icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
5. jún 2015

@rula ja by som kludne 10 kvoli mimcu pribrala ak mi poviete ako na to 😀

rula
5. jún 2015

@lilimoni ja viem, ale veď sa dočkáme aj bez tých kilečiek navyše, budeme tehu všetky. 😉

lilimoni
5. jún 2015

@rula ja mam niekedy pocit, ze budem aj v snazilkach 2017 😖

rula
5. jún 2015

@lilimoni no to istotne ano ale s ďalším bábenom 😉

tamcika
5. jún 2015
lilimoni
5. jún 2015

@tamcika aj ja som robila a uz chvalabohu nie 🙂 klobuk dole, ze ti z toho nehrabe 😀

lilimoni
5. jún 2015

@rula to ja by som rada aj dalsie 3 mala 😀

tamcika
5. jún 2015

@lilimoni mojko ved aj preto nahanam babenko 🙂

kalendar9
5. jún 2015

Baby aj sa pridávam. Snažíme sa už od augusta tak hadam to vyjde tento mesiac. Dnes prišla mrcha☹ Začala som piť alchemilkový caj a beriem kyselinu listovu. Vy ako?

lilimoni
5. jún 2015

@tamcika po RD sa uz nevratis? 😀 v ktorej si 😀

lilimoni
5. jún 2015

@kalendar9 ahoj a vitaj. My tu svorne fnukame nech uz mrcha nepride 😀

orchidea111
5. jún 2015

@kalendar9 my sa snazime vyse roka a pol.. uz mam za sebou riadne krizy 😀 az som sa jednu dobu bala ci nechytim na nervy..

vikina6
5. jún 2015

@kalendar9 ahoj,vitaj...my sa snažíme od juna 2014...už verím, že som len krôčik k vytúženým 2 čiarkam,do konca tohto leta to musí prísť...ked už tak dlho sa snažíte,bola si aj na nejaké vyšetrenie?

lilimoni
5. jún 2015

Boooze baby, ja jed zajtra nedostanem mrchu, tak asi porodim jeza proti srsti

kalendar9
5. jún 2015

Dakujem za privitanie. na vystreni sme boli obaja a sme v poriadku. tak neviem kde je hacik. no uvidim. mam problemy so stitnou zlazou a to vplyva na hormony☹ tak cakam ci teraz nepojdem na prefuky vajecnikov. uvidime

lilimoni
5. jún 2015

@kalendar9 snad sa len neviete trafit 😀 ako ovulku som myslela 😀 snad sa coskoro zadari 🙂

kalendar9
5. jún 2015

ved neviem cely maj sme sa snazili☹

lilimoni
5. jún 2015

@kalendar9 nebud smutna 🙂 mozno ti prave ten prefuk pomoze 🙂

vikina6
5. jún 2015

@kalendar9 nezufaj, ved nový mesiac,nová šanca...ak ti Dr. odporúčala prefuk tak skús,iné nič ti neradila?nejaké lieky neberieš?iba tu alchemilku a kyselinu listovú?ja som toto pila kým som nemala všetky výsledky...teraz už beriem Duphaston na upravu cyklu a Inofolic

orchidea111
5. jún 2015

Inak ja som na prefuku bola a robila som si velke nadeje, kedze je vysoka sanca po tom otehotniet.. ale uz preslo pol roka a stale nic.. ideme riesit inseminaciu..

kalendar9
5. jún 2015

orchidea111 si ma potešila 😉 nie doktorka mi nic neodporucila. rozmyslam ze inofolic zacnem brat sama

lilimoni
5. jún 2015

@orchidea111 kedy idete ? 🙂

rula
5. jún 2015

@kalendar9 vitaj medzi nami a kupte si kombi pacet Inofolic pre Teba a Folandrol pre muža. www.pilulka24.sk ale kupiš to aj v lekárni ale drahšie. Ja som to chcela hneď, tak som nabehla do prvej lekárne. Prečítaj si naše dnešné písanie, dačo sme tu o tom popísali. Je tu veselo, cíť sa tu ako doma.

kalendar9
5. jún 2015

Dakujem

littledesire
autor
5. jún 2015

@rula
@lilimoni no, vidim baby, z e ne len ja som svihnuta v tomto smere ;) ale beriem to tak, ze veci co chceme si treba vizualizovat a potom sa splnia ;)

rula
5. jún 2015

@littledesire presne tak . Kamošky, mne je zle a aj hlavička ma chce bolieť. ja asi dostanem krámy. Mám 17 DC. To čo je ?

lilimoni
5. jún 2015

@rula dehydrovana nebudes? Dva pohare vody a brufen 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@kalendar9 vitaj, drzim ti palceky aby ti to vyslo tento mesiac ;)

rula
5. jún 2015

Je to možné, snažím sa piť celý deň, ale idem vypiť . Tabletku ešte počkám. Dakujem za radu.

lilimoni
5. jún 2015

@rula skus lebo clovek, conto vypoti aj 🙂 mozno si sa prehriala 🙂