Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni tak to si ma nepotesila.. a uz to preslo to bolenie ? ta mozno si len telo zvyka na spermosky :D bo predtym nedostavalo :D
Mna chytili, nejak kramove bolesti 😠
@littledesire po 4 mesiacoch? 😠 to si nejak skoro vsimlo, ze sa snazime 😀 😀 😀 a uz mam 3 dni klud a teraz ma chytili, take kramove pre istotu 🙄 😠
@littledesire mozno sa uz usalasilo 😀 a preto neboli 😀 skusim v nedelu rano testnut, ak nepride mrchana hnusna 🙂
@littledesire ved len teraz ovu cca17dc a beriem Inofolic tak neviem ako sa posunie ale uvidim. Možno kúpim len pre potvrdenie si toho. Tak som sa upinala na to moc. Uvidim možno motyka vystreli a nebude treba ale mam pocit ze ano 🙂 a neviem ci skoro ci neskoro. Podľa mna uz ked sa uhniezďuje tak vsetko môžeš mat divne pocity ze nieco nové v téle vieš takze možno nie je skoro. Ale žiadne zbytočne nádeje 🙂 uvidí sa
@lilimoni no kramove mam ja tearz take.. teda cely tyzden uz :D
mozno sa fakt to tvoje uhniezdilo a chvilu je klud 🙂 no som zvedava na nedelu , dufam ms nepride, a test bude pozitivny a ja ta o tyzden budem nasledovat 🙂
@littledesire
@lilimoni a jaaa s Vamiiiii
Ako keby sa zadarilo o mesiac, by tiez nevadilo, lebo maminka ma narodky 3.3. a tatik 31.3. 😀 budu mat darcek 😀
@littledesire hej hej, ja tiez tak. Dva dni po ovulke zacali a trvali vyse tyzdna 🙄
@tamcika som to msuela trikrat precitat ze by som pochopila o com pises :D:D:D uz mi doslo .. :D
No ked si sa upinala tak jasne, treba to brat fakt s nadhladom.. no, ved uviidis dalsi mesiac ze ci budes nervoznejsia ked nebudes testovat alebo nie 🙂
A ano, ziadne predcasne nadeje atd atd.. ideme dalej, cakame 🙂
@rula no jasne ze ty s namiiii 🙂
@lilimoni no tak usestris na darceku :D :D dobreeee
A bolesti teda po tyzdni prestali hej ? 🙂 Nejdem este do februaroviek, aj ked sa musim priznat, ze minule som pozerala v tej apke v mobile, ze je tam mod tehotenstvo a som ho zapla a mi napisalo aj ze ktory tyzden a den a potom aj to ze kedy je porod atd.. 🙂 A som to asi zabudla vypnut ten mod, lebo som si po par dnoch isla zapisat nejake priznaky a tutumutu a kukam, a tam pise 3t1d :D som sa mierne potesila - nezabite ma - :D ale,. nechala som to tak, a tearz mi to tam v kuse pise ze ktory tyzden a den :D trafena som :D:D:D:D:D
@littledesire ja si vzdy necham vypocitat dalsiu mrchu nech viem, kedy ju nemam cakat a tam mi hodi aj keby sa zadarilo termin porodu 😀 zatial som 19.2. 😀 si normalna tak isto ako ja 😀
@lilimoni ufff. 😅 dobre uz som sa zlakla :D ja som 17.2 hm :D super by bolo na valentina neee ?:D
@littledesire prestali na 3 dni a dnes zasa kramove 🙄
@lilimoni
@littledesire aj ja som normálna ? ja mám vytlačenú na papier takú tabuľku a tam rodím 24.2
Pome už rodiť !
jaaaj furt by som len jedla. V živote som neraňajkovala a posledné dni len čo rozdrapím oči by som jedla. Možno je to tým Inofolicom a Femibionom.
Serte na to 😀 nechudnite do plaviek, priberajte do nafukovacky 😀 53 kilova sa ma co ozyvat 🙄
@littledesire lebo mam ludi popritom ked pisem a prevádzam im peniaze na účty tak dávam pozor skor tam :D tak píšem ako debilka potom. Ja som taká hrrrr ale celkom fajn to beriem ze až take sklamanie nie ako som si myslela
ach jo... čo človek neurobí pre babenko 😉

@tamcika ta viem ja ci je to dobre ci nie ze mi je divne ? :D podla mna je to vsetko este skoro 🙂 takze nechcem nic si nahovarat 🙂
ta stresovali testy hej ? no treba sa odosobnit dajak :D ale tak ked budes brat dalej inofolic a budes aj hlienik sledovat aj priblizny termin ovu, a budes citit ovu tak netestuj a uvidis 🙂