icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 jasneeeeee 😀 to by moj bol vysoko neplodny a aj vajica by mu odpadli 😀
@dzanem sak si uval, mas tu par kandidatov 😀 😀 😀

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 mozno dlhodoby stres zhorsuje kvalitu... ale ked ma mm dobry spermiogram, tak by sa to nemalo menit zo dna na den.. ale tak neviem no

dzanem
21. jún 2015

@lilimoni fuu ani mi nemusis dva razy hovorit hned sused by obcahol jednu

sisaaaaa
21. jún 2015

Cafte krasky,ja len tak na skok,cely vikend makame na bytiku😁medzitym kramujem,zerem jeden ibak za druhym,jak mi je zle...😬no nic,verim,ze rychlo prestanem,dufam,ze,ste mali pekny plodny vikendik😂

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 šak ale on nemal robeny spermiogram ani neviem čo to je a ja ho na take veci určite nedostanem...a ani to n eriešime tak aktivne...bude bude nebude ,nebude

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 sak mas dve deti, urcite spermosky ziju 😀

mausy21
21. jún 2015

@lilimoni šak to áno,takto to neriešime...nemali sme problem nikdy až teraz je to nejake..ale doteraz sme boli malo spolu ked na 3 zmeny robime, a predtym som mala zle gyn vysledky,mala som cystu takže asi taaak ale snad všetko už je ok tento mesiac

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 ked uz dve zvladol, tretie nebude problem 😀

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 pevne verííím

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 no tak Zuza nerob paniku 😀

orchidea111
21. jún 2015

Inak spominala som mojemu, ze mu kupim na slovensku Folandrol 😀 najskor sa na mma pozeral, ze o com tocim.. ale nebranil sa

mausy21
21. jún 2015

@lilimoni doobre už sa ukludním ked zajtra stupne teplota ako ma budem kludnejšia ajked viem že to stále nič neznamena....

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 zdas sa mi velmi nepokojna.. 😀 ved nehaj ho v klude uhniezdit sa 😉

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 nie pohoda,kašlem už nato šak to nema význam rozmyšlat či sa podarilo či nie...pojdeme pred tv a niečo popapat.....aj je niečo v tv?utekajte plodit....nech sa vytešujeme spolu alebo stresujeme spolu.... 😀 😀 😀

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 idem aj ja si mojeho troska uzit posledny vecer a pomojkat sa.. krasny vecer este vsetkyyym

nayrufa
21. jún 2015

Cafte zeny.. som plne pritomna 😀 s ksmoskou ked pustime hubu na spacir, tak konec 😀 😀

@mausy21 uz tolko na to nemysli, lebo ta ebne 🙂

Kokso nieco na mna leze a muz to neni... 🙄 a zajtra zaaaas do pakarne 😠

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@mausy21 heeej?? no to ma velmi tesi , rado sa stalo 🙂 aj my ho mame velmi radi da sa obmienat trosku a je stavnaty . ja nemam rada ,,suche,, okrem mojej olejovej babovky 😀 😀
@lilmoni hej fajne bolo ozaj nas prvy spolocny vylet s babami, veselo bolo veru.... mame peke zazitky,veeela fotiek ...
ale na jedneho osla nezabudnem chudak bol slepy a len take malinke rundy robil v tej svojej malej ohradke chudak sa stale udrel..chapem ze chcu zachranovat zvierata je to pekne ale on podla mna trpi... v niektorych pripadoch je lepsie uspatie zvierata akoby sa mal tak chudak trapit 😢

@stellasss bohuzial nic nevidim moja ☹ skus o 2 dni

robila som si palickovy test a niiiiiic ja ich zajtra vyhodim do kosa !!!!!!!!!!! rano robim digi 😀

lilimoni
21. jún 2015

@nayrufa takeee poznaaam 😀 clovek otvori hubu a nevie ju zavret 😀
@hennyinnsbruck chudacisko ale keby ich utracali, tak by nikto nevidel, coho su niektore zrudy schopne 😠 ☹

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@lilimoni 😔 ☹

lilimoni
21. jún 2015

Nepochopim niektore veci 😠 co si zvysuju svoje ego ci co? 😠

stellasss
21. jún 2015

@hennyinnsbruck To som si robila včera zajtra testnem a myslis že keď kupim ten digitálny tak mi to vypíše či hej alebo nie???? Ten som nikdy nemala....

lilimoni
21. jún 2015

@stellasss digi je 25mlU. S tym radsej este tyzden pockaj 🙂

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@stellasss digi rob ked ti meska a ked ti palickovy ukaze //.moj nazor.a tie digi su 25 kove citlivost

stellasss
21. jún 2015

@lilimoni
@hennyinnsbruck hiihhi veď už mi meška dnes som mala dostať 🙂 ale sranda - zato mi to je čudne, lebo keby som bola tehu tak aj test už by bol silný nie???

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@stellasss nie nemusi byt.podla toho kedy sa uhniezdilo..niekomu ukaze uz pred ms niekomu az par dni po termine!

lilimoni
21. jún 2015

@stellasss nemusi byt. Tak ako pise Hena 🙂 skus rano 🙂

stellasss
21. jún 2015

@hennyinnsbruck
@lilimoni wau dakujem krasne malinka nadej tam je ak nie pojdem kupit infolic a zacnem brat....citala som diskusie ako zeny otehotneli na prvy alebo druhy mesiac z neho

lilimoni
21. jún 2015

@stellasss ja som ho tiez teraz zacala brat a drahy pije folandrol 🙂 meram bazalnu teplotu. Mam kupene aj ovulacne testy 😀 tento mesiac to musi vyjst 🙂

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@stellasss treba vyskusat ja som 1 krabicku brala nepomohlo...viac sa mi nechcelo 😀

stellasss
21. jún 2015

@lilimoni ja som tiež kupovala ovu testy ale stale nič tak som sa vykašlala na to....A ta bazalna ja nevstavam v rovnakom čase takže neviem či by to bol dobrý výsledok.... v sobotu a nedelu vstávame aj o desiatej 🙂
No ja tipujem v tejto téme že to bude ten mesiac 50 : 50 tak ale všetkým babenkám držím palce. Ja už mám tých detí aj tak dosť 😅 už len myseľ presvedčiť že nieee už ti stačíííí