015

@dzanem tak prijemnu zabavu 😉

dzanem
19. jún 2015

@nayrufa no jo,uz sa zmierujem s kremesmi,posedime a hadam mi to uleti z hlavy

karolina196
19. jún 2015

Ahojte baby, pripajam sa do vaseho fora. Som po biochemickom tehu a tento mesiac sme sa zacali znova snazit. Ten prvy krat to bolo na prvy sup,ale ako to rychlo prislo,tak to aj rychlo odislo. ☹ Prekonala som to a verim,ze to bude druhy krat vsetko ok. Snazili sme sa podla ovu testov a do mrchy mam este tyzden. Chcem sa vas spytat,ci medzi priznaky tehotenstva patri aj samovolne krvacanie z nosa? Mate skusenost?

lilimoni
19. jún 2015

@karolina196 vitaj medzi nami. Ja som akurat skoncila kramovat po biochemickom 🙂 tak hlavu hore, dajak to uz dame 😀 a krvacanie z nosa neviem. Nepocula som ale mozne to byt moze 🙂
@dzanem uzi grilovacku a prekot este stareho 😀
@hennyinnsbruck sak nezufaj cicuuuuus, mozno o 2 dni tu aj bude 😀
@nayrufa aj ty sa o ne potkynas? 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@lilimoni dufam i nak ma slak trafi 😢 😢 😢

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@karolina196 ahoj a vitaj a hlavu hoooore budeme vsetky tehu a budeme mat vsetky nadherne zdravunke deturence 😉 😉
o krvacani z nosa som este nepocula to mam celeho modreho kona nastudovaneho 😀 😀 ale ktovie..

hennyinnsbruck
19. jún 2015

Maso v trube poslem foto ked bude na tanieri teraz je zahalene hribykmi alebo hribikmi? 😀

mausy21
19. jún 2015

@hennyinnsbruck a ty tej ovu dohovor šak nech možte plodit cely víkend,sice aj tak možte... 😀 😀
@lilimoni nemožem m usim teraz tehu,inak stale mam výtok a nafuknute brucho už mam davno po ovu je to na nervy
@dzanem
@nayrufa no ja som prave poskladala pradlo a povysavala umyvat sa bude zajtra jebkáám do toho aj tak je to na moje sily šak sa mi dnes nič nechcelo....ked budete mat babo tak budeš prat jak diva ja mam dve a perem 3 pračky do týždna niekedy aj 4...ked sa moja herečka hra na modelky...a všetko zo skrine vytahuje,,,,

mausy21
19. jún 2015

@karolina196 a zabudla som na teba,tak vitaj medzi nami... 😉

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@mausy21 drahy ma dofcu takze budeme plooodit 😀 😀

mausy21
19. jún 2015

@mausy21 áno krvacanie vraj može byt v tehotenstve ja sama som si tým pri prvom tehu prešla..nie velmi ale krvacala som často z nosa

karolina196
19. jún 2015

@lilimoni Ahoj,dakujem za privitanie a mrzi ma,ze ti to tiez tak dopadlo. Tebe ako dlho meskala mrcha? Testy ti ukazali krasne kolajnicky? Ja som v pohode, ale mam strach aby sa to nezopakovalo. Kedy zacinate znova?Ked som otehotnela,tak jeden z priznakov som mala strasne citlivy cuch akoby som mala alergiu. Preto som sa pytala na to krvacanie z nosa. No,ved uvidime,ale az o tyzden,ale dovtedy asi umriem od zvedavosti. 🙂

mausy21
19. jún 2015

@karolina196 ty kokšo ved testuujuj dnes to víde daj testíík,naizaj vela bab testuje takto poobede a testííky su kráásne pozitív..tak šupp na privítanie ocikaj paličku a zavez nam ju sem...

mausy21
19. jún 2015

@hennyinnsbruck
@dzanem
@lilimoni no dievčenece tato naša nova týžden do krem,ešov a ona ešte netestila tak ukecajte ju..nech sa teši tým kolajníičkam a my s nou 😀

karolina196
19. jún 2015

@hennyinnsbruck
@mausy21 Aj vam dakujem za privitanie 😉 Ja dufam,ze sa nam to vsetkym podari a vsetky sa deviaty mesiac ocitneme v porodnici. 🙂

mausy21
19. jún 2015

@karolina196 o sebe velmi pochybujem ale bodaj by...no čo teda neprehovorime ta na ten testík?

mausy21
19. jún 2015

inak kam ste všetky zmizli?zíva to tu prazdnotou....

lilimoni
19. jún 2015

@hennyinnsbruck hribikmi cicus 😀 ale ked malo zapeces tak aj tvrde budu, tak potom hribykmi 😀
@mausy21 ja som tiez dlazky nezmyvala 🙄 rano poumyvam, ked budu este v posteli 😀 a ja som mazala cele tehu, takze kramove vlozky som vymenila za intimky 🙄

Mlada odpratana do postele, sosovica je stale tvrda 🙄 a to sa od vcera aj macala, tak neviem co za specialitu to je 😠 tak som si este poslednu kavu zvrtla 😀 drahy berie domov tutu-mutu doping 😀 tak dnes zaciname brat 😀 zajtra spravim asi ryzovy nakyp s ceresnami a vanilkovym pudingom 😀
Ja peren 7 pracok tyzdenne 😅

karolina196
19. jún 2015

@mausy21 Uz sa rano stalo,ale bola tam iba jedna jedina / U mna je to este asi skoro testovat. Prvykrat mi vysiel mini dusik az den pred ocakavanou mrchou. Mrcha ma prist az bud.piatok,takze to je este dalekooo 😒

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 na sak tu som 😀

dzanem
19. jún 2015

@lilimoni fuu drz palce posnazim sa ho prekotulit 😀

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni 7?si normalna? to čoho akože?nemyslíme umyvačky ale prááčky ano?chapeme sa?aj ja som teraz zaliala kavičku,..no dohovor tuto karolinke nech testííí

lilimoni
19. jún 2015

@karolina196 my sme sa neprestali snazit 😀 este to tak, pauza 😀 co ak by si to chlop rozmyslel 😀 a ja som mala v pondelok // a krasne mi bledli cez tyzden, v sobotu rano beloba, krc a krv mi po stehne tiekla 😠 dnes uz netecem tak jupi sexovaaaat 😀