icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa jasaaan aspon maš adrenalin že rano bledy navečer pozit a stareho budeš nahanat... 😀 😀

nayrufa
24. jún 2015

@lalida to malo byt tebe.. vidis uz som posahana.. sama sebe odpovedam 😀

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa tak to potom v pohode 🙂 niekde najdem fotecku, ako moje stendo bacovalo hodinu same doma 😀 sa postis 😀 a potom moze nastat a urcite nastane situacia, ze male babo, vonku cely den pada dazd so snehom, teba vencit 😖 aj take sme zvladli 😀 treba kupit manducu a xxxl prsiplast 😀 pokial mas parkety, tak sa priprav, ze budete vymienat 😠 aaano, aj ja musim v spalni menit 🙄

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 staremu uz tiez zo mna hrabe 😀 ze dnes same kociky stretaval 😀 😀

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni inač baby moj povedal že ak to nevíde teraz tak na dovolenke musííí...tak to čo??ešte nam dáva mesiac šancu??som sa potešila ale radšej som sa nato viac nepytala aby ho to neprešlo...ak to nevíííde nič sa nedeje kupujem ten florandol či čo to je a ideme na to ! 😀 😀 😀

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 slovo do bitky 😀

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa počuj odfotím ti ako dopadli naše dvere v spalini ked sme ju nechali 2 hodky doma samu,a ona si zabuchla dvere...potešiš sa...a stymi parketami svatá pravda...

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni @mausy21 ma normalne odhovarate 😀

lenkaoravcova
24. jún 2015

@lilimoni a moze byt tak skoro mavam dlhsie cykly 32-34 ako kedy hm

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa paradička...

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa ja ti poradim potom ako na to, aby ste nemenili parkety 🙂 ale najskor nalom stareho 😀

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa niee to nieee len je to fakt na zvaženieee

karolina196
24. jún 2015

Baby,ja vam chcem ukazat,ze s tymi ovu testami je to vzdy inak. Ja som mala v aprili uplny skok a teraz v juni mi to islo postupne.

mausy21
24. jún 2015

tu je ešte malunka 3 mesiace, ale stoji to zato... 😉
@nayrufa

mausy21
24. jún 2015

kvety miluje....

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 boze aka bola milenaaaa 🙂

lilimoni
24. jún 2015

@mausy21 jeeeeeeeeeeeeeeej kvetinarka 😀 take poznam 😀 staci necela hodina 😀 nemenila by som to svoje trdlo ani bohovi 😀

moj maly krasavec, sampion, junior bob, najkrajsie stena vystavy 😀

mausy21
24. jún 2015

toto bola naša prva láska...žial v januari nam ju zrazilo auto...bullmastif ☹

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni nádhernýýý....

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni co je to za psika? Ten je zlatucky 🙂

mausy21
24. jún 2015

počujte kukajte jaku výtvarníčku mam doma...

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 ☹ ale bola krasna

nayrufa
24. jún 2015

@mausy21 dobraaa 😉

lilimoni
24. jún 2015

@mausy21 a tie dvere v pohode 😀 my sme mali od klucky dole ciary akoby sme v spalni tigra zavreli 🙄

mausy21
24. jún 2015

@nayrufa bola a kludná,to sa neda porovnat toto je sice ešte štena ale rada sa šantíí ale inak je to pokladík náš...

mausy21
24. jún 2015

@lilimoni kokooos šak to su tie veci vchodove ani fotit nebudem pretože horor..nechavame ju cez den vonku teda vačšinou dna sa ju tam snažim nechat...no zatial vedie...svinucha jedna 😉 😀 😀

lilimoni
24. jún 2015

@nayrufa flat coated retriever 🙂 najlepsi pes povahovo akeho som cvicila 😀 je to neskutocne sibnute tela 😀 je to jediny retriever, ktory sa da cvicit na obranu 🙂 ma canisterapeuticky vycvik uz len skusky sa zucastnit 🙂 zboznuje vsetko zive, na povel svokra vrci, na povel zabi olizuje usi 😀 😀 😀

lilimoni
24. jún 2015

@mausy21 ty kokos, to co nakreslila 😀 som najskor kukala, ze rontgen panvy ci co 😅 😅 😅

lilimoni
24. jún 2015

a tuto fotku sme nazvali "co se v mladi naucis ... " 😀 😀 😀

nayrufa
24. jún 2015

@lilimoni tak o takom plemene som doteraz nepocula 🙂 mam sa pytat preco vrci na povel svokra? 😀 😀