icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

zuzkasu
19. jún 2015

ale ste toho popisala to mam vzdy na dobru noc a juchu stary si folandrol a vraj mnamka teraz si kontroluje ci mi rastu svaly 😃😃😃😃som povedala ze bude mat take kocky jak ten na obrazku😃😃🙈

sisaaaaa
19. jún 2015

Cafte dievcence,taak svokrovci dorazili,konecne sme poskladali sedacku aj komodu😁😁😁uz len zavesit zaclony a zavesy,dokupit vankusiky a je dokonane😁prerabali sme obyvacku ,menili elektrinu a prerabali spalnu😁tak padam mrtva do postele,pes uz vykvaseny na muzovom anatomickom vankusi ( vie,ze nesmie😂,moj muzik v sprche,ale kedze sa zvijam v bolestiach,dnes asi nic nebude...snad mi bude odpustene😊dobru noc😁

dzanem
20. jún 2015

Jemineee kto to ma citatttt,ste neplodili ci coooo 😝 je mi neako mdlo,najedli sme sa vecer do prasknutia,dala som si trochu vina i ked viem ze mi robi zlotu,kramove bolesti,uz len cakam co bude 🙄

lilimoni
20. jún 2015

@dzanem breee raaanko zlaticko 😀 vo mas opicu? 😀 a plodili sme plodili 😀
@zuzkasu aj moj si vcera dal a tusim hned aj zabralo 😀 isiel do postele ako matoha a nejak ozil 😀

Este tak dva sacky a aj erdzat bude 😀

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni dobre ránečko....no zlatko teplota neklelsla zostáva rovnaká 37.3...hmmmm? 😕

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 nevadi 🙂 implantacny pokles nemusi byt presne piaty den 🙂

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@lilimoni
@mausy21
@dzanem bre ranecko my vcera neplodili 😢mna hlava a oci strasne boleli citila som sa ako chora ach jaj...to lebo skoro vstavam poobedie nespim a becer som paff ...ale dnes spala do 7:30 😀

lilimoni
20. jún 2015

@hennyinnsbruck breee ranecko 😀 ja spavam 6 hodin a ked nahodou ako dnes 7 tak mam pocit, ze aky luxus som zazila 😀 a potom, ze preco som leniva matoha 🙄

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@lilimoni ked mam rannu vydrzim byt dlhsie hore. Zaujimave. Ked mam dofcu nie.hmmmm...psychika
Pocasie na figu dnes oj...bude ..lenivy..den

mausy21
20. jún 2015

@lilimoni áno už som prečitala vyššie čo si pisala,počuj ale ja som to neikde nečitala o tom inplantačnom poklese...kde to najdem?

mausy21
20. jún 2015

@hennyinnsbruck ahojček no čo tá tvoju ovulka je či nie? 😖

dzanem
20. jún 2015

@lilimoni
@mausy21
@hennyinnsbruck dobreee rankoo to bude opicak 😝 nemam chut ani na tutu,zima tu je,draheho vsetko boli,to bude den 🙄

dzanem
20. jún 2015

@lilimoni teplota mi dnes klesla z 36,7 -36,5 takze cakam kremese kazdu chvilu

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@mausy21 nerobila test.. ale necitim boliestky nevyzera to dobre.poobediee testnem .mam trosku vytoku ale nic moc 😠

dzanem
20. jún 2015

@hennyinnsbruck testujjjj vcullll

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@dzanem to je zbytocne moja

nayrufa
20. jún 2015

@lilimoni no co... pouzila si teplomer spravne? 😀 kua ja som tiez tak po slepiacky merala... my sme nakoniec tlmili vankusom 😀 😀

orchidea111
20. jún 2015

A vy co uz tu buntosite??? Ja mam este oci zalepene ale uz si vychutnavam cigu 😀 ideme nakupit a potom tedtnem ovulu ako je na tom

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@orchidea111 co buntosime 😀 ja som draheho uz znasilnit stihla 😀 😀

Ja si myslim ze tento mesiac mam anovulak no nemvadi aj to musi byt

nayrufa
20. jún 2015

@orchidea111 hehe aj ja cigujem, kavujem 🙂

mausy21
20. jún 2015

@nayrufa
@hennyinnsbruck
@orchidea111
@lilimoni dievčata moje ja mam dnes tolko roboty až no...porad som nervozna od rana som krik urobila,moj sa spratala šikovno odišiel pracovat a stihol dodat že ani nelutujt že ide preč....debil...ja sa snažim aby mali všetko porobene navarenen oprane len služku im robim a skačem jak kto piska a on ešte takto och ...niekedy nechapem čo ten človek robi vedla mna...vrrrrr 😠 😠 😠 ...ale len sem tam,bo inak je užasny a starostlivý ,len na mna trošku zabúda 😒

orchidea111
20. jún 2015

@hennyinnsbruck anovulak som za tych celych 18 mesiacov nemala.. ani som nevedela ze nieco take moze byt..
@nayrufa ale nam je dobre 😉

orchidea111
20. jún 2015

@mausy21 aj to musi byt 😀 bez toho by bol vztah nudny..

mausy21
20. jún 2015

@orchidea111 a si myslím že tiež som mala anovulak tesne po vysadení HAK,žiadne bolesti nič ani výtoky takže asi nebolo...uvidime čo teraz,inak večer ma bruško pobolievalo ked som lahla do postele aj teraz trošku tak ejak na kramy,ale možno som prechladnuta bo v pondelok som urolog čajik slopkala kedže ma rezalo pri cikanííí..a možno sa tam niečo chystá 😀

nayrufa
20. jún 2015

@mausy21 ahoooj... ale no kasli na to... kazdej nam sem-tam ide chlap na nervy 🙂

mausy21
20. jún 2015

@nayrufa šak ano neriešim...prišiel po nočnej a utekal makat s chalanmi tak sa mu nečudujem ma toho dost ale tiež to niekedy zamrzí človeka...

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 zlaticko, implantacny pokles nastane a vtedy sa uhniezduje oplodnene vajko 🙂 takze ci je oplodnene alebo nie, teplota klesne a niekomu sa hniezdi 3 dni po ovu, niekomu 7 🙂 je to indi-vindi 😀

@orchidea111 @nayrufa joooj baby, ja uz mam poumyvane prizemie a aj terasu, mlada tlaci ranajky, ja mam uz jednu kavu zasebou a idem spravit este druhu 😀 a teplotu som nebola schopna odcitat, este ze ten digi ma pamat a mohla som to kuknut, ked som karpiny vyskrabala z ocu 😀

lilimoni
20. jún 2015

@mausy21 moj sa tiez vie na mne ventilovat ale ja ho hned zruzim ako ziadost na byt 😀 ja som mama general doma 😀 poradek mosi byt 😀

hennyinnsbruck
20. jún 2015

@mausy21 ja dnes nerobim nic len povysavam..prsi 1 zo psov nema rad dazd tak mame veselo...jeden ma taha domov druhemu je to fuk ..

Manzelika neries ked pride domov bude iste vse ok 😉

lilimoni
20. jún 2015

@dzanem moja a ty vyvetraj gorilu a pripoj sa 😀 klin klinom sa vybija 😀 takze supni jedno male pifco a bude dobre 😀