icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
22. jún 2015

@nayrufa ja len uvazujem,nepoznam ho ☹

nayrufa
22. jún 2015

@dzanem chlapi su divni... ale tak... dufajme, ze by sa na nich nevysral... ☹

hennyinnsbruck
22. jún 2015

@karolina196 mna stve moja tuzba po babätku sice ho poznam malo ale dobre. Viem ze ma miluje a chce byt somnou uz dokonca spomenul svadbu ! Ja som vravel ze ja sa uz vydavat nebudem a on /sak uvidis...
Vie aj to ze ono sa to hned nepodari je dobre nastudovany .paci sa mi ze je zodpovedny co sa tyka auta peniazkov ale moja tuzba je silnejsia

@dzanem ze by sa vyvliekol toho sa nebojim to by neurobil.. nehadzem nanho vinu len je ta situacia blba ze ja chcem on ze nahoda chape on mna aj ja jeho 😔ach jaj mozno fakt si to casom rozmysli a skrati planovaciu dobu....

lilimoni
22. jún 2015

Inak aj moj muz mal taku predstavu, ze nasetrene a pod. A ked sme sa porozpravali o tom usudil, ze jeho predstava je realizovatelna o cca 20 rokov 😀 tak usudil, ze teraz by bolo najlepsie 🙂

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni moj muz sa furt boji, ze ako to budeme zvladat.. ale usudil, ze keby sme furt cakali tak decko nebude a keby tak vsetci cakali, tak vymreme 😀

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa zvladnes to s nadhladom 🙂 odporucam si na prve dva tyzdne nastahovat mamu alebo svokru 😀

karolina196
22. jún 2015

@hennyinnsbruck NO,tak hlavu hore. Vies,ze ta miluje,tak mu nechaj ten cas co potrebuje. Ty si pravdepodobne teraz zaskocena tou situaciou,lebo si to od neho necakala, ale nic nie je stratene. Pokial ho lubis,tak mu daj ten cas co potrebuje a bude to skor ako sa nazdas. Ved aj ty si hned zamietla svadbu, ktoru by zase on chcel.. 😉 Jasneee,ze mu nedavaj dva roky, ale tych par mesiacikov...a mozno do pol roka bude babo v brusku. A hlavne mu nehovor, ze si prave plodna,nemusi vsetko vediet a ked si si ista,ze by sa tesil a nevyvliekol by sa,tak je to bez debat 😉

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni no to si aj nastahujem 😀 ale on myslel skor financne 😀 😀

mausy21
22. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni už si prišla nato čo to je?su to vši,ako to hovoriš zuza nerob paniku,každe decko to skoro má..no nie kežde len take vyvolenéééé---hhihi 😀 😀 😀
@hennyinnsbruck zlatičko moje,tak som sa tešila že pojdeme spolu dotoho,sme si boli cyklami najbližšie... 😒,mrzí ma to velmi kvoli tebe a kvoli tvojej velkej tužbe,,,,ale niečo zle zlé je vždy na niečo dobre,asi to tak má byt...tvoj drahy je zodpovedny chlap možeš byt štastna že tak premyšla,aj ked viem že teraz ta to asi ranilo ale určite ti nechce ubližit...tiež si myslím že možno zbadal že sa na to privelmi sustreduješ,a chce ta takto trošku odtoho odputat...možno by sa to hodilo mkaždej z nas na chvilu vypnut kona....žiadne testy,a meračky teplot a nechat to na nahodu či prirodu 🙂určite sa s ním o tom ale ešte porozprávaj,moj si tiež nebol istý druhým a ani tymto tretím si neni až taky istý no nakoniec usudil že mám pravdu..nie je najmladši a ak mame mat tak teraz ....posielam ti objatie... 😉
@dzanem
čaute babenky ja som konečne prišla dnu,kosila som upratovala,hrabala trávu no všetko čo sa dá na zahrade,vyhnal ma dážd...čo sa to tu deje?

nayrufa
22. jún 2015

@mausy21 kurnik ty si akcna 😀 ja cajickujem, soplim.. ale ciga mi este chuti, tak to nemoze byt take zle... 😀 robili sme s @lilimoni ovulaky... 😀 😀

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa hej potom mi trclo 😀 nie je to take hrozne ako si mysli 🙂 vsak nic neprefajcis 😀 a prveho pol roka treba akurat tak plienky 😀 a vzdy ked niekto chcel prist na navstevu a sa pytal co chcem pre malu, som povedala plienky 😀

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni ja viem... zvladli to aj ludia, co su na tom horsie, zvladneme to aj my 🙂 hlavne nech to uz je 😉 zajtra testujeme znova o tretej? musim doobeda menej pit, lebo som sa skoro docurala 😀 😀 😀

lilimoni
22. jún 2015

Manzel cestou domov kupuje nieco v lekarni a ideme sa vsetci vypenit 😀

lilimoni
22. jún 2015

@nayrufa my hovor 😀 ja som si fajne aj kavu dala 😀 o tretej testujemeeee 😀 a rano meraj cicuuuus 😀

nayrufa
22. jún 2015

@lilimoni jasne budem merat... 🙂 a testovaaat... tento mesiac nam to vyjde.. citim to v kostiach 😀

vikina6
22. jún 2015

@hennyinnsbruck aj my sme čakali 5 rokov od svadby a babo ešte nikde a teraz to lutujem,mohli sme už mať bábo a tak sa rok snažíme a nič, ano užili sme si,postavili dom ale zbytočne sme tak dlho čakali...preto chápem že ťa to teraz mrzi,nemyslím že bude chcieť čakať až dva roky,skús mu tak nenápadne ukazovať bábätka pookoli,že aké zlaté a uvidiš či sa na to chytí alebo ho to odradí. PS:môj sa na to chytil,tiež ešte chcel čakať a na dovolenke sme chodili očumovať tie zlaté detičky na detskom predstavení spolu a odvtedy snažilkujeme 😀

mausy21
22. jún 2015

@nayrufa kukala soom už dobre to s vami vyzeraaa 😀 😀

mausy21
22. jún 2015

@nayrufa baby aj ja som mala takeho isteho tušaka ako vy že to výde ale už ma to prešlo...prečo?prečo žiaden tehu priznak je to skoro?

karolina196
22. jún 2015

@mausy21 Ak sa mozem nevedomky spytat,kedy mas dostat?

mausy21
22. jún 2015

@lilimoni len testujte kočeny bodaj by aj tehu boli take kolajnicoveee 😉 ,mne sa gélak zlomil musim si ist dorobit novýý

mausy21
22. jún 2015

@karolina196 kludne 29 buduci pondelok som 22dc a 6DPO tuším

nayrufa
22. jún 2015

@mausy21 nie je este skoro na priznaky? ved len vcera sa ti mozno hniezdilo 🙂

juliett99
22. jún 2015

Baby ideme natooo maly spi u babky 😆😆😆

nayrufa
22. jún 2015

@juliett99 tak priiijemny veceeeer 😀

karolina196
22. jún 2015

@mausy21 Ja mam mat 26 a tiez ziadne priznaky,takze sme na tom podobne. Len mna vzdy 5 dni pred mrchou bolia prsia a teraz ani to nemam. Ani priznak tehotenstva,ani mrchy 😕 Kedy si chces robit prvy test?

mausy21
22. jún 2015

@nayrufa ja viem ...šak ale nedočkava som 😀

mausy21
22. jún 2015

@karolina196 ešte neviem kedy testnem asi 10DPO,skor nie...a ty si ešte netestila?už by si mohla ja by som na tvojom mieste už áno

karolina196
22. jún 2015

@juliett99 Hihi,to je sranda,moj akurat letel po kremese do obchodu a k tomu si chceme otvorit Hubertika. 😀
Vidim,ze mate s drahym rovnake myslenie 😀

juliett99
22. jún 2015

@karolina196 co uz ked je chut treba vyuzit.. pekny vecer aj Tebe a Vam vsetkym kocky moje

lilimoni
22. jún 2015

@mausy21 sak este kusok vydrrrrz 😀

Boooze baby a to tie vsi mozem dostat aj ja? Este decko v poho ale stara koza aby som vsivava chodila 😀