icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

majuskabobi
4. jún 2015

@littledesire ten gel si de kupila? neviem či by som svojho nevystrašila keby som si natrepala do micky gél..a kedy si ho aplikuješ? pred muchlením, počas 🙂

muskamala
4. jún 2015

@majuskabobi tak progresívnu novinku veru nemám, ale tento rok je rokom drevenej kozy, čiže by mal byť jeden z najplodnejších a ešte viem, že v máji mali muži v znamení rýb najvyššiu šancu na splodenie potomka, ten môj je ryba 🙂

littledesire
autor
4. jún 2015

@majuskabobi kupila som ho tusim http://www.otehotnenie.sk/ ale videla som ze predavaju aj baby v skupine o conceive gel 🙂
No a ta aplikacia bol najvacsi problem, kedze tento mesiac som sa rozhodla ze muza nebudem zatazovat nicim, vysledkami ovu testov, alebo tym ze kedy co, on ani nevie, musela som to naplanovat tak aby to bolo nahodne :D
Takze v praxi to asi vyzeralo tak, ze ked som vedela ze je vhodna chvila, tak som sa predtym nez som vobec zacala diskretne odobrala niekam kde on nebol - spalna, kupelna, wc - aby nevidel ze co drzim v ruke a som si to aplikovala :D Nepovedal ani slovo :D:D len ze to bolo lepsie a ja som bola ticho :D:D:D
Pocas mi to pride take divne, zbytocne prerusenie tutumutu.. takze pocas ja isto neaplikujem.
Tu ale mas jedno riziko, ked mu to nepovies, das si ten gel, a nakoniec nic, tak ostanes len s gelom 😀 😀 😀 😀 😀 osobna skusenost 😀 😀 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

@muskamala ja som ryba a moj je sice baran, ale tesne narodeny 11 dni po mne.. takze tesne ryba 🙂 super , dobre vediet :D

muskamala
4. jún 2015

@littledesire tak u toho tvojho by mala byť najväčšia šanca v júni, lebo ono to nejak tak má vychádzať (ak tomu dobre rozumiem), že ak je ryba tak najväčšiu šancu v máji aby termín pôrodu vychádzal zhruba na rybu a tak ďalej, baran v júni, aby vychádzalo na barana atď., za presnosť neručím 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@rula noaa,kvoli babatku všetko 😀 čo rakušaci zas slavia,že nerobiaa

littledesire
autor
4. jún 2015

@muskamala jasne rozumiem 🙂 ale ja nechcem barana ja chcem rybu :D:D:D:D:D no nuvidime, my sme tak na polke, lebo ovu 30.5 :D takze mozno k oplodneniu doslo 1.6 :D:D:D:D: uvidime :D:D

muskamala
4. jún 2015

@littledesire aj ja chcem rybu, aj vodnár by mohol byť, ale barana tiež nie, to je môj otec, hrozne tvrdohlavá osoba 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@muskamala moj je kozoroh, to akože už sme prepásli šanču?? 😲

majuskabobi
4. jún 2015

@littledesire ty si jaký špekulant, ja som tiež nad tým dumala, že by som to mohla vyšpekulovať, len u nás hrozí ten fakt, že by ten gél zlízal 😀 😀 😀 😀 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@enia74 juuj, to je nejako veľa prípravkov na moju zlatú polovičku, asik skusim ten selezin acečko čo berie muž @littledesire

littledesire
autor
4. jún 2015

@majuskabobi hm, tak nieco by isto zlizal ale to si musis hlbsie zaviest, takze ne snad vsetko ci ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi mozno by mu aj zachutil... :D
ja som mojmu povedala ze chcem vyskusat pit grepovy dzus, vraj to pomaha k lepsiemu hlienu .. ze vyskusame.-...
a o gele nepoviem ani slovo a vyhovorim sa na grep ked si vsimne rozdiel 😀

rula
4. jún 2015

@muskamala Čoooooo??? aj ten môj je ryba 🙂 juchúúúú, určite sme splodili potomka 😀

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi to je len jedna tabletka - maca s kotvicnikom.. odporuca sa pri probleme s erekciou 2x denne, ale v tomto pripade staci 1tbl denne.

muskamala
4. jún 2015

@rula určite!! 😉

rula
4. jún 2015

@majuskabobi tak tak Božie telo.... takže bsbenky .... dnes pekne do kostola na procesiu 😉

majuskabobi
4. jún 2015

@enia74 ako spomínali už baby, lepšie je keď budeš pred ovulkou papať ružové grepy, lebo samé vieme ako je to s džúsmi na svk- že je tam len koncentrát, po džúse ani slychu 🙂

@littledesire a je nejako ochutený ten gél? nekoštovala si? 😀 😀 ako hlboko si ho mam aplikovať 😅 😝 😀

majuskabobi
4. jún 2015

@rula na čo? 😀 😀 ja nesom katolíčku, netušíím 😀 no taak, ked je moj kozoroh, tak nič tento rok? a rozmysli si čo napíšeš 😀 😀

littledesire
autor
4. jún 2015

@majuskabobi nemam pocit ze je ochuteny, ale obsahuje magnezium a kalcium tusim, tak mozno po tom magnezku bude chutit :D:D a hlboko ako sa len da. Ja mam ten co ma tie male tuby s aplikatormi uz, tak tak som dala po kade voslo :D je tam navod :D

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi jasne.. citala som, takze na dovolenky dzusy neberiem... kupim si grepy 🙂

ten gelik ked si das v kupelke alebo na wc, tak ale hooodne hlboko.. lebo kym prebehnes do postele, aj tak ti stecie trochu nizse... ci nie??? 😀 😕

muskamala
4. jún 2015

@majuskabobi no moja milá až o rok 😀 treba to brať z rezervou, vtedy má byť akože najväčšia šanca normálne ale aj neplánovane otehu 🙂 ale šanca je vždy a celoročne 😀

rula
4. jún 2015

@majuskabobi taká si podarená. No, Tvoj je kozoroh, ale fakt je ten,že mojs mama je rak a aj ja aj sestra a druhá lev, co je hned po tom, ona má dcéru tiež leva a ta zasa čaká raka 😕 ... hm... niečo na tom asi v tých rodokmeňoch a dátumoch nsrodenia bude... zaujímavé

majuskabobi
4. jún 2015

@littledesire to si jak aplikovala ked ti kade-tade vytekalo 😀 😀 ešte máš? šak vyskúšaj 😉

@enia74 no mna to tiež napadlo, že kym docválam z kúpeľky, tak to zo mna vytečie, starý sa na to šmykne, a je po romantike 😀 kamže kam idú na dovolenku pani? 😅

majuskabobi
4. jún 2015

@rula ja som tiež rak, čiže ziaden buduci rok,ale tento moja drahá hej 😀 😀

majuskabobi
4. jún 2015

😢 😢 😢 vraj až budúci rok,idem preč 😢

rula
4. jún 2015

@majuskabobi jasné jasné vykonám, teda, dúfam, ze drahý vykonal a fazuľka sa už zakukľuje. A si rak, no šak to je vidno, nevaž se odvaž se , že ? totalna divočina sme.

rula
4. jún 2015

@majuskabobi Ale moja, kam by si chodila, šak my Ťa ľúbime.

enia74
4. jún 2015

@majuskabobi ale iba sem z BA do Tatier na tyzden...

a teraz mi kočky poradte : ked mam v piatok mat OVU, mam husty hlien .. tak si mam dat kedy ACC long a kedy grepy???? viem ze staci 1 grep za den (aspon myslim...) hmmm??? 😉

rula
4. jún 2015

@enia74 ACC long už aj dnes, len pekne rozpúšťaj