Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@enia74 aha, no aa, to sa ma užívať len v čase ovulácie? skôr sa nemôže? 🙂)
@majuskabobi skor, tak 5 dni pred ovulkou
@enia74 no a keď je ovulka nepravidelna? 😀 ty si už zbalená na výlet? do vysokých ideš? ku nám, na východ,dzivko? 😀 😀
@majuskabobi tak to ti neviem poradit.. skus si robit ovu testy a podla toho si skus dat tabletky.. ja mam vsetko nacas takze uz to mam naplanovane a idem skusat.. Idem do nizkych a este nie som zbalena, ale to co potrebujem mam uz nakupene a pripravene (acc long + lubrikant na počatie) zajtra este grepy pojdem nakupit..a v nedelu sa zacnem balit..v pondelok vyrazame 😀
Ci pana 😀 😀 vas docitat, nadludsky vykon 😀 😀
Moj muzik je rak. Mama ryba, tatko baran a segra ako v ktorom casopise 😀 😀 narodky ma 21.6. 😀 😀 ja som vahy 🙂
Gel by som nestuplovala tamponom, ze ci ho nenacuca do seba a spermosky by asi tiez brzdil 😀 skus stojku na hlave 😀 tak isto nevytecu a aj po rukach sa chodit da 😀 😀 😀
Gel som neskusala lebo moj by si asi tiez posmakoval 😀
@lilimoni fajnšmekri 😀 😀 keby nás naši chlapi čítali, tak by sa pýrili jak panny 😎 😎
@majuskabobi skor by si mysleli,ze nam z toho kvapka na karbid 😀 😀 😀
@lilimoni nechcela som to tak napísať, ale asik hej..mali by sme po vtákoch, nou sex na mesiac minimálne 😀 😀
@majuskabobi to mame z nedostatku sexu 😀 😀 takze ak by sme mali tutumutu 5x denne, tak by sme nestihali pisat koniny 😀 😀 a boli by sme tehuuuuuuuuu 😀
@lilimoni noo, ja si nevyberiem, moj je cestovatel ako willy fog 😀 😀
ja píšem len ked som v práci,alebo slamena vdova, ked je doma mm, tak to je iné rošambo.aj ked teraz s tou mrchou veľa vody nenamútim 🙄 🙄 😀
@majuskabobi moj ma zasa psychicky narocnu pracu, takze castokrat pride ako zombie domov 🙄
Joooj moja Monicka schytila bublifuk, skocila do tenisiek, zahucala na psov a isli von 😀 aka pohodicka pri vareni 😀
@majuskabobi
@lilimoni vobec som nespustila poplach v robote aaaa
@lilimoni poslušné dietko 😎
@tamcika sa ti ako podariloo 🙂 mne sa ešte nepodarilo,ale raz som mala na mále 😀 😎
@lilimoni no tak to máš ťažké, môj je tiež občas riadny cholerik, a ja ráčik to ťažko nesiem,aj si fňuknem, ale jeho to potom mrzí a tak sa chce udobrovať 😀
@majuskabobi nejde jej nic fajne na minimaxe 😀 😀 😀 a ona je vonku stale 🙂 vsak co bude doma kde ju vidim 😀 vonku sa vie zasit a robit hovadiny 🙂
@majuskabobi netuším len mi volali ze im tam svieti ze prepad 🙂
@majuskabobi ja som nastastie strasna flegma 😀 😀 a nedockavaaaa flegma 😀
@lilimoni oni najprv volajú,až potom prepadnú 🙂 ale vraj veľmi fešní sú tí prepadaci, kolegyna povedala, tak možno raz si aj ja stlačím..za 500 evry 😝
@tamcika kým nemáš pokutu, tak klídek 😝
@majuskabobi maju drahe "sluzby" fesaci 😀
Babyyyyy ja mam taku radost, ze by mi ju ani mrcha nepokazila. Volala triedna, ze psychologicka dala dokopy celorocne vysetrenia a schvalila Monicke postup do prveho rocnika 😀 este musim s nou prist niekedy v juli na jedno sedenie a da mladej test aby jej vedela nadstavit studijny plan 😀
Juchuuuuuuu
@majuskabobi ani melir nemam... poroznyslam nad par pramienkami.. ako vyhovorka je to super 😀
@majuskabobi
@lilimoni ja som nejaký kód nechtiac natukala 🙂 aspoň som si to skúsila 🙂 no u nas sa to sem tam stáva, ze niekto behne do miestnosti a neni odkódované :D

@majuskabobi tie lieky su na rozpustanie hlienu a vykasliavanie v dychacich cestach ale vraj rozpustaju hlieny v celom tele, cize aj dole. A ja som stale zahlienena, lebo som alergička, takže idem vyskúšať..