icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

orchidea111
29. jún 2015

@zuzkasu dakujem ;) aj mna dnes uz caka praca :( tak nech ti to rychlo zbehne ;)

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu a co sa stalo? Kto ta nastval? 😠 dostane po holej 😀

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni noo aj mne lekárka vravelavže po porode budem modelka ;) ano babatko je v pohode 😀 inak aj moja teta čo teraz porodila chudla a pribrala len 2ci3kg..a babatko malo takmer 4kg..lekari vravia že u silnejších žien si babo berie živiny z toho tuku...preto vraj silnejšie ženyy toľko nepriberú..ale tak určite je to aj o strave...

stanka1986svk
29. jún 2015

@orchidea111 hmmm tak prajem príjemnú dovču..a všetko najlepšie 😀

orchidea111
29. jún 2015

@lilimoni boli sme v amerike, a odvtedy uz nie moc rada lietam :D ale dostala som od kamaratov poukaz na vylet do berlina, takze poletiiiiime, aj do grecka som chcela ist.. ale chlap nechce ist dva krat k moru :(

nayrufa
29. jún 2015

@orchidea111 aj my ideme do chorvatska v auguste.. uz nech to je 😀

orchidea111
29. jún 2015

@nayrufa a kam presne idete?

nayrufa
29. jún 2015

@zuzkasu a co sa deje?

nayrufa
29. jún 2015

@orchidea111 na korculu 🙂

juliett99
29. jún 2015

@zuzkasu Ahojky no moja pekna aj my zarezávame ale ze sa nam nechceeeee.. uz hodinu a pol tu sedim pred pc a to len zvladla tak akurát vytlacit babam kvalitarkam nove dokumenty k vyrobe..
Cisty salam dnes zas by som spala ze az.. Aj Tebe prijemny dnicek verim ze sa Ti ho nieco pekne sprijemní 😵

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa v chorvatsku som bola pred 19 rokmi a moc sa mi nepacilo. Fajne bolo na Tenerife a na Mallorke. Turecko bolo fantastikus 🙂 Buduci rok pojdeme asi na Cyprus. Este uvidim, ci sa s mimi budeme trepat k moru alebo rok este pokysneme doma 😀

zuzkasu
29. jún 2015

@stanka1986svk dufam že to čoskoro prejde, súcitim s Tebou
@orchidea111
@nayrufa
@lilimoni my tent rok ideme dva týždne jazdit po SK budeme poznávat kempy ,jazerá, tatry,hrady ,zámky, každý sa ťahá mimo a sme zistili že vedia deti prd to čo majú pod nosom 😀 takže tak ale lili tolko veci sa sere že je už nevládzem od stredy vkuse daco kazdý den, nejako to uz nezládam ani sledovat vsetko sa sere ☹ ale ja to zvládnem

tinka881
29. jún 2015

@stanka1986svk Ahoj, už je vidiet ako bije srdiecko? Jeej, mna caka zajtra tiež kontrola, a už by malo byt tiež vidiet 🙂 Ja nemam nadvahu, ale tiež som schudla 2kg, vobec mi nechuti jest a ked jem, tak na silu...Nastastie som len raz vracala....beres aj magnezium? Ja tento týžden idem zas k internistke, lebo vzdy som mala normalny tlak a teraz mam 90/60, necitim sa zle, ale gyn povedal, ze mam byt u internistu radsej pod kontrolou...

juliett99
29. jún 2015

@stanka1986svk to fakt to zas budem slon??? 😲 😲 😲 😲

zuzkasu
29. jún 2015

@juliett99 Dakujem

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu to poznam ale aj ked je cierna tma nakoniec vyjde slnko 🙂 treba to nejako prekusnut a kup si nieco 🙂 sprav si radost 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

@tinka881 beriem kys.listovu 1000, a magnezium mineralku...mne nechcu velmi davat lieky kvoli silnej polyvalentnej alergii na lieky.veď aj z duphastonu mi napuchli pery ako káčerovi...radčej sa snažíme to prírodne...ja aj kvôli tomu nemôžem normálne rodiť..len sekcia ..a ja by som tak chcela normálne...

zuzkasu
29. jún 2015

@tinka881 Ahoj ja som obe celé tehu mala tlak 100/60 nechapali ze taka mega zena ma tak nizky tlak a nakoniec v 37 tt zrazu 160/140 az 180 😀 pokial sa citis dobre je to ok ale magnezium mne zakazali brat prave preto ze znizuje tlak az na konci som ho brala 4x denne

stanka1986svk
29. jún 2015

@tinka881 o ktorej máš zajtra kontrolu?? Budemvčakať na správu..ktorý tt si

zuzkasu
29. jún 2015

@lilimoni sak hej raz to skoncit musi, fakt minuly týžden v pondelok som bola úplne happy tesila som sa na ovulku a tak, a potom to zacalo a dnes ráno to mama dorazila ...... nevadi uzijem si s detmi pekne poobede zoberiem ich na zmrzku, vypnem

stanka1986svk
29. jún 2015

@zuzkasu presneee... to vraveli aj mne a navyse ze vraj tak to ukludnuje maternicu že potom musia vyvolávať porody alebo sekciee..magnezium že len vo vážnych prípadoch...myslím tabletkovu formu

lilimoni
29. jún 2015

Ja mam tlak 90/60 po rannej kave 😀 doki sa vzdy cuduje, ze som pri vedomi 😀 aj moja mama ma velmi nizky tlak 😀

tinka881
29. jún 2015

@stanka1986svk asi okolo 11 hod budem unho, cize až poobede budem na nete...hlavne drz palceky, aby bolo vsetko ok, strasne sa bojim....

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni vieš ako sa hovorí.... | 🙂 ženy čo majú nízky tlak bidú dlho otravovať 😀

tinka881
29. jún 2015

@zuzkasu aha, tak radsej to nebudem brat a pockam, co mi povie internistka.

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu co zas vymyslela? 🙄 s tymi rodicmi niekedy horsie ako s deckom 😠 tomu mozes aspon natrieskat na prdel 🙄

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni ja som sa v las palmas narodila 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

@tinka881 neboj...aj keď chápem ja tiež stresujem či je všetko ok...ja podľa ms mám byť 6+5 ale podľa sona som 5+6...a ty???podla ms ktorý si??? Mne ešte v stredu bolo vidno len machuľu. A včera v nedeľu už aj bábo aj srdiečko

lilimoni
29. jún 2015

@tinka881 nemas sa coho 🙂 to uz bude minicloviecik 😀

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa dobraaaa, si naburala dovolenkovy program? 😀