Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@muskamala cize vidno ze na 10 dpo moze byt kludne negativny a je to v pohode 🙂
najlepsie fakt testovat az ked meska 🙂
babulky viete o tom ze ked by sme teraz zostali tehulky tak rodime cca koniec februara 2016?? a buduci rok je prestupny tak sup sup a rodit povinne 29.2 😀 😀 😀 😀
Tak a prave som si zo schranky vytiaha 6 testov 😀
@lilimoni zase??? sak ich mas po milu jarmilu 🙂
@littledesire jak zase 🙂 vsak som ich v stredu objednala a dnes prisli 😀 mam este digital doma ale ten mam potom ked najdem aspon ducha na teste 😀
@lilimoni ale sak si dajake vyhrala ne? 🙂 ci to ne ty ? 🙂 mne sa to pletie :D
@littledesire ja neee, ale bodaj by 😀 😀
@lilimoni jaaj no dobre :D:D:D sorry, popleta som :D
@littledesire pohodaaaa, to tie hormony 😀
@lilimoni hehehehe :D:D teraz neviem ci je to dobre ci zle :D:D:D: hahaha
@littledesire sprav test a uvidime 😀
@lilimoni si nevidela ten vypocet na anglickej stranke ? :D:D na 5dpo aj keby skor ovu tak 6 alebo 7dpo mi nic neukaze... Na moj test si bude treba pockat do buducej nedele 🙂
@littledesire boooze, mat tak tvoju vydrz 😀
@littledesire až teraz som sa sem dopracovala nerobím testy lebo ved v utorok bol pozitívny a v stredu som mala posledný a tie ovu co som vyhrala mi prisli samé tehu ani jeden ovu 🙂 tak mm uz v pohode ale tak aj tak divný takze ja som z neho nervna tiez tak si myslim ze chúďatko bublinka sa tento mesiac nechytí. Nevadi uvidime ale pocit mam taky. Neviem preco. Takze este mesiac počkám a aspoň sa narodí koncom marca 🙂 uz sa bude zletnievat 🙂 ty ako?
už som tu,.čo som zmeškala ? Jaaaj, že kedy budem testovať ? uvidíme, meriam si tu BT ,tak som zvedavá či bude teplota stúpaťvčera som mala 36,9 , dnes 37,0. A ako sa cítim ? No jasné ,že tehotno 😀
@tamcika mne je dajak divne cely tyzden, dnes obzvlast.. bud mam zapal dacoho - mechur abo co, alebo daco s crevami , alebo proste neviem :D smadna som, unavena, ale mozno to bude alergia na pracu .. 🙂
NO ved uvidis, ci vyslo ci co .. My s muzom berieme tak ze ak pride, pride ak nepride tak super 🙂 nechcem sa stresovat, ani pozorovat ale ta bolest pobruska od pondelka je mega divna aj ked nemusi nic znamenat.. 🙂
taaakze cakaaame .. 🙂 hehe sme cakatelky :D
somár test, čo nevie ako sa má cítiť a tváriť ? tak aspoň sa mohol trocha pretvarovať, pako jeden
@littledesire tak ale to je podľa mna celkom pozitívne ze sa cítiš divne nie? Ved ten moj tiez to tak berie ze ked ano ano ked nie nie a bude nabudúce. Ja v podstate tiez sle ked by som uz strašne chcela ale ked nie tak ako on hovorí nabudúce 🙂 kúpila som dnes další Inofolic a uz dufam by som mala cítiť ovulku lebo predtym dom vobec a teraz som utorok vecer pozit ovu test a trosku ma začalo bolieť a v stredu dost. Takze približne budem vedieť a asi nebudem testovať -hovorim teraz haha
@littledesire mba tiez takto bolelo brusko a @dzanam mi stale, ze mam klokana v brusku a na teste ani h***o 😠

@muskamala iiiha 😀