Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 uz sme doplodili 😀 chlap sa siel este dopotit do fitka tak ho cakam so svieckami a vinkom.. moznodame este jedno kolo 😀😀😀 nerozmyslaj ty nad teplotou.. rano nas hned informuj
Ešte otázka čo je podľa vás lepšie Femibion alebo Infolic????
ahojte....dnes som tu ani nebola lebo som malabdolezitu ulohu obimala som zachod 😒 😀
A večer som užvs mužíkom šla nabpohotovosť tak mi dali čippok aby ma tak nenapinalo,,,
Ooo a urobil aj usg..takže babo je v maternici a ma 4mm 🙂
a teraz vas idem citať..mam čo robiť vidim že píšete o dušuv 😀
@stanka1986svk jeeej.. to je krasne. 4mm 😉 boze aj ja chcem uz zachodove misy obijmat 😀
@orchidea111 jejjj ty nespiš
@orchidea111 neboj verím že čoskoro budesš aj ty..ja aspon dva dni len vyvarik skusim...nech sa žaludok ukludni....
Zo záchodom už najlepšia kamoska som 😀
Este nie.. ale pojdem.. tak dufam, ze sa to ukludni a fazulka ta nebude dlho trapit 😉
Nazdar Stanka 😀 len sa kamarat lebo tu par tyzdnov ine nebude 😀 a gratulujem k 4 mm 😀
Ja som musela chlapovi veceru nakladat a kus s nim odebatit o tom ake ponosy boli na nu v skole 😠 no a zpravila som mne infolica drahemu folandrol, supla som mu pohar, ze na a toto vypi 😀 na o tazku preco, som mu povedala, ze lebo som to povedala 😀 tak to supol a nefrflal 😀
Tak ideme hajiiiii a zajtra snad aj sex bude 😀
@stanka1986svk supeeer... aspon vies, ze neblves nadarmo 🙂
@orchidea111 aj ja chcem blvenkat... z takeho dovodu krasneho 😉
Clovek tu chvilu=3hodky nie je a vy ste sa tu akosi rozdebatili. 🙂
@lilimoni Tvoj humor sa mi paci. Aspon mi to navodzuje pozitivne myslienky 😉
@karolina196 tak musi byt sranda 🙂 vsak by sme tu pokapali, keby sme len vazne temy mali preberat 😀
@nayrufa no mojko, kym som ti stihla napisat, tak sa namna stary vrhol ako tornaaado 😀 moj ty boze, sa ma az do tych Moraviec muselo byt ocut 😅 hrdina uz ma hlavu v spajzi ale spolocnost v tatovej posteli uz maaam 😀
@karolina196 a to sa tu furt tak kvaaaka 😀 niektore do prace nechodime a tie co chodia, tak podavaju prudke pracovne vykony 😀
Babyyyy, kto ma rano o 5 zobudi a povie mi ako sa naraba s teplomerom? 😀 🙄

@mausy21
@nayrufa už plodíte či ako?no ja somzvedav azajtra na tu teplotu či klesne..a ak už viac nestupne tak je to v prdeli čo?