Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stellasss pretože sa musim rozhodnut či dám vypoved v práci aby som zostala doma kvoli malym,alebo zostanem tehu a pojdem na jednu zmenu a bolo by to ok...a obabatako sa snažime od januara,aj ked je pravda že prvykrat tento mesiac takto aktivne že sledujem ovu robim testy meriam teplotu,doteraz to bolo o tom že asi je už ovu....ale aj to sme nejak aktivne nerobili 😀 😀 😀
My sme ináč naposledy sexovali v sobotu min. týždeň to mi končila ovulka. aj keď to viem iba podľa hlienu. ..a to keď vám napr. ovu. test alebo graf ukáže že je ovulacia tak to je do 12 hodin? A s hlienom ako to je neviete? Keď ustupuje hlien to je ovulacia alebo po ovulke. Lebo ja si myslim že to je ovulacia len či dobre myslím 😁
Začnem aj ja merať po kramoch len neviem presne ako to tie teploty to nič, nastudujem 😊 Inak to si mer isté tam dole ze???
@stellasss no po menzese maš sucho...pri ovulke by si mala mat piesvitny,soplavy hlien,alebo rideky ale hlavne musiš mazat 😀 😀 😀 , ked sa meni konzistencia že je hustejši skor taky mliečny,nie už číri tak je po ovu...už neskoro., a čo sa týka ovu testov ak máš pozitiv test ovu, tak do 48h by malo prist k ovu uvolnit sa vakíčko...a podla teploty vieš že tesne pred ovu jden den teplota klesne a potom hned vystupi..ani v pipine meriam,ale baby meraju aj v ustach ale tam su tepploty nižšie...pravidlo je že vždy po prebudeníííí bez toho aby si vstala z postele
koceny co je? nejak to tu pokapalo.. 😀
baby moja velmi dobra kamoska uz dlhooo tuzi po babatku, ma za sebu tri umele oplodnenie ani jedno sa neuchytilo nakoniec otehotnela prirodzene ale bohuzial v 9tt potratila, je velmi smutna ma hrozne depky neviem ako jej pomoct, poradila som jej tiez ten infolic a folandrol ale prave doma depkuje blizia sa jej kramy a testy biele ☹

@mausy21 no akíí umelci 😀