icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni jáááj..no parada teda

lilimoni
24. jún 2015

@zuzkasu cistokrvny bez PP? Eeeeeeeeee 😠 pes bez pp sa radi medzi bastardikov. Zdravotny, vyzorovy a povahovy standart zaruci iba pes s PP. Za tych 15 rokov vycviku psov sa mi to len utvrdilo. Urcite su predkovia maltezaci. Davny urcite s PP ale preco potomok PP nedostal? Prejavila sa odchylka od standartu a asi zdravotna, kedze PP dostavaju 6 tyzdnove steniatka. 😒
Som cvicila labradora bez pp a to bola povaha rotweilera 😖 bezpapieraka radsej nie, bo vacsi maju vsetci klby v prdeli a krpaty maju srdcove vady vacsinou a skoro vsetci su uziapani nervaci 😠

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 nepravidelny.. od kedy som vysadila odcervovacie pirule

@lilimoni zatial nem panika.. ta bude az neskor 😀

vikina6
24. jún 2015

Už tretí deň takmer pozitívny,potom vybledne ☹

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@lilimoni
@zuzkasu

neviem o co ide /necitala som do zadu .,

mam psa s pp a bez pp...

ustekany@lilimoni nie je ani jeden/ co yorkovia pri zlej vychove su /

papierak ma skvelu povahu.... ma2,3 kg len ale je nenormalne priatelsky ku vsetkym a vsetkemu ale aj tvrdohlavy....povely sa tazsie uci...teraz trenujeme triky ide to poooomalicky.....je to tvrdy oriesok

bezpapierak je povahovo kludnejsi, pred inymi psami sa ma na pozore.,casto sa laka....triky povely sa naucil rychlo! je taky ,,rozumnejsi ,, kludnejsi

co sa tyka zdravia kolena su u oboch v prdeli aaaale:::: ten s papiermi bol uz 2x chory- raz infekcia zaludku druhy krat mocovy mechur....ono sa vravi ze ,,bastardi,, su zdravsi......
bezpapierak mal 4 roky je zdravy krpaty mal rok a 4mes a uz 2x chory.....

moji su taky protikladovy , ale ani raz sa nepobili (moja vychova) a maju sa radi 😀 😀

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@vikina6 zajtra by mal byt poz nie?

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@zuzkasu a cistokrvny bez pp ako pisala @lilimoni neexistuje

hennyinnsbruck
24. jún 2015

@zuzkasu
@lilimoni

inak ja chcela namiesto druheho yorka nahaca 😀 😀 ale nemohla som lebo je skaredyyyy mala som zakaz, potom ze biewer yorka, ti nenormalne drahy...tak som skoncila pri yorkovi 😀

nayrufa
24. jún 2015

@zuzkasu muza mam na 50% nalomeneho 😀

lenkaoravcova
24. jún 2015

Baby taka sprosta otazka od vcera mam trochu hlien a dnes vlhko v nohavickach cely den a je to tahave znamens to ze mam pred ovulaciou alebo uz je? Inak dnes som nadrzana hrozne uz aby prisiel moj domov

lilimoni
24. jún 2015

@lenkaoravcova tak bud dnes alebo do rana bude ovulka 😀
@nayrufa a mas vymyslene, kto ude so stendom, kym budete v robote? 🙂 lebo stenuch 4x denne papa to 12 tyzdnov, do pol roka 3x 🙂

lilimoni
24. jún 2015

Baby psickarky, ako sa hovori ludom, ktori chovaju stenata bez papieraka (za ucelom predaja) a predavaju ich ako cistokrvne?

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni muz robi na smeny... takze my sa tak striedame doma... nejako by sme to dali... urcite nechcem nechat steniatko same doma furt 🙂 no len ho musim este zlomit 😀

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni nevieeem skus vygooglit...prečo?

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni hej cica aj naša je bez papierov...a rodičov ma s papiermi a tatka šampiona...všetko sme videli...prečo by mali mat zdravotne problemi psy bez papierov?

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 no co moja este ta bolia vajcaa?

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa no veru bolia..nemožem zas ovu?šak už som mimo z toho..alebo žeby sa až teraz hniezdilo?ak by sa malo čo..

vikina6
24. jún 2015

@vikina6 to si hovorim 3 dni,že snad zajtra stmavne

vikina6
24. jún 2015

@hennyinnsbruck sama sebe odpovedam 😀 vyššie bolo tebe

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 no to netusim ... dufajme, ze si telo zvyka na mimco 😉

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa no može aj to byt..uvidime ako to bude s tou teplotou,ked to je taka potvora bude sa držat bude,a a aj v den kramov može klesnut a už aj je po radosti...uvidime..ty si kup normalne ovu testy prosim ta a apotom zbadaš že maš aj ovu... 😉

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 ja nemam tu od bab... mam z lekarne mamatest... 😖

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa jáájno myslela som že maš tieeee...ale šak počkaj može ti vyskočit zo dna na den...sice mne každym dnom tmavla ta čiarka ale vraj to tak nemusi byt bo sa vylučue jak sa mu zachce... 😉

lilimoni
24. jún 2015

@mausy21 @nayrufa zdravym babam s pravidelnou mrchou zvykne postupne tmavnut. Posahanym to skace 😀

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni 😀 tak dik 😀

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni no tak ty si jej dala @nayrufa ...nepočuvaj ju....jej to též zajtra skočiiii 😀 😀 😀

lalida
24. jún 2015

Baby je nejaka sukromna s februarovkami?

nayrufa
24. jún 2015

😀 no co aspon si poskace 😀

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni takže som zdrava bab s pravidelnou mrchou...to s tou mrchou pravda je...a dufa že aj zdrava som...ale to sme všetky 😉 😉

nayrufa
24. jún 2015

@nayrufa netusim tam som sa nedopracovala 🙂

mausy21
24. jún 2015

@lalida nevieeeem