icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@lilimoni 😀 jasne dam vediet ale to potrva este kedze som 3dc.... som brala duphaston pomohol prve 3 mesiace a to bolo vsetko zase sa mi predlzil cyklus....tak som sa na to vybodla...na folikulometrii bolo vsetko ok, som si myslela ze pchat do seba chemiu je zbytocne... tak skusim tieto kvapky...udajne pomahaju aj na pms.co by bolo fajn kedze ma od ovulky az po prichod ms neskutocne bolievaju prsia. tak som veelmi zvedava....

majuskabobi
4. jún 2015

ale fakt seriozne ženy, nejaké babské rady ako nato? pýtam sa terazky snažilek s prvosnažilkovými mužíkmi 😀 😀
aj dávam hore nohy, aj odpočívam v pokoji hodinu, ani cikať nejdem(hoci mi ide močak roztrhať 😀 ) a ništ. 😅 😝

rula
4. jún 2015

@hennyinnsbruck ja som v AT i nofolic nezohnala, ešte to k nim nedorazilo a lekárnička nenašla nič podobné pod iným názvom. Ale tie kvapky vypadajú dobre, koľko stoja ?

majuskabobi
4. jún 2015

@littledesire isto nechceš testovať? 😝 😀

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@majuskabobi najlepsie je nato nemysliet..... pravdepodobne je to veta ktoru nenavidi kazda snazilka.... 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

@majuskabobi ne, to by mi u muza nepreslo :D:D cakame na 11 - 12 dpo 🙂 kym nepride mrcha.. skor sa neda 🙂

lilimoni
4. jún 2015

@littledesire bulharska konstanta je vymyslene cislo, ktorym vysledok danej problematiky vynasobis alebo vydelis aby to vyslo podla tvojich predstav 😀
@muskamala vitaj v klube 😀 ja mam spotrebu tehu testov rovnaku ako baby ovulacnych 😀

enia74
4. jún 2015

@rula mozeme si ruky podat... 40 🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@hennyinnsbruck za toto Ta zbijem 😀 😀

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@rula kolo 16e..
este to sem nedorazilo? 😀 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chapem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

muskamala
4. jún 2015

@lilimoni moja krvná skupina 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@lilimoni ako to, že nik nepozná tú bulharskú konštanttu len my dve 😀 😀

lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi ja uz mam za sebou napustanie zozadu, ja na nom on na mne, nohy na pleciach 😅 🙄 a zatial nist 🙄

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@majuskabobi 😀 😀 😀

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi no ved vies ako je to s chlapmi... dokopat ich do niecoho takehoto,... .-( ale v tom teste bolo vidno veeeela spermiji.. takze by to malo byt OK.. a aj papa vitaminky na to.. mne sa v minulosti nedarilo otehotniet, takze som vedela ze hlavne je problem vo mne.. tak riesim hlavne seba

majuskabobi
4. jún 2015

@hennyinnsbruck podľa mna je to slovenský femigrad *🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@lilimoni čoo, napúšťanie 😀 😀 ja som myslela, že len ja som taká romantička 😝 😝
ale ve´d prvú bábiku ste ako spravili... iba ste sa bozkávali? 😝 😀

lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi no na VS sa bez nej skuska spravit nedala 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

Baby, my berieme s muzom obidvaja gynex, ja beriem femibion 800, on berie selezin ace, pocas ovu sme pouzili conceive gel plus, pred ovu papam grepy a po ovu ananas :D Jaj a este ovu testy
ale toto zatial len tento cyklus som robila, predtym len tie grepy a ovu testy... 🙂 uvidime ci daco uz tento mesiac, ci az dalsi cyklus 🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@muskamala zlatko to som už čítala, ale toto už mám našprtané 😀 😀 chcem nejakú progresívnu novinku 😎 😎

rula
4. jún 2015

@majuskabobi Ty si číslo, riadna Ochechula, že ani cikať nejdeš a nohy hore.... 😀

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@majuskabobi hej? ja myslela ze z alchemilky.....

majuskabobi
4. jún 2015

@enia74 a tvoj čo papa? moj ide na cesty terazky, tak by som mu pribalila vitaminovy baliček
😀 ale také vitamíny, aby nebol velmi nadrzany, lebo ma v robote dosť žien,aby nakoniec neoplodnil nejaku inu 😕 😅

hennyinnsbruck
4. jún 2015

@littledesire mne doki kazal folsan brat..vitaminy b , mne vravel ze femibion je zbytocny.... ale uz neviem co presne o nom vravel...ja momentalne neberiem nic, ale kupim si zase tie tabletky....

rula
4. jún 2015

@hennyinnsbruck inofolic v At nenájdeš. Dnes je sviatok, zajtra idem kupiť zázračné alchemilkové kvApky. V minulosti mi alchemilkové bylinky veeeľmi pomohli, vyskúšam kvapky.

lilimoni
4. jún 2015

@majuskabobi manzel nie je biologicky tato ale papierovo aj po inych strankach je 🙂 a dcerka 😅 to sa treba ozrat a nepomoze ani HAK s kondom 🙄 s biologickym som sa rozisla ked som este nevedela, ze som tehu 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015

@hennyinnsbruck co je folsan ? ja som predtym brala gs mimistar.. kvoli listovke a pacilo sa mi ze su tam aj ine vitaminy.. 🙂 a gs mimistar mal malo listovky v jednej tabletke, takze presla som na nieco jej ma viacej v jednej :D aby som nemusela tri tabletky naraz :D

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi Fyrosan - kotvičnik + maca