icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

misulka47
25. jún 2015

@dzanem lebo co mam kamosky a nedarilo sa im cca po roku im spravil gyndo vysetrenia tiez aj muza poslal na vysetrenia

lilimoni
25. jún 2015

Nazdarte baby 🙂 a vy kam ste zduchli? 😨

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni konecne som dorazila dom 😠 a este pol hodku musim vydrzat.. az potom mozem hodit moc na tu palicku... 😀

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa pocuj a ty mas aku profesiu? 🙂

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni hram sa na pravnicku v socke 😀 😀

puffu
25. jún 2015

@lilimoni ja som pred chvilkou doobedovala, teraz pijem kavej a za 45min smer praca...ale uz sa neviem dockat kedy si vecer lahnem a spim 😀 😀 😀

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa jezis sak ty mi ako pomozes 😀

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni ano? 😀

lilimoni
25. jún 2015

@puffu aj ja by som spalaaaa 🙄

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa segra robi na mandantnu zmluvu s CSOB poistovni a dala vypoved bo ide robit na zivnost maserku. Musi platit socku ci sa to bere, ze ten rok nemusi?

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni prvy rok nemusi platit... potom ak jej vznikne podla danoveho povinnost 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa cize to nevadi ak dva roky bola na tu mandatnu zmluvu. Nemusi teda, az po danovom priznani. Supis 😀

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni mandatku ukonci?

orchidea111
25. jún 2015

@lilimoni ja som sa hrala so psom 🙂 musim si ho vychutnat kym som u nasich

orchidea111
25. jún 2015

@misulka47 boli sme na testoch.. vsetko v poriadku.. teraz uz ideme riesit kliniku, takze vsetky vysetrenia znova.. uz len cakam na vysledky na bakterie tak uvidime.. mozno sa medzicasom nieco vysr..o 😀

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa mandatku ukonci ale musi este 4 mesiace robit v poistovni, kym nezauci svoju nahradu. A od 1.7. si ide zalozit zivnost. Musi ist zo zivnostenskeho sa hlasit na socke, ze ma uz aj zivnost k tej mandatke?

lilimoni
25. jún 2015

@orchidea111 ale vie chybat taky chlpac, ze? 😀

puffu
25. jún 2015

@lilimoni ja som uz asi tyzden taka ze by som len spala, nic sa mi nechce ale tak aj pocasie bolo take nahovno...vcera som zaspala o 22:30 a vstala som az o 7rano... 😀 dnes to vidim podobne... 😉

orchidea111
25. jún 2015

@lilimoni to hej.. nedavno bol este malinky.. teraz ked som ho videla aky obor z neho tak som mala veru respekt, som si myslela, ze ma asi ani nepozna a moze ma zozrat 😀 ale uz v pohode

lilimoni
25. jún 2015

@puffu ja by som mohla tusim aj 12 hodin v noci spat a bolo by mi malo 😀

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni nie pojde az buduci rok spolu s danovym priznanim... tusim do konca juna treba... 🙂 este v pondelok zistim keby nieco.. lebo ja s tymto nerobim.. ja len pravne veci... 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@orchidea111 neboj, havik si ta mozno nepamatal, kto si ale pamatal si tvoj pach a ako sa pri tebe citil 🙂 urcite ta ma velmi rad 🙂

nayrufa
25. jún 2015

testiiik 😀

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa a ja ked nerim ale poberam almuznu (opatrovak) mam zo socky narok akurat dostat hrdzavym kutacom po hube, ze? 😅

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni presne ako vravis 😀

zuzkasu
25. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni
@orchidea111
@puffu
@misulka47 ahojte dievcata vidim ze dnes sa tu riadne depkuje. babule sak hlavu hore slniecko vychadza tak usmev ideme dalej, kazda z nas preziva to iste tak si musime pomahat 😃 ja tiez nemam zrovna najlepsiu naladu ale co uz. Mm vcera ma spovedal skym si stale pisem tak som hrala formu. Nakoniec ma odhalil a povedal neboj aj my zachvilu budeme mat dve ciarky, samoska bol trochu pod parou ale zas si hovorim nadej zomiera posledna 😃😃

zuzkasu
25. jún 2015

@mausy21 prosim ta nedepkuj este neni nic stratene a sak muz tomu dal este sancu tak ver ze to vyjde, pozitivne sa nalad.
@hennyinnsbruck inak aj ja som sa rozhulila prestanem az ked budem tehu 😜

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa a ked budem tehu mam na socku nejaky papier zaniest? Ci vsetko len cez UPSVaR? 😀

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa testik tmavneeee 😀
@zuzkasu caaaaw 😀 chybala si 🙂

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni ked budes tehu musis dat ziadost o materske od dokiho normalne na socku.. oni ti poslu rozhodko ze nemas narok a s tym rozhodkom pojdes na upsvar