Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Cafte dievcence,taak svokrovci dorazili,konecne sme poskladali sedacku aj komodu😁😁😁uz len zavesit zaclony a zavesy,dokupit vankusiky a je dokonane😁prerabali sme obyvacku ,menili elektrinu a prerabali spalnu😁tak padam mrtva do postele,pes uz vykvaseny na muzovom anatomickom vankusi ( vie,ze nesmie😂,moj muzik v sprche,ale kedze sa zvijam v bolestiach,dnes asi nic nebude...snad mi bude odpustene😊dobru noc😁
Jemineee kto to ma citatttt,ste neplodili ci coooo 😝 je mi neako mdlo,najedli sme sa vecer do prasknutia,dala som si trochu vina i ked viem ze mi robi zlotu,kramove bolesti,uz len cakam co bude 🙄
@hennyinnsbruck breee ranecko 😀 ja spavam 6 hodin a ked nahodou ako dnes 7 tak mam pocit, ze aky luxus som zazila 😀 a potom, ze preco som leniva matoha 🙄
@lilimoni ked mam rannu vydrzim byt dlhsie hore. Zaujimave. Ked mam dofcu nie.hmmmm...psychika
Pocasie na figu dnes oj...bude ..lenivy..den
@hennyinnsbruck ahojček no čo tá tvoju ovulka je či nie? 😖
@lilimoni
@mausy21
@hennyinnsbruck dobreee rankoo to bude opicak 😝 nemam chut ani na tutu,zima tu je,draheho vsetko boli,to bude den 🙄
@mausy21 nerobila test.. ale necitim boliestky nevyzera to dobre.poobediee testnem .mam trosku vytoku ale nic moc 😠
@hennyinnsbruck testujjjj vcullll
@dzanem to je zbytocne moja
A vy co uz tu buntosite??? Ja mam este oci zalepene ale uz si vychutnavam cigu 😀 ideme nakupit a potom tedtnem ovulu ako je na tom
@orchidea111 co buntosime 😀 ja som draheho uz znasilnit stihla 😀 😀
Ja si myslim ze tento mesiac mam anovulak no nemvadi aj to musi byt
@orchidea111 hehe aj ja cigujem, kavujem 🙂
@nayrufa
@hennyinnsbruck
@orchidea111
@lilimoni dievčata moje ja mam dnes tolko roboty až no...porad som nervozna od rana som krik urobila,moj sa spratala šikovno odišiel pracovat a stihol dodat že ani nelutujt že ide preč....debil...ja sa snažim aby mali všetko porobene navarenen oprane len služku im robim a skačem jak kto piska a on ešte takto och ...niekedy nechapem čo ten človek robi vedla mna...vrrrrr 😠 😠 😠 ...ale len sem tam,bo inak je užasny a starostlivý ,len na mna trošku zabúda 😒
@hennyinnsbruck anovulak som za tych celych 18 mesiacov nemala.. ani som nevedela ze nieco take moze byt..
@nayrufa ale nam je dobre 😉
@mausy21 aj to musi byt 😀 bez toho by bol vztah nudny..
@orchidea111 a si myslím že tiež som mala anovulak tesne po vysadení HAK,žiadne bolesti nič ani výtoky takže asi nebolo...uvidime čo teraz,inak večer ma bruško pobolievalo ked som lahla do postele aj teraz trošku tak ejak na kramy,ale možno som prechladnuta bo v pondelok som urolog čajik slopkala kedže ma rezalo pri cikanííí..a možno sa tam niečo chystá 😀
@mausy21 zlaticko, implantacny pokles nastane a vtedy sa uhniezduje oplodnene vajko 🙂 takze ci je oplodnene alebo nie, teplota klesne a niekomu sa hniezdi 3 dni po ovu, niekomu 7 🙂 je to indi-vindi 😀
@orchidea111 @nayrufa joooj baby, ja uz mam poumyvane prizemie a aj terasu, mlada tlaci ranajky, ja mam uz jednu kavu zasebou a idem spravit este druhu 😀 a teplotu som nebola schopna odcitat, este ze ten digi ma pamat a mohla som to kuknut, ked som karpiny vyskrabala z ocu 😀
@mausy21 ja dnes nerobim nic len povysavam..prsi 1 zo psov nema rad dazd tak mame veselo...jeden ma taha domov druhemu je to fuk ..
Manzelika neries ked pride domov bude iste vse ok 😉

ale ste toho popisala to mam vzdy na dobru noc a juchu stary si folandrol a vraj mnamka teraz si kontroluje ci mi rastu svaly 😃😃😃😃som povedala ze bude mat take kocky jak ten na obrazku😃😃🙈