icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni jj vsimla som si... tusim je najtmavsi zatial 😀

nayrufa
25. jún 2015

@zuzkasu awoooj 🙂 dnes to tu bolo ako v kremaku... ale nejako to prekusneme a skusame dalej.. ze dievcence? @mausy21 🙂

zuzkasu
25. jún 2015

@lilimoni Lili nemas pocit ze ten infolic meni cyklus? ovu? vzdy som mala ovu 11dc a stale nist aj ked silnie ciarka a hlien uz mam. zachvilu dam foto len schne testik

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa jaaaj a to sa v ktorom tt vybavuje? 🙂 a da sa nejak dobrovolne nieco platit aby som v buducnosti narok mala? 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu mne tiez ovu meska ale ja som mala to biochemicke, tak neviem ci to pripisovat infolicu ci tomu nezdaru 😒

zuzkasu
25. jún 2015

@nayrufa presne tak ideme dalej😃ja som dnes synovi bola dat robit pas boli sme v kine na premiere Mimonov minula som kopec v HMku a nakoniec my den posrala tetka zo svajciarska tak mi vynadala nepravom za nieco scim ja nic nemam ale sak v pohode mam v p..,ludi ktory nevedia co od radosti. 😂😂😂😂

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu inak tvoj manzel chutny. Najskor zabudni a teraz sa tusim uz aj tesi 🙄 sak je ako pocasie 😀

zuzkasu
25. jún 2015

Dnes 11DC

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu to sa opla, ze ti mudruje tetka, ktora ta ani nevida 😠

zuzkasu
25. jún 2015

@lilimoni inak to ma nanom najviac vytaca😁😁😁😁

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu tmavne palicka 🙂

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni mozes sa dobrovolne nemocensky poistit, ale to by si musela byt 270 dni dobrovolne nemocensky poistena... to ti doky da neboj sa... on bude vediet... 6-8 tyzdnov pred datumom porodu... 🙂

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa za rok mam skoro 100 dni odrobenych. Ale teraz neriesim toto mimi, len to dalsie aby som nieco mala 🙂 a kolko sa plati?

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu sak ked sa podari, sa bude tesit a keby bola baba konecne tak isto dvojnasobne 🙂

zuzkasu
25. jún 2015

@lilimoni sak toto, tento vikend ide starsi na vikend zo skolu na vylet a mame len maleho tak snad nieco dame 😂

lilimoni
25. jún 2015

@nayrufa ja ked som si vybavovala opatrovak mi teta povedala, ze na socku ist nemusim aj tak na nic nebudem mat narok. Keby mi povedala, ze si mozem sama platit, tak si od septembra platim a mam pokoj 😠

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu o chvilku budete obciansky vybavovat 😀

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni kolko si urcis.. minimum a strop je dany... ale uz neviem kolko to je teraz... to sa kazdy rok meni... 🙂

nayrufa
25. jún 2015

@lilimoni no len teta asi nemyslela na matersku...

nayrufa
25. jún 2015

@zuzkasu ako bolo na mimonoch? Ja ich milujem 😀 😀

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@zuzkasu 😀 ja tiez fajcim ako turek krabicka denne padne 😖

zuzkasu
25. jún 2015

@lilimoni Baby tak ta nehoda pri kauflande tak to bola nasa suseda zomrela 😥😥😥😥😥 mala dve svoje deti a dve muzove prave aom som sa to dozvedela je mi zlee 😥😥😓😓😓😓

nayrufa
25. jún 2015

@zuzkasu boze 😢

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@zuzkasu

mausy21
25. jún 2015

@nayrufa
@zuzkasu
@hennyinnsbruck
@lilimoni už ma to prechadza pomaly,začinam si zvykat že mi pride ta mrcha...len teda čo najskor nech odiide a baby kupujem ten florandol či čo to je 😀 😀

zuzkasu
25. jún 2015

@hennyinnsbruck
@nayrufa hrozne mlada zena sportovkyna denne tu behavala v zime sme jazdili vlakom a teraz zacala na skutri jazdit, prave som to videla v spravach 😓😓

hennyinnsbruck
25. jún 2015

@zuzkasu oje.... 😔

@mausy21 tak sa nam to paci! !! 😉

mausy21
25. jún 2015

@lilimoni a ešte v kutiku duše dufam že zajtra by mi ta teplota mohla vyskočit zasa hore..aj ked vieeem že ...... 😀 😀 😀

lilimoni
25. jún 2015

@zuzkasu tak to ju som "obchadzala" rano ☹ a ja som kukala, ze len bus tam je a naburane auto ziadne 😖 co som pocula, ze sa na strku smykla a padla pod bus 😖

lilimoni
25. jún 2015

@mausy21 je ti dopriate uzit si s folandrolom 😀