Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk a ten sympatikus ujo je tatik, ci instruktor? 😀 inak ako by ti z oka vypadla 😀
nooo veľmi zlatýýýý
@lilimoni to je inštruktor kamarát
Ďakujem ale keby ste videli tatika tak ona je celá on
@lilimoni
Aha....
Pisem vecer mam prestavku nestiham 😀
@stanka1986svk kde to uci? Uci aj lyzovat? Chcela by som malu zobrat na lyzovacku ale ako tehula si budem uzivat teplo kaviarne 😀 tato nevie nic 😠
@rula och stále tomu neverím lebo sa cítim ok aach zvláštne to je hh neviem či som na to pripravená 😒 mám zmiešané pocity
@lucinka0308 pockaj si na sono a ked uvidis toho minicloveka, tak pripravena urcite budes 🙂
@lilimoni On učí len snowboarding...ale su tam aj inštruktori na lyžeba sú tiež peknýýý. Je to na jahodnej pri košiciach.vypožičanie stoji 6e na tri hodkya inštruktor stojí 12e
@lilimoni ani u nás tato nevie nič...no ani ja...snowboardovať už ako tak viem...ale povedala som že mala bude vedieť...to je dobré že on s malou vie srandovať aj ju vyštaviť...mne mala po dvojhodinovom treningu zaspala už o tretej poobede a spalaaž do rána 🙂
@stanka1986svk parada 😀 a budu mat nervy aj na mojho satana? 😀
@stanka1986svk my tiež s mužom neviem lyžovať ani snovbordovat 🙂 ale zato sme ich naučili byciklovat, plávať a korčulovať aj aj hihi
@zuzkasu sikovnýýýý...
@lilimoni ano tým že sú to mladý chalani vedia ako s deťmi aj s puberťákmi..mala bola k nemu drzá zo začiatkuu..vieš čo urobil? Pristúpil na jej hru a dopadlo to tak že spala od tretej do rana 🙂 ale urobil to tak že mala to brala ako hru že sa nahanaju zo snowboardom na nohe...
@lilimoni Náš vie zasa len hrať pc hry 😖 raz som ho dala do kolies.korcul a skoro sa celý polámal...tak drevo nechám radčej drevom 😀
@stanka1986svk tak parada. Moja nie je zlobidlo ale strasny vymyselniiiik 🙄
@stanka1986svk este ze ty ma vies pochopit 😀 mame doma sportovcov 😀 co z narobime 😀
@lilimoni ver že pri nom nevymysli nič... 🙂
No baby hnijem za ziva.uz zas v postreli po dobrom obediku viazeme sadlo so synom.boze to ke zivot a to som uz po 8 rokoch chcela konecne medzi ludi do prace.ale aspon kotolna je cista a pochvala velika od muzicka bude lebo moj muzik si vsetko rozlozi po celej kotolni hlavne cement lepidlo a pili a potom sa cuduje ze sa tam nepohne a nadava aky tam je bordel.a staci to len ulozit a po zametat a kotolna je do polky prazdna a cista.ach jaj.
@lilimoni ja som sa tiež bála zo začiatku..skušala akože plakať..ale on jej hned povedal..viki ked skonči trening odnesiem ťa do divadla..a už bol výbuch smiechu
@zuzkasu veľký opravár 🙂
@stanka1986svk tak to skusime v zime 😀 snad si to Monicka uzije a ja budem fnukat, ze sbanderom nemozem na lyze 😅 si aspon snehulaka postavim 😀
@nayrufa ahaaaa takže aj ked ja dám vypoved to tak plati?takže ja kludne možem dat vypoved a snažit sa dalej a pokial by sa nam to do 8 mesiacov od skončenia prac.pomeru podarilo tak mi budu ratat matersku z platu?v oktobri končim kedže 2 mesačna výpovedna,a napriklad v decembri budem tehu tak normalka materska z platu ano?

@hennyinnsbruck jooj dakujem ale to je diabolll....Ned uvidíš preco