icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 😀 bodaj by tie slova niekto tam hore počul a vyslišal....jak tu tvoju predpovedanu ovu 😀 😀

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni presne tak 😀

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 sak vydrz este par minut na diagnostiku testu 😀

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa vy ste obe z BA?

nayrufa
27. jún 2015

@mausy21 jj ja z ba.. 🙂

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa inak tááá dzanem či jak to má to meno ona ešte žije?ako je natom viete?alebo rula oni už absolut sem nejdu...že?

mausy21
27. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni strašne ten čas letí ked tu lapím jak taka neschopačka , bože taka som darebná jek voš...ništ sa mi furt nechce...o 16h oslava o 15h pride mm z prace,šak čo ...ved a všetko nachystám, nepotrebujem ani pomoct z ničiiim 😠 😠 😠 ...inak je sila ako som si zvykla že sme spolu vobec neni,tak som sa bala že ako to bude..a pohoda..niekedy ma už znervoznuje ked je dlhšie doma 😀 😀 😀

nayrufa
27. jún 2015

@mausy21 nech da matros hlavne, ne? 😀

lilimoni
27. jún 2015

Je pozitivny?

nayrufa
27. jún 2015

@lilimoni ja myslim, ze aaaano 🙂

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 dzanem vcera pisala a rula je teraz s manzelom doma 🙂

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni nooo vyzera že ano ,ale podla mna poobede može byt ešte silnejšii

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 a darebna som aj ja 😅 nic nestiham 🙄 a ked mi manzel hovoril, ze sice zarobi jak dabel ale furt v robote bude, tak som fnukala ale je to fajneeee 😀

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 takze dnes pozitivny mozem ratat 🙂 vsak tutu mutu bude dnes a v pondelok 😀 a potom ako sa nam bude scet 😀

puffu
27. jún 2015

@lilimoni sice nie som expert na ovu testy ale asi mu este kusocek chyba, mal by byt rovnako silny alebo silnejsky ako ta kontrolna ciarka, skus testnut este poobede a bude urcite pozitivny..

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 a keby sme neodisli z Ba, tak sme s @nayrufa susedy 😀

puffu
27. jún 2015

tak kocky dnes 1dc, vitaminy nakupene, ovu testy tiez( pre istotu aj par tehotenskych 😀 ), pozitivne myslenie tiez niekde pohladam a ide sa dalej 🙂 ale mam taky pocit ze to nase buduce dieta mi chce vyhoviet a pride az v lete kedze vzdy som chcela mat aspon jedno z deti narodene od juna do septembra 😀

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni to fakt by ste susedky boli?no naparadu...jaky je ten svet maly, určite testny ešte poobede a bude akurat , takže dnes pozitivny tak tutu mutu a potom v pondelok čerstvy matroš pre vajo, 😀 😀 😀 😀

nayrufa
27. jún 2015

@mausy21 ale aj tak budeme spolu s @lilimoni kocikovat 😀

lilimoni
27. jún 2015

@mausy21 minula som posledny test dnes 😀 a nasi byvaju od @nayrufa asi 5 minut pesi, takze budeme kocikovat spolu 😀

lilimoni
27. jún 2015

@puffu sikovnaaaa 😀 tak asi tvoja psychika nepusti a bude julovciatko 😀

lilimoni
27. jún 2015

No nic babulky. Idem povysavat auto a k nasim 🙂 piseme siiii 😀

mausy21
27. jún 2015

@lilimoni utekam aj ja niečo robit..a hlavne sa dat dokopi šak som jak socka 😀 😀 😀

puffu
27. jún 2015

@lilimoni presne tak to citim ze budem rodit v juli a ze to bude baba 😀

lilimoni
27. jún 2015

Baby som sa rozhodla, ze idem na kratko a hodim to na ciernu 😀

lilimoni
27. jún 2015

@puffu tak to ta cakaju este dve mrchy 😀 aspon si to natrenujes 😀

lucia1002
27. jún 2015

@lilimoni podla mna je pozitivny 😉

puffu
27. jún 2015

@lilimoni 😀 ale tak nepohnevala by som sa kebyze aj skor 🙂 ale tak beriem to zatial s rezervou a davam dietatu cas prilepit sa do konca roka, potom sa uz budem hnevat a budem zla 😀 😀

puffu
27. jún 2015

@lilimoni ja som inak kedysi tiez strasne experimentovala s vlasmi, teraz uz ani velmi nie, este do max 35 necham dlhsie a potom sa budem zmladsovat kratkym strihom...ale minuly rok ma strasne lakalo ostrihat sa nakratko ale muz a kadernik ma odhovorili 😀

lilimoni
27. jún 2015

@puffu no som zvedava, ci sa ma moj nezlakne, ked ma zbada 😀