Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lucinka0308 veeeela stastia 😉
No baby, vas tu docitat ;) ine sa ani k slovu nedostanu pri vas ;) konecne som doma, boli sme posediet, potom prechadzka ;) pred spanim som sa tu konecne dostala ;)
@tamcika nechcem byt zvedava, ale uz nerobis ovu? A ako dnes? Mm uz nebol nervny? ;)
@lilimoni
@majuskabobi
Ahojte, dnes 8dpo a jasné nedočkavá som robila ráno test a jasné že biely jak stena ☹ ani len duch, nič ☹ . Od rána mám pocit akoby mala prísť mrcha každú chvíľu, dnes 21dc, min.mesiac mi prišla už na 23dc, nezvyčajne skoro, mesiac predtým zasa 31dc, inak predtým som mala vždy pravidelne 25-26dc. No nič, na ďalší idem v nedelu.....
dobre ranko babulky,,, konecne sa objavil slaby tien na ovu teste takze coskoro pride ovulka juch juch.. ale asi inofolicom sa mi posunula ovulka, bezne som ju citili cca 10-12 den.
dnes som 12DC a ovulka este len bude 😀 😀 😀
@muskamala no mojko, na nedelu som zvedava 🙂 ja dnes 5dpo 🙂 citis stale tahanie podbruska alebo nieco ine?
@juliett99 asi ti inofolic posunul cyklus.. otazka je, ci je to dobre ci nie 🙂 z mojho pohladu je predlzenie cyklu nie celkom dobre, ale ak si mala kratku lutealku a ti to predlzilo tak fajn 🙂
pred inofolicom som citila ovu medzi 10-12dnom. teraz podla vsetkeho bude neskor alebo mozno nebude. tak uvidíme. hadam testy co to ukazu 😉
@juliett99 tiez som zvedava ze ako inofolic posobi 🙂 mala si predtym ok cyklus?
@littledesire praveze ja som bez liekov dostavala mrchu ako kedy niekdey aj za 3 mesiace. vdaka liekom mam cyklus a tatktiez mam kopec diagnoz a v mojom ze krasnom veku sa snazit o babuliatko je pre mna vlastne skuska.
Maly sa podaril po 10 rokoch.. teraz som si s mojim novym priatelom povedali ze to skusime do konca roka.
@juliett99 aha no tak jasne to je potom.. dufam ze to inofolic teda upravi.,.. super ze ho beries🙂 drzim palce 🙂
@littledesire moc dakujem 😉
@juliett99 dobré ranečko, tak aj ja mám už nejaký ten vek , tak v tom ideme spolu. Ja mám cyklus pravidelný, ale aj tak som mala včera posledný inofolic, uvidim ako sa cyklus zachová, cítila som ovulku tak ako vžzdy 11DC a aj sme si to užívali. Rada by som už bola tehu. Dnes som 17 DC a DPO 5
@juliett99 ja som po Inofolicu v pohode, možno tá Tvoja kombinácia všetkých dokopy asi je to fakt prespeedované, ale vydrž, pekne sa usmievaj a užívsj si milovanie ako nikdy. Ja som si všimla zmenu u mm, ten má Folandrol a ten mi prišiel , že je moc naspeedovaný aj mi pekne naložil, obsah bol vačší a aj iná kvalita . A furt má chuť keksíkovať- každý deň sme sa krásne milovali.
ten moj neprotestoval, povedal že vitanínky do cicinky a da si každý deň jeden sáčok,má to príjemnú chuť, ako pomarančový džúsik. Veď keď chce bábenečko aj on musí pre to urobiť maximum, povedal.

Taak ideme na to aj tento mesiac 🙂