Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Baby aj sa pridávam. Snažíme sa už od augusta tak hadam to vyjde tento mesiac. Dnes prišla mrcha☹ Začala som piť alchemilkový caj a beriem kyselinu listovu. Vy ako?
@kalendar9 my sa snazime vyse roka a pol.. uz mam za sebou riadne krizy 😀 az som sa jednu dobu bala ci nechytim na nervy..
Boooze baby, ja jed zajtra nedostanem mrchu, tak asi porodim jeza proti srsti
Dakujem za privitanie. na vystreni sme boli obaja a sme v poriadku. tak neviem kde je hacik. no uvidim. mam problemy so stitnou zlazou a to vplyva na hormony☹ tak cakam ci teraz nepojdem na prefuky vajecnikov. uvidime
ved neviem cely maj sme sa snazili☹
Inak ja som na prefuku bola a robila som si velke nadeje, kedze je vysoka sanca po tom otehotniet.. ale uz preslo pol roka a stale nic.. ideme riesit inseminaciu..
orchidea111 si ma potešila 😉 nie doktorka mi nic neodporucila. rozmyslam ze inofolic zacnem brat sama
@orchidea111 kedy idete ? 🙂
@kalendar9 vitaj medzi nami a kupte si kombi pacet Inofolic pre Teba a Folandrol pre muža. www.pilulka24.sk ale kupiš to aj v lekárni ale drahšie. Ja som to chcela hneď, tak som nabehla do prvej lekárne. Prečítaj si naše dnešné písanie, dačo sme tu o tom popísali. Je tu veselo, cíť sa tu ako doma.
Dakujem
@littledesire presne tak . Kamošky, mne je zle a aj hlavička ma chce bolieť. ja asi dostanem krámy. Mám 17 DC. To čo je ?
@kalendar9 vitaj, drzim ti palceky aby ti to vyslo tento mesiac ;)
Je to možné, snažím sa piť celý deň, ale idem vypiť . Tabletku ešte počkám. Dakujem za radu.

@rula ja by som kludne 10 kvoli mimcu pribrala ak mi poviete ako na to 😀