icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@tamcika ta viem ja ci je to dobre ci nie ze mi je divne ? :D podla mna je to vsetko este skoro 🙂 takze nechcem nic si nahovarat 🙂
ta stresovali testy hej ? no treba sa odosobnit dajak :D ale tak ked budes brat dalej inofolic a budes aj hlienik sledovat aj priblizny termin ovu, a budes citit ovu tak netestuj a uvidis 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni tak to si ma nepotesila.. a uz to preslo to bolenie ? ta mozno si len telo zvyka na spermosky :D bo predtym nedostavalo :D

lilimoni
5. jún 2015

Mna chytili, nejak kramove bolesti 😠

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire po 4 mesiacoch? 😠 to si nejak skoro vsimlo, ze sa snazime 😀 😀 😀 a uz mam 3 dni klud a teraz ma chytili, take kramove pre istotu 🙄 😠

rula
5. jún 2015

@lilimoni hihi, že hanblivé dieťa, haha,
moja, dnešné deti sú sebavedomé, neboj, šak ono sa hneď ukáže , čo je to za výrobok rodičov 😀

rula
5. jún 2015

@lilimoni ovu 11 DC

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire mozno sa uz usalasilo 😀 a preto neboli 😀 skusim v nedelu rano testnut, ak nepride mrchana hnusna 🙂

lilimoni
5. jún 2015

@rula 6 dni po ovu je skoro 😖 teda niektore stasne uz ducharcia ale radsej do 10 pockaj 🙂

tamcika
5. jún 2015

@littledesire ved len teraz ovu cca17dc a beriem Inofolic tak neviem ako sa posunie ale uvidim. Možno kúpim len pre potvrdenie si toho. Tak som sa upinala na to moc. Uvidim možno motyka vystreli a nebude treba ale mam pocit ze ano 🙂 a neviem ci skoro ci neskoro. Podľa mna uz ked sa uhniezďuje tak vsetko môžeš mat divne pocity ze nieco nové v téle vieš takze možno nie je skoro. Ale žiadne zbytočne nádeje 🙂 uvidí sa

rula
5. jún 2015

@lilimoni aj mňa .... už som mala ms aj na 22 DC, tak dúfam,že nedorazí ms vôbec anie že o 6 dní skorej 😠

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni no kramove mam ja tearz take.. teda cely tyzden uz :D
mozno sa fakt to tvoje uhniezdilo a chvilu je klud 🙂 no som zvedava na nedelu , dufam ms nepride, a test bude pozitivny a ja ta o tyzden budem nasledovat 🙂

rula
5. jún 2015

@littledesire
@lilimoni a jaaa s Vamiiiii

lilimoni
5. jún 2015

Ako keby sa zadarilo o mesiac, by tiez nevadilo, lebo maminka ma narodky 3.3. a tatik 31.3. 😀 budu mat darcek 😀

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire hej hej, ja tiez tak. Dva dni po ovulke zacali a trvali vyse tyzdna 🙄

lilimoni
5. jún 2015

@rula vsetky jak sme tu, sup do februaroviek 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@tamcika som to msuela trikrat precitat ze by som pochopila o com pises :D:D:D uz mi doslo .. :D
No ked si sa upinala tak jasne, treba to brat fakt s nadhladom.. no, ved uviidis dalsi mesiac ze ci budes nervoznejsia ked nebudes testovat alebo nie 🙂
A ano, ziadne predcasne nadeje atd atd.. ideme dalej, cakame 🙂

littledesire
autor
5. jún 2015

@rula no jasne ze ty s namiiii 🙂

@lilimoni no tak usestris na darceku :D :D dobreeee
A bolesti teda po tyzdni prestali hej ? 🙂 Nejdem este do februaroviek, aj ked sa musim priznat, ze minule som pozerala v tej apke v mobile, ze je tam mod tehotenstvo a som ho zapla a mi napisalo aj ze ktory tyzden a den a potom aj to ze kedy je porod atd.. 🙂 A som to asi zabudla vypnut ten mod, lebo som si po par dnoch isla zapisat nejake priznaky a tutumutu a kukam, a tam pise 3t1d :D som sa mierne potesila - nezabite ma - :D ale,. nechala som to tak, a tearz mi to tam v kuse pise ze ktory tyzden a den :D trafena som :D:D:D:D:D

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire ja si vzdy necham vypocitat dalsiu mrchu nech viem, kedy ju nemam cakat a tam mi hodi aj keby sa zadarilo termin porodu 😀 zatial som 19.2. 😀 si normalna tak isto ako ja 😀

littledesire
autor
5. jún 2015

@lilimoni ufff. 😅 dobre uz som sa zlakla :D ja som 17.2 hm :D super by bolo na valentina neee ?:D

lilimoni
5. jún 2015

@littledesire prestali na 3 dni a dnes zasa kramove 🙄

rula
5. jún 2015

@lilimoni
@littledesire aj ja som normálna ? ja mám vytlačenú na papier takú tabuľku a tam rodím 24.2

rula
5. jún 2015

Pome už rodiť !

lilimoni
5. jún 2015

@rula jasne 😀 podla mna nie je normalne, ked snazilka si taketo nikdy nepozrie 😀 hlavne po niekolkych mesiacoch 😀

lilimoni
5. jún 2015

@rula dockaj 😀 este aspon 3 tyzdne, nech su letne prazdniny 😀

rula
5. jún 2015

jaaaj furt by som len jedla. V živote som neraňajkovala a posledné dni len čo rozdrapím oči by som jedla. Možno je to tým Inofolicom a Femibionom.

vikina6
5. jún 2015

@rula to bude asi aj inofolicom,nejem vela ale s chuťou a všetko sa na mňa lepí,dalšie kg navyše...už som do leta chcela aby mi iba brucho rastlo,nie aj zadok 😒

lilimoni
5. jún 2015

Serte na to 😀 nechudnite do plaviek, priberajte do nafukovacky 😀 53 kilova sa ma co ozyvat 🙄

tamcika
5. jún 2015

@littledesire lebo mam ludi popritom ked pisem a prevádzam im peniaze na účty tak dávam pozor skor tam :D tak píšem ako debilka potom. Ja som taká hrrrr ale celkom fajn to beriem ze až take sklamanie nie ako som si myslela

rula
5. jún 2015

ach jo... čo človek neurobí pre babenko 😉

lilimoni
5. jún 2015

@tamcika robis v banke? 🙂