icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
19. jún 2015

@mausy21
@nayrufa už plodíte či ako?no ja somzvedav azajtra na tu teplotu či klesne..a ak už viac nestupne tak je to v prdeli čo?

stellasss
19. jún 2015

@nayrufa dobrá rada...zálohuj si 😀

orchidea111
19. jún 2015

@mausy21 uz sme doplodili 😀 chlap sa siel este dopotit do fitka tak ho cakam so svieckami a vinkom.. moznodame este jedno kolo 😀😀😀 nerozmyslaj ty nad teplotou.. rano nas hned informuj

stellasss
19. jún 2015

Ešte otázka čo je podľa vás lepšie Femibion alebo Infolic????

stanka1986svk
19. jún 2015

ahojte....dnes som tu ani nebola lebo som malabdolezitu ulohu obimala som zachod 😒 😀
A večer som užvs mužíkom šla nabpohotovosť tak mi dali čippok aby ma tak nenapinalo,,,
Ooo a urobil aj usg..takže babo je v maternici a ma 4mm 🙂

stanka1986svk
19. jún 2015

a teraz vas idem citať..mam čo robiť vidim že píšete o dušuv 😀

orchidea111
19. jún 2015

@stanka1986svk jeeej.. to je krasne. 4mm 😉 boze aj ja chcem uz zachodove misy obijmat 😀

stanka1986svk
19. jún 2015

@orchidea111 jejjj ty nespiš

stanka1986svk
19. jún 2015

@orchidea111 neboj verím že čoskoro budesš aj ty..ja aspon dva dni len vyvarik skusim...nech sa žaludok ukludni....
Zo záchodom už najlepšia kamoska som 😀

orchidea111
19. jún 2015

Este nie.. ale pojdem.. tak dufam, ze sa to ukludni a fazulka ta nebude dlho trapit 😉

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 aaale neplodime... cakam kym svokrovci pojdu spat... neviem to ked su hore 😀 a dufam, ze zrovna dnes ten moj nebude erdzat 😀 😀

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 s teplotkou ja vobec netusim 🙂 zacala som merat len predvcerom 😀

lilimoni
19. jún 2015

Nazdar Stanka 😀 len sa kamarat lebo tu par tyzdnov ine nebude 😀 a gratulujem k 4 mm 😀

Ja som musela chlapovi veceru nakladat a kus s nim odebatit o tom ake ponosy boli na nu v skole 😠 no a zpravila som mne infolica drahemu folandrol, supla som mu pohar, ze na a toto vypi 😀 na o tazku preco, som mu povedala, ze lebo som to povedala 😀 tak to supol a nefrflal 😀

Tak ideme hajiiiii a zajtra snad aj sex bude 😀

nayrufa
19. jún 2015

@stanka1986svk supeeer... aspon vies, ze neblves nadarmo 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@orchidea111 aj ja chcem blvenkat... z takeho dovodu krasneho 😉

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 ona stupne vzdy laaaaska 🙂 nemstresuj a niekedy klesne na 4DPO a niekedy 6DPO. To je stale v norme 🙂

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa sak na ti to v auguste pripomeniem 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni ano ano v auguste 😀 len neviem ci budes mat cas... lebo budes blvat po svojom 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa to chapem 😀 ani ja by som nevedela mat intimnosti ked su rodicia v baraku 😀 ale ja zjapem pri orgazme ako vsemocna vila Bansi 😅

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa vsak medzi nadychmi ti to vytukam 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 my si pokricime obaja... ale tak vies ked sme u svokrovcov vieme sa krotit... ale nie je to ono potom 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni ale sak cez hajzle mozeme telefonovat... 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa hej hej 😀 poznaaaam 😀 bucat do vankusa ako do tlmica nie je nic moc 😀 nie je nad prazdny byt/dom 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni presne si to vystihla 😀 doma je proste doma 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa ked budem u nasich vo vrakuni tak urcite 😀 ale ci chytis signal z Dunajskej stredy, to neviem 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni aaale co by ne... 😀

karolina196
19. jún 2015

Clovek tu chvilu=3hodky nie je a vy ste sa tu akosi rozdebatili. 🙂

karolina196
19. jún 2015

@lilimoni Tvoj humor sa mi paci. Aspon mi to navodzuje pozitivne myslienky 😉

lilimoni
19. jún 2015

@karolina196 tak musi byt sranda 🙂 vsak by sme tu pokapali, keby sme len vazne temy mali preberat 😀
@nayrufa no mojko, kym som ti stihla napisat, tak sa namna stary vrhol ako tornaaado 😀 moj ty boze, sa ma az do tych Moraviec muselo byt ocut 😅 hrdina uz ma hlavu v spajzi ale spolocnost v tatovej posteli uz maaam 😀

lilimoni
19. jún 2015

@karolina196 a to sa tu furt tak kvaaaka 😀 niektore do prace nechodime a tie co chodia, tak podavaju prudke pracovne vykony 😀

Babyyyy, kto ma rano o 5 zobudi a povie mi ako sa naraba s teplomerom? 😀 🙄