Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni ahaa takže už mi to je jeasneee dakujem ty moja encyklopedia..ja som zasa povsavala poprevlekala vštkym pradlo,a rozhodla sa tu našu opicu už nepustit dnu,len na noc bo to je všade same cjlpia robim jak degeš každy den to iste.. 😠 ..tak uvidim či to zvladnem hi....kavu mam zaliatu už asi pol hodku a ešte som sa knej nedostala...ale idem nato...pere sa mi prva pračka a čakaju ešte dalšie 2....dnes vypražam cukinu a nove zemiačky,a nasolim kačku nazajtra....
My sme sa naranajkovali,idem ja kupelnu umyt je 10 hod rano a nudim sa 😀 a povysavam aj.. 😀
dobre ranko 😉 som da zobudila a uz mi hlava tresti
My sme prave dali prednost autu co malo na sebe obrovsku reklamu rapi clear.. no neebem to? 😀😀😀
babizne idem varit bo len tu vysedavam cele dni a všetko mi doma stojííí....okrem mojho,ked je furt v riti..... 😀 😀 😀
dobre ranko tehulky a buduce tehukky 😀 co budete dnes varit...porradte
@stanka1986svk ja velmi neporadim my dojedame zo vcerajaska. Navecer urobim choko strudlu 😉
kukurička ubarená decka napchavajuuu
@1martinka12 supeeeer je to taam gratulujem
@1martinka12 kolko ste sa snažili?
@dzanem
@hennyinnsbruck
@lilimoni máme tu tehulu jupíííí
@1martinka12 konecne kolaje 😀 gratulkaaaa

Dobre ranko, ráno mi graf zaznacil že ovu bola na 10 DC,musela som zaznacit že ovu test bol negatívny... Mali ste niekto také teploty pred ovu?doteraz som merala V ústach a teploty boli veľmi nízke preto neviem či tak majú byt