Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@dzanem
@lilimoni
@nayrufa
@hennyinnsbruck
@orchidea111 babenky dnes som take mladučke dievča videla s takym krasnučkym bruškom,predomnou v pokladni tála...ach asi taky 6 mesiac,som jeje tak závidela ☹ ,nerobí mi to vooobec dobre ked taketo musim kukat
@stellasss mne sa na tom negative nieco mari..
@orchidea111 aj ja to tam vidím ale to je kanal
@zuzkasu to veru nebolo pekne ☹ mna moj dnes cely den stiska a hovori, ze to zvladneme, ze sa nam to coskoro podari.. ale tak my este nemame ziadne..
A inak nic nove.. dnes sme eeste vyuzili posledny den, kufor uz pobaleny.. zajtra na rodnu hrudu..aj mi je smutno, ze moj nemoze ist so mnou, ale do stvrtka to zvladneme 😉
@orchidea111 ja zas hovorim mojmu že dnes opatrne hniezdime sa,a on nooo lesci sa k nemu chalani vooobec dostali..no nešlaktrafi ta?! 😠
@mausy21 😠 😠 😠 chcel byt vtipny?😀
@orchidea111 moc sa mu to nedarí, on stale vraví že sa to nedarí kvoli nemu že je unaveny a stále v strese,,,že určite su aj chalani spomalený...tak ale ja dufam že nieee..to by ma nasralo... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@mausy21 skúsim zajtra zbehnem do mesta kúpim....to už robím potajomky aby si ten moj o mne nemyslel že som tuk.....a ten kanal to by bol tmavy? Lebo ja keď sa zahľadím vidim mini čiaročku....
@orchidea111 no uvidíme zajtra 🙄 čo to je...zajtra by mohlo byť silnejšie keby tam niečo bolo
Inač aj môj je nešťastný preto ja s nim to nezdieľam aspoň on nech to nepociťuje. Keď sme boli po odobratí vajíčka a domov nám volala embriologička zo zlou správou tak tomu nemohol uveriť skoro sa rozplakal a sto krat sa pytal či sa to vajíčko ešte neujme.....preto ho tým nezaťažujem
@mausy21 inak toto iste som mojemu dnes hovorila a on ze este o zostresovanych spermiach nikdy nepocul.. tak potom aj hned googlil, ale nic nenasiel.. takze sme skoncili u toho, ze je to prkotina
@orchidea111 vážne?myslíš že to je hovadina?

@mausy21 ooooo to taky kopanec este nevadi 🙂 teda, ked ti neurval nejaky organ 😀