Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 nechooooood!
@lenkaoravcova no treba veru 😉 ako pisu kocky, sexi pradlo plus ucinok folandrolu.. to musi vyjst 😉
@mausy21 nikam nechod pekne to s nami dobojuj do uspesneho konca
@orchidea111 no vyskusam dnes vsetky zenske zbrane vcera bol hotovy zo sluzobky
@lenkaoravcova vcera relax, dnes treba makat 😀
@lilimoni
@dzanem
@orchidea111
@lenkaoravcova len by som vas tu deprimovala mojimi náladami,hoci mrcha ešte nedošla ale chapete...nieeee?!!!!cele na hovno s prepačeníííím 😀 😀 😀 a od nastupujem do prace tak budem amt aspn v hlave ine myšlienky...
@mausy21 to co nacvicujes,,,,takkto occhadzas s boja 😠
@mausy21 no nemysli si ze nasa nalada nie je meistami rovnaka ako teraz tvoja ale tym ze sa tu pdoprujeme lepsie sa ide dalej a predsa to daaaaame skor ci neskor
@lenkaoravcova
@dzanem
@stanka1986svk
@lilimoni och....ja viem ked mne je to tak velmi luto a nyvaše moja mala stale za mnou beha mamaaaa už budeme mat to babatkooo?!mamaaaa akedy to už bude?a moj sa tvari akoby sa ho to netýkalo....do revu mi je...tá teplota ma dnes ráno dorazila,porad som nemama ani chut vstat z postele 😢 😢 😢
@mausy21 juuuj moja teba depka dobre chytila! 😖 nevzdavaj sa!!!!
@mausy21 mna sa tiez chlapci stale pytaju na vianoce sme im povedali ze cakame babatko neskutocne sa tesili a v januari 3 tyzdne nato sa to vsetko posralo nejako sme im to vysvetlili ale tiez sa ma stale pytaju kedy uz bdueme mat babatko cize viem o com hovoris 😖
@lenkaoravcova furt za mnu beha...hladka mi brucho mama ja ho už počuujeeem ..och...priberem a mama jeee ty maš velke bruško už bude babo že?!drbne ma!!
hali halooooo baby , žijem, šecko ok, ščúl trčím na STK s vozíkom. Ale čítam vas, držím palčeky a prajem krásne letné milovania. Cmuky
@mausy21 @lenkaoravcova mne tu tiez mala stale mrnci, ze chce surodenca. Ze nechce byt stale sama 😒
@mausy21 my kedd sme sa snazili davnejsie a neslo a prisla mrcha tiez om sa trapila...zacali sme sa s mantelom vait lebo ssom bola nervozna...a teraz smee sa o tom vobc nevbavili al eani neadvali pozora poarilo sa...ja som ovu testy ani raz nepouzivala ani meranie teploty...mam nazor ze telo sya stale sprava inak...a proste mozno aj zena ak je tehu tplota nstupnee a zena je zbytocne frusstrovana
inak sorr za pravopis ale som na pc kde klavesnica velmi nepocuva...a moj pc ma mala 😠
@orchidea111 mozne to je a aj si sa radila s lekarom boli ste s muzom na testoch?

@lenkaoravcova alebo predved pradielko 😀