icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lucinka0308
4. jún 2015

Taak ideme na to aj tento mesiac 🙂

orchidea111
4. jún 2015

@lucinka0308 veeeela stastia 😉

littledesire
autor
4. jún 2015

No baby, vas tu docitat ;) ine sa ani k slovu nedostanu pri vas ;) konecne som doma, boli sme posediet, potom prechadzka ;) pred spanim som sa tu konecne dostala ;)
@tamcika nechcem byt zvedava, ale uz nerobis ovu? A ako dnes? Mm uz nebol nervny? ;)
@lilimoni
@majuskabobi

muskamala
5. jún 2015

Ahojte, dnes 8dpo a jasné nedočkavá som robila ráno test a jasné že biely jak stena ☹ ani len duch, nič ☹ . Od rána mám pocit akoby mala prísť mrcha každú chvíľu, dnes 21dc, min.mesiac mi prišla už na 23dc, nezvyčajne skoro, mesiac predtým zasa 31dc, inak predtým som mala vždy pravidelne 25-26dc. No nič, na ďalší idem v nedelu.....

lilimoni
5. jún 2015

@muskamala 8 dpo este nemusi ducharcit 🙂 v nedelu nam prihod aj fotku 😀

muskamala
5. jún 2015

@lilimoni jasné dám fotku, ak teda bude čo fotiť, dúfam, že áno 🙂

juliett99
5. jún 2015

dobre ranko babulky,,, konecne sa objavil slaby tien na ovu teste takze coskoro pride ovulka juch juch.. ale asi inofolicom sa mi posunula ovulka, bezne som ju citili cca 10-12 den.
dnes som 12DC a ovulka este len bude 😀 😀 😀

lilimoni
5. jún 2015

@muskamala urcite bude co 😀 mozno ty to neuvidis a my tu nieco vyskulime 😀
@juliett99 drzime palceky 🙂

muskamala
5. jún 2015

@lilimoni jaaaj, keby si videla ako som škúlila na ten dnešný, veru, ani všetka predstavivosť nepomohla, ešte aj po hodine som škúlila a aj tak nič. Dobre, v nedeľu budeme škúliť spolu 😀

tinka881
5. jún 2015

@juliett99 dobre ranko, držim velmi palceky. Budes si robit aj ovu test?

juliett99
5. jún 2015

@tinka881 robila som si zatial 3 od 9DC dva boli ciste a na vcerjsom sa uz cosi crtalo takze predpokladm ze coskoro pride ovulka a uz aj zacinam citit vajecniky

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala no mojko, na nedelu som zvedava 🙂 ja dnes 5dpo 🙂 citis stale tahanie podbruska alebo nieco ine?

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 asi ti inofolic posunul cyklus.. otazka je, ci je to dobre ci nie 🙂 z mojho pohladu je predlzenie cyklu nie celkom dobre, ale ak si mala kratku lutealku a ti to predlzilo tak fajn 🙂

juliett99
5. jún 2015

pred inofolicom som citila ovu medzi 10-12dnom. teraz podla vsetkeho bude neskor alebo mozno nebude. tak uvidíme. hadam testy co to ukazu 😉

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 tiez som zvedava ze ako inofolic posobi 🙂 mala si predtym ok cyklus?

lilimoni
5. jún 2015

@juliett99 urcite 🙂 a nech sa aj posunie, hlavne, ze sa zadari 🙂

juliett99
5. jún 2015

@littledesire praveze ja som bez liekov dostavala mrchu ako kedy niekdey aj za 3 mesiace. vdaka liekom mam cyklus a tatktiez mam kopec diagnoz a v mojom ze krasnom veku sa snazit o babuliatko je pre mna vlastne skuska.
Maly sa podaril po 10 rokoch.. teraz som si s mojim novym priatelom povedali ze to skusime do konca roka.

juliett99
5. jún 2015

@lilimoni to by bolo to najkrasie co sa nam moze stat. Velmi si prajem dat nas novému tatinkovi vlastne dietatko .. Aj ked cvrcka Samka berie ako svojho.. 😵

littledesire
autor
5. jún 2015

@juliett99 aha no tak jasne to je potom.. dufam ze to inofolic teda upravi.,.. super ze ho beries🙂 drzim palce 🙂

juliett99
5. jún 2015

@littledesire moc dakujem 😉

lilimoni
5. jún 2015

@juliett99 infolicin + ovu testy, znie ako celkom dobry napad 🙂

juliett99
5. jún 2015

@lilimoni okrem toho clostik a dufik 😀 😀 😀 obcas mam pocit ze som naspeedovana vevericka s tokhych hormonov. 😀
btw babule ktore uzivate inofolic nemate pocit ze mate viac chut sexikovat a na druhej strane nie ste viac podrazdene??

rula
5. jún 2015

@juliett99 dobré ranečko, tak aj ja mám už nejaký ten vek , tak v tom ideme spolu. Ja mám cyklus pravidelný, ale aj tak som mala včera posledný inofolic, uvidim ako sa cyklus zachová, cítila som ovulku tak ako vžzdy 11DC a aj sme si to užívali. Rada by som už bola tehu. Dnes som 17 DC a DPO 5

juliett99
5. jún 2015

@rula dufam ze sa nam to coskoro podari ,, vsetkym babulkam to prajem z celho srdiecka 😵

rula
5. jún 2015

@juliett99 ja som po Inofolicu v pohode, možno tá Tvoja kombinácia všetkých dokopy asi je to fakt prespeedované, ale vydrž, pekne sa usmievaj a užívsj si milovanie ako nikdy. Ja som si všimla zmenu u mm, ten má Folandrol a ten mi prišiel , že je moc naspeedovaný aj mi pekne naložil, obsah bol vačší a aj iná kvalita . A furt má chuť keksíkovať- každý deň sme sa krásne milovali.

lilimoni
5. jún 2015

@rula takze folandrol 😀 😀 asi ho staremu kupim 😀

juliett99
5. jún 2015

@rula jaj tak preto by ma najradsej uz aj v robote opacil... 😀 😀 😀 vecer mi otom sepkal do uska 😀

juliett99
5. jún 2015

@lilimoni asi hej lebo aj my ho uzivame 😀

rula
5. jún 2015

ten moj neprotestoval, povedal že vitanínky do cicinky a da si každý deň jeden sáčok,má to príjemnú chuť, ako pomarančový džúsik. Veď keď chce bábenečko aj on musí pre to urobiť maximum, povedal.

enia74
5. jún 2015

@juliett99 aj ja som brala clostyl .. prvy krat som mala 2 a druhy krat som mala pekne 3 folikulky, ale nic z toho kvoli tomu mojmu hustemu hlienu 😠 ale aj tak toho beries dost.. no vidim ze sa velmi snazis 😉 drzim palceky