icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

juliett99
5. jún 2015

@rula aj si podstupila nejake ine vysetrenia kvôli veku napr. amniocentezu?

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni juj jak ti dobre ze mas tak skoro ovu,. ne jak ja cakat laskavo do 18dc :D
hej tlaci , ale len ked pijem viacej vody... popravde, to je tiez ina bolest :D:D ale zas tak casto ma mechur netlaci.. ok uz neriesim..cakaaam do buduceho tyzdna.. asi ma dovtedy porazi, ale kaslat na to :D

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala jezis neskutocne nekonecny.. aaaa buduci bude este viac nekonecny... :D esteze cez vikend mam program inac by ma.. asi.. je... porazilo 😀

muskamala
5. jún 2015

@littledesire ja si neviem predstaviť, že to nevyjde, a toto absolvovať zasa o mesiac tak smer Cajla je istý 😀

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire ja mam ovu 7 dni po mrche a mrchana bola minuly mesiac 3 dni, tak sa mi aj ovu posunula 🙄

Inak babulky anketova otazka ?? 😀 😀
Odkedy som prestala kojit mam mrchu ako hodinky 🙂 6 dni mrcha a 21 dni svaty pokoj. Minuly mesiac mrcha 15.5 zacala na cas slabuckym spinenim, v sobotu sa rozbehla, v nedelu doobeda spinenie a poobede dokramovane 😲 tak teraz neviem kedy cakat dalsiu 😀 ci na 27DC alebo 21 dni po kramoch 🙄 co myslite? 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala ja to beriem tak, ze ked ma vyjst tak vyjde :D .. nestresujem sa nejak, aj vcear sme si s muzom povedali ze uvidime jak bude.. 🙂 akoze ja este to bolenie brucha pripisujem femibionu, lebo som ho zacala bra len pred 10timi dnami .. cize som vlastne zvysila davku kyseliny listovej.. 🙂 a prvy mesiac kedy berieme obaja daco, takze neberem to tak tragicky 🙂 uvidime co nam bude nadelene 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni ja by som to skor moja pocitala od ovu.. aku dlhu mavas lutealnu fazu.. ta je vacsinou pravidelna.. cize ak ratam tak ak mas 21 dnovy cyklus,a ovu na 7dc, tak mas 14 dni lutealku.. teda.. ak si mala teraz az na 10dc ovu, tak plus 14dni.. vychadza mi 24dc kramy.. 🙂

muskamala
5. jún 2015

@littledesire mať tvoju trpezlivosť .....kúpim, nepredáš? aspoň kúsok 😀 😀 😀

rula
5. jún 2015

@juliett99 nie, nepodstúpila , našťastie môj doki je v pohode a už by ma rád videl tehu. A ani na amnc nepojdem, všetky maminy s tým iba vyplašia, každá má zlé výsledky. A potom pol tehotenstva len preplačú V strachu o babo.

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala rada by som, ale moja ja prave nie som z tych trpezlivych ale co mi ostava ine :D:D aj na cervenej ked stojim s autom tak dupem nohami kedy uz pojdeme :D

juliett99
5. jún 2015

@rula moc dakujem za odpoved tak vela stastia v tehulkovani 😵

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire o amen 😀 snad nepride potvora 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni cize za dva dni heeej? tak za dva dni ak nepride, - co isto nepride - tak testujes? 🙂

lilimoni
5. jún 2015

Mne manzel povedal, ze by som mala dostat postgradual za trpezlivost 😀 to sa ale netyka snazilkovania 🙄 😅

rula
5. jún 2015

babeny a kde je majuskabobi ?

muskamala
5. jún 2015

@littledesire inak ten môj je taký flegmoš ohľadne tohto, že už ma štve 😀, potom sa aj ja musím tváriť že pohoda, klídek. Aspoň že tu sa môžem vyventilovať 😀

muskamala
5. jún 2015

@rula tá má oddnes voľno tak si niekde isto užíva 🙂

lilimoni
5. jún 2015

@muskamala aj moj. Hovori, ze ak bude letne mimco, tak budeme aspon narodky oslavovat grilovackou a v bazene 🙄

rula
5. jún 2015

jeeejde, koľko nás tu je a // čárečky nič ? Idem si asi urobiť test, šak tu neni žiadna ducharčina a čakať do nedele kým sem daktorá hodí foto sa mi nechce 😀 😀

lilimoni
5. jún 2015

@muskamala @rula isto da provokacnu foto pri bazene 😀

rula
5. jún 2015

@muskamala Tak snáď sa tu objaví s dobrými správičkami a bude mať čo čítať, kým sa ukáže. 😵

muskamala
5. jún 2015

@lilimoni to bude on, ty budeš obskakovať hostí 😠

littledesire
autor
5. jún 2015

@muskamala hej no, aj ten moj 🙂 co uz no, dakto to musi vyrovnavat 🙂

muskamala
5. jún 2015

@rula tak urob, budeme škúliť 😀

lilimoni
5. jún 2015

@muskamala on to ma uz vymyslene 😀 pivo bude v kybli so studenou vodou, on bude strazit gril a ja budem blbnut s deckami vo vode 😀 ale kto to vsetko nachysta nepovedal 🙄

muskamala
5. jún 2015

@lilimoni chlapi si to vždy predstavujú veľmi easy a no problem 😀

rula
5. jún 2015

@muskamala 😀 žeby? je to skoro, šak až v nedeľu , nie ? 😀 som iba 5 alebo 7 DPO 😕

muskamala
5. jún 2015

@rula takže aj ty v nedeľu testuješ? 🙂

muskamala
5. jún 2015

@rula a máš nejaké "príznaky"

muskamala
5. jún 2015

dievčatá, na tejto stránke je pravdepodobnosť pozitívneho testu podľa dpo, stačí dole kliknúť ktorý dpo: http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-t...
@rula
@lilimoni
@littledesire
@juliett99
@majuskabobi