Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Nazdarte baby 🙂 a vy kam ste zduchli? 😨
@lilimoni ja som sa hrala so psom 🙂 musim si ho vychutnat kym som u nasich
@misulka47 boli sme na testoch.. vsetko v poriadku.. teraz uz ideme riesit kliniku, takze vsetky vysetrenia znova.. uz len cakam na vysledky na bakterie tak uvidime.. mozno sa medzicasom nieco vysr..o 😀
@orchidea111 ale vie chybat taky chlpac, ze? 😀
@lilimoni to hej.. nedavno bol este malinky.. teraz ked som ho videla aky obor z neho tak som mala veru respekt, som si myslela, ze ma asi ani nepozna a moze ma zozrat 😀 ale uz v pohode
@orchidea111 neboj, havik si ta mozno nepamatal, kto si ale pamatal si tvoj pach a ako sa pri tebe citil 🙂 urcite ta ma velmi rad 🙂
@nayrufa
@lilimoni
@orchidea111
@puffu
@misulka47 ahojte dievcata vidim ze dnes sa tu riadne depkuje. babule sak hlavu hore slniecko vychadza tak usmev ideme dalej, kazda z nas preziva to iste tak si musime pomahat 😃 ja tiez nemam zrovna najlepsiu naladu ale co uz. Mm vcera ma spovedal skym si stale pisem tak som hrala formu. Nakoniec ma odhalil a povedal neboj aj my zachvilu budeme mat dve ciarky, samoska bol trochu pod parou ale zas si hovorim nadej zomiera posledna 😃😃
@mausy21 prosim ta nedepkuj este neni nic stratene a sak muz tomu dal este sancu tak ver ze to vyjde, pozitivne sa nalad.
@hennyinnsbruck inak aj ja som sa rozhulila prestanem az ked budem tehu 😜

@dzanem lebo co mam kamosky a nedarilo sa im cca po roku im spravil gyndo vysetrenia tiez aj muza poslal na vysetrenia