Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@zuzkasu juuuj chuda kocka...to musi byt riadna davka na psychiku.... ☹ ☹
@mausy21 nadherne deturence 😉
@hennyinnsbruck no veru je snazim sa ju povzbudit, verím že tetno rok konečne dajú šak je to vrja najlepší na rok na plodenie najplodnejší rok tak verím že to dáme všetky 😀
@zuzkasu bodaj by si mala pravdu 😀
ja sa s mojim potratom nikdy nevyrovnam a to bol len jeden a mam dve zdrave deti je to tazke chuda ☹
@lenkaoravcova
@dzanem
@hennyinnsbruck
@nayrufa baby mne už asi šibe...ja somhotová...zaspala som s s krpcami a snivalo sa mi že som ocikala paličku a ništ, potom dalšiu a ništ...a zasa a tam sa urobila jemna ale druha čiarka...ked som sa zobudila bolo mi na nič,lebo to bol len hnusny sen..ach jaaaj.....mám depky...ak sa to nepodarilo tak už nebudem mat babenečko,,,,a ja chceeem...viem že mam krasne dve deturence,som štastná ale chcem to ešte prežit,chcem si to užit..ved je to ten najkrajši pocit na svete....určite t nevyšlo strašne sa bojim
Ahojte koceny. Ja som uz doma z navstevy skolskej psychologicky. Dopadlo to horsie ako som dufala 😢 no nist, dam si kavu a tri cigi ale este pol hodinu musim vydrzat bo cikam na test 😀
@mausy21 ach no poznam to tiez mi z toho niekedy uz sibe a to skusame teraz treti mesiac, najma ked myslim nato ze 6. jula som mala rodit je mi hrozne, no skus sa nato menej sustredit a uvidis ze potom to vyjde, podla mna by ste to nemali uz odlozit navzdy aj keby to nevyslo proste pojdes spat do prace a ked otehotnies tak ti zmenia sluzbu hm? Ked po tom treto babatku tak velmi tuzis maj ho lebo cely zivot ti to bude chybat potom, ja sa tiez neskutocne budem tesit ked vyjde to tretie
@mausy21 6 roznych testov potvrdilo vysokofunkci autizmus. To fajn, to mame aj od psychiatricky potvrdene. 4 testy potvrdili vysoky nadpriemer logiky. To tiez fajn. 9 testov potvrdilo hranicne hodnoty mentalneho postihnutia, 4 ho potvrdili ☹
Takze v septembri nastupuje do prveho rocnika k autistom bez MP ale v pripade, ze by to nezvladala prechadza na variant s MP 😖 uvidime na polroku 😖
@mausy21 nedepkuj sa !!
@mausy21 ja tu fakt zaspavam, pocuj moja nestresuj malktora citi tehu priznaky hned na pociatku, uvidis ze vsetko ma bude tak ako si prajes, a ked nie teraz tak motyka vystreli ja vždy hovorím všetko zlé je na niečo dobré.
@lilimoni fuuu ale neboj Ty sama vieš aká malá je a isto bude šikovná po maminke, školu zvládne záleí od učitelov a kolektívu určite to zvládnete aj s tvojou pomocou, ma tak strašili pri prvom mal ADHD preto išiel do nultého prvý ročník bol tažký ale teraz sa učí výborne a dokonca je taký pedant že ráno privstane a učivo si zopakuje alebo sa doučí čo treba a to mu nedávali šancu vraj musi do špeciálnej školy a ADHD sa zrazu vyparilo 😀
@lilimoni mrzi ma to ale podla toho ako o nej rozpravas je sikovna kocka, a suredenec urcite pomoze 😉
@juliett99 MP-mentalne postihnutie. Och no co uz. Je na specialnej skole. Tak ma aj specialny pristup. Bolo tazke si upratat v hlave, ze moje dieta je ine a niektore bezne veci nezazijeme, ale vyrovnat sa s mentalnym postihnutim je velmi tazke 😒 co s nou bude, ked tu nebudeme? ☹ kto na nu dozrie? ☹ mam pravo to ziadat od mladsieho surodenca? ☹
Dufam, ze ju neuzavru ako mentalne postihnutu, lebo to potom mozeme zabudnut, ze by isla studovat stredu skolu 😒
@lilimoni uplne Ta chapem.. kedy ste to zistili??
My mame susedu co ma dceru s DMO a kopec dalsich diagnoz a ona uz ma 25 rokov. Jej rodicia uz dalsie nechceli a vsetko co maju a mozu davaju len jej.. Je neskutocne sikovna dokonca doucuje nemecky jazyk zvladla aj prvy rocnik vysky no po dohode s mamou to nechali. Teraz chodi na aglictinu.

@zuzkasu uf.. nech sa len vyplace... ved to na psychiku musi byt hrozne... chudatko... 😢