Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@zuzkasu cistokrvny bez PP? Eeeeeeeeee 😠 pes bez pp sa radi medzi bastardikov. Zdravotny, vyzorovy a povahovy standart zaruci iba pes s PP. Za tych 15 rokov vycviku psov sa mi to len utvrdilo. Urcite su predkovia maltezaci. Davny urcite s PP ale preco potomok PP nedostal? Prejavila sa odchylka od standartu a asi zdravotna, kedze PP dostavaju 6 tyzdnove steniatka. 😒
Som cvicila labradora bez pp a to bola povaha rotweilera 😖 bezpapieraka radsej nie, bo vacsi maju vsetci klby v prdeli a krpaty maju srdcove vady vacsinou a skoro vsetci su uziapani nervaci 😠
neviem o co ide /necitala som do zadu .,
mam psa s pp a bez pp...
ustekany@lilimoni nie je ani jeden/ co yorkovia pri zlej vychove su /
papierak ma skvelu povahu.... ma2,3 kg len ale je nenormalne priatelsky ku vsetkym a vsetkemu ale aj tvrdohlavy....povely sa tazsie uci...teraz trenujeme triky ide to poooomalicky.....je to tvrdy oriesok
bezpapierak je povahovo kludnejsi, pred inymi psami sa ma na pozore.,casto sa laka....triky povely sa naucil rychlo! je taky ,,rozumnejsi ,, kludnejsi
co sa tyka zdravia kolena su u oboch v prdeli aaaale:::: ten s papiermi bol uz 2x chory- raz infekcia zaludku druhy krat mocovy mechur....ono sa vravi ze ,,bastardi,, su zdravsi......
bezpapierak mal 4 roky je zdravy krpaty mal rok a 4mes a uz 2x chory.....
moji su taky protikladovy , ale ani raz sa nepobili (moja vychova) a maju sa radi 😀 😀
@vikina6 zajtra by mal byt poz nie?
Baby taka sprosta otazka od vcera mam trochu hlien a dnes vlhko v nohavickach cely den a je to tahave znamens to ze mam pred ovulaciou alebo uz je? Inak dnes som nadrzana hrozne uz aby prisiel moj domov
@lenkaoravcova tak bud dnes alebo do rana bude ovulka 😀
@nayrufa a mas vymyslene, kto ude so stendom, kym budete v robote? 🙂 lebo stenuch 4x denne papa to 12 tyzdnov, do pol roka 3x 🙂
Baby psickarky, ako sa hovori ludom, ktori chovaju stenata bez papieraka (za ucelom predaja) a predavaju ich ako cistokrvne?
@hennyinnsbruck sama sebe odpovedam 😀 vyššie bolo tebe
Baby je nejaka sukromna s februarovkami?
😀 no co aspon si poskace 😀

@lilimoni jáááj..no parada teda