Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Mne staci ked zoberem psa a za chvilu by som odkvecla po behu,ma vydrz 😀
@zuzkasu obcas ho je citit veru,, nohy ma chltate ze strach, na nose brade mave biele hnisaky. sa mu smejeme ze ma pubertu uz na fejsi a pritom mu tecie mlieko po brade a on sa jeduje ... vtedy je tak krasne rozcerteny hahha.. ten podpazusnik si dava obcas... hlavne ked vidi Mareka
nie na FB ale na fejsiku ma hnisaky som myslela
@katkaform vyskusaj dvd cindy craford moja sesterka vdaka tomu schudla cez 20kg behom troch mesiacov.mne pomohlo spevnit...ale strasna makacka co som kecakala 😀
babule opustam vas na chvilu.. idem dnes skor domov, bo ozaj sa citim na chuja... dufam, ze mi to neovplyvni teplotu, nech som nevstavala zbytocne 😀 😀
ozvem sa po ocikani ovulacnej palicky 🙂
@nayrufa budeme cakat na ocikany testik
Baby,moze sa pit tonic v pripadnej tehotnosti alebo dokaze nejak ublizit,kedze ma tendenciu spustat mrchu?Moj drahy ma kazdy vecer laka,aby sme si urobili bavoracika 😕
@karolina196 eee tonic sa nemoze 🙂
@zuzkasu stále sa smejem že po otcovi majú oči ja mám zelené a drahy hnedé 😄
@juliett99 dakujem
@nayrufa ďakujem ste zlaté 😄
Inak skôr dráhy s tým prišiel že by chcel a ja sa nebránim... je to starosť, ale aj radosť. Napr. v piatok som bola v škole im po úlohy lebo boli chorí tak samozrejme som sa pýtala na vysvedcko tak obaja budú mať čisté. No úplne som s takých veci happy keď viem že to usilie a nervy stoja za to 😉
@karolina196 ahoj ja viem tak ze by sa nemal lebo obsahuje chinin
@katkaform to dvd maju v tescu....a stoji to cca 4e
@karolina196 na tonik radšej zabudnite....ja som do mojita dávala a od trhu ho nahradzam spriteom
@lilimoni Sakra,jednemu som min.tyzden podlahla. 😕
@katkaform ale fakt je to makacka. Su tam aj instrukcieee.. ja som pri prvom cviceni ani neopakivala tpo tri serie lebo asi vy som umrela 😀 a takw cviky tam su ze zo zaciatku ani nevydrzis do konca..po mefsiaci uz ano a zacnes aj serie opakivat
@karolina196 ale uz vies ze nemozes a nwpodlahnes 😀
@stanka1986svk inak to mi uz niekto tuim ovoril ze ta cindy je clekom zaberak a ze to zabera. tak asi skusim. da sa to aj niekde stiahnut?
@katkaform hmmm skus na ulozto.sk
@stanka1986svk tak tak, to uz nehrozi, radsej sa nadzgam kolacmi a chipsami 🙂

@lilimoni pocuj my musime narovnako otehotniet... to inak ani nejde... mozeme potom vencit spolu 🙂