icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 ooooo to taky kopanec este nevadi 🙂 teda, ked ti neurval nejaky organ 😀

mausy21
21. jún 2015

@dzanem
@lilimoni
@nayrufa
@hennyinnsbruck
@orchidea111 babenky dnes som take mladučke dievča videla s takym krasnučkym bruškom,predomnou v pokladni tála...ach asi taky 6 mesiac,som jeje tak závidela ☹ ,nerobí mi to vooobec dobre ked taketo musim kukat

lilimoni
21. jún 2015

@dzanem a ty co kocka 😀 vyhnala si gorilu? 😀

mausy21
21. jún 2015

@lilimoni šak uvidzím do rána či volačo nevyleze ze mna nejaka pečen alebo čo....och 😀

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 chapem 😒 sak ale kukni, co nosia na sebe aby si videla, co si kupit/nekupit 😀

stellasss
21. jún 2015

@mausy21
@dzanem
@lilimoni no na 90 % som 28 DC dnes by som mala dostať kremeše, už som spominala, že sa mi pokazil telefon, a tiež som stratila menštruačný kalendár 😒 😠

stellasss
21. jún 2015

@mausy21 ja si stále poviem ale však mám už tri iné ženy ako sa trápia keď nemôžu mať ani jedno 😔 Ale keď tá túžba.... je silná

mausy21
21. jún 2015

@stellasss vyskušaj bud ráno alebo o dva dni

orchidea111
21. jún 2015

@stellasss mne sa na tom negative nieco mari..

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 aj ja to tam vidím ale to je kanal

orchidea111
21. jún 2015

@zuzkasu to veru nebolo pekne ☹ mna moj dnes cely den stiska a hovori, ze to zvladneme, ze sa nam to coskoro podari.. ale tak my este nemame ziadne..

orchidea111
21. jún 2015

A inak nic nove.. dnes sme eeste vyuzili posledny den, kufor uz pobaleny.. zajtra na rodnu hrudu..aj mi je smutno, ze moj nemoze ist so mnou, ale do stvrtka to zvladneme 😉

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 ja zas hovorim mojmu že dnes opatrne hniezdime sa,a on nooo lesci sa k nemu chalani vooobec dostali..no nešlaktrafi ta?! 😠

dzanem
21. jún 2015

@lilimoni gorila odisla a zdochynam z kremesov 😔

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 😠 😠 😠 chcel byt vtipny?😀

mausy21
21. jún 2015

@dzanem chudatko naše daj nejaku tabletečku bude lepšie.... 😉

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 kurna aj s chlapmi zavesit za gule do prievanu

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 moc sa mu to nedarí, on stale vraví že sa to nedarí kvoli nemu že je unaveny a stále v strese,,,že určite su aj chalani spomalený...tak ale ja dufam že nieee..to by ma nasralo... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

stellasss
21. jún 2015

@mausy21 skúsim zajtra zbehnem do mesta kúpim....to už robím potajomky aby si ten moj o mne nemyslel že som tuk.....a ten kanal to by bol tmavy? Lebo ja keď sa zahľadím vidim mini čiaročku....

@orchidea111 no uvidíme zajtra 🙄 čo to je...zajtra by mohlo byť silnejšie keby tam niečo bolo

Inač aj môj je nešťastný preto ja s nim to nezdieľam aspoň on nech to nepociťuje. Keď sme boli po odobratí vajíčka a domov nám volala embriologička zo zlou správou tak tomu nemohol uveriť skoro sa rozplakal a sto krat sa pytal či sa to vajíčko ešte neujme.....preto ho tým nezaťažujem

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 aaa capala by som panvicou okolo seba,mam nerv na vsetko

mausy21
21. jún 2015

@dzanem uuujha ešte že sme daleko....ale capni si možno ulavi, ti hovorim ja som zmierena že ked to nevíde teraz tak konec už tretie nebude,asi to tak ma byt..aj moj hovori..ale ked ja to chcem ešte prežit..všetko to krasne a užasne ...och do revu mi je

mausy21
21. jún 2015

@stellasss nie bledy

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 zuza nerob paniku kremese este nemas,nerev

orchidea111
21. jún 2015

@mausy21 inak toto iste som mojemu dnes hovorila a on ze este o zostresovanych spermiach nikdy nepocul.. tak potom aj hned googlil, ale nic nenasiel.. takze sme skoncili u toho, ze je to prkotina

mausy21
21. jún 2015

@stellasss urob ešte zajtra aj pozajtra aj popozajtra.... 😀 😀 😀 , to je normalne v tejto skupine všetky testujeme ej ked ie je velice čo jak jaaa dnes 😀

mausy21
21. jún 2015

@dzanem prečo zuza?..ach ked ja tomu neverim že by sa to podarilo aj ked ma tam dolu všetko tlači a pobolieva, skor to je asi sugescia všeeeecko 😅 😅

mausy21
21. jún 2015

@orchidea111 vážne?myslíš že to je hovadina?

stellasss
21. jún 2015

@mausy21 Budem musieť si kúpiť tie testy čo tu predávajú za 0,40 € lebo inak skrachujem :D

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 nekukas susedov?tam vravi zuza nerob paniku furt manzelke,este neni nist strateneee

mausy21
21. jún 2015

@dzanem jáááj šak hej, ja reku či si sa nepomylila..och ..a ty nepanikariš tež maš nervy,ked začnem rozmyšlat možno má aj pravdu že ked je v strese tak to nepojde..ale aj on chce,povedal že mu to voobec nie je jedno či budemem mat alebo nie...aspon ma potešil 😀