icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni
@stanka1986svk
@nayrufa takže parada vobec to nevadi..možme snažit kolko chceme teda...tak ste ma potešili..juuujj..ja som bola v tom že pokial dam vypoved pojdem na urad prace budem poberat tu davku v nezamestnaost a pokial by som zostala tehu tak budm mat narok len na ten prispevok od štatu tušim 200e či kolko to je ako rodičovsky...

lilimoni
29. jún 2015

Baby taka nostalgickaaaa asi prvy a posledny krat sa moj muz oholil 😀

lilimoni
29. jún 2015

@mausy21 sak ja som ti uz predtym hovorila, ze mozes este leto v klude potiahnut 🙂

stanka1986svk
29. jún 2015

Babule idem lebo princezná chce domace halušky so sl.kapustou

lilimoni
29. jún 2015

@stanka1986svk dobru chut vam prajem 🙂

emilia25
29. jún 2015

@lilimoni krasny parik ste.

lilimoni
29. jún 2015

@emilia25 dakujeeeeem 😀

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni podarenýýýý

stanka1986svk
29. jún 2015

@lilimoni Dakujem..kpusta sa už dusí..halušky už su..takže ešte mám cca 15min kým bude kapusta hotová

petra212
29. jún 2015

@emilia25
máš krásnych loptošov, krásna rodinka 🙂

@all
šak to ani neni možné vás dočítať, som tu od piatku nebola,
ste sa načisto spochabili? 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lilimoni
29. jún 2015

@petra212 a to tu bolo cez vikend ako vzdy mrtvolno 😀

lucinka0308
29. jún 2015

@lilimoni rak to dúfam 🙂

nayrufa
29. jún 2015

@petra212 cez vikend mrtvo a cez tyzden v robote dohaname 😀 😀

zuzkasu
29. jún 2015

@lilimoni peknučký ste a tie tvoje dlhé vlasy no kočka 😀 my sme boli na obede a mali čínske nudle ale teda vobec mi to nechutilo a ščípe ma hubaaaa 😒 ale šak zachvíu idem domov pre mojho výletnika

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu ja som stiplavemu na chut neprisla este 😀 ako to moze chutit, ked ta scipe aj tenke crevo? 😀

nayrufa
29. jún 2015

@zuzkasu ja som mala na obed hubovu polievku... 🙄 ako som si vobec dovolila ist sluzobne mimo mesto vlastnym autom.. 😀 😀 😀 tak som sa tetusky opytala, ze ci si mysli, ze dobrovolne palim nas benzin 😀 😀 😀 ach... slepicaren

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni ja milujem stiplaveeeee 😝

petra212
29. jún 2015

@nayrufa
podľa mna to zatiaľ stále vyzerá, že ovu ešte len príde

robíš ovu testy aj nadalej?

zuzkasu
29. jún 2015

@lilimoni presne ja nenávidím ščiplavé ale ujo kuchár povedal že len jemne ščípe ale asi len pre tých ktorý to majú radi lebo ja šlahám plamene 😀

nayrufa
29. jún 2015

@petra212 no vcera som nerobila... inak robim od 10DC a furt nist... ale uz som bola kupit a dnes pokracujem s testami 😀

lilimoni
29. jún 2015

@zuzkasu ja ani mlete korenie neznesiem a aj s klasickym celym mam problem 😅 gulas robim pre mna zvlast 😀

petra212
29. jún 2015

@lucinka0308
vyzerá to veeľľľľmi dobre zatiaľ, skús o dva dni, mal by byť silnejší oveľa 🙂

@adanka22
koľajnice až do prahy, blahoželáááááám 🙂

@lilimoni a normálne meriavaš o koľkej?
nerob žiadny priemer, už ked si sa raz zobudila a zmerala, a potom znova, tá dalšia teplota je ovplyvnená tým, že si už bola hore (a to aj napriek tomu, že si nevstala mdzitým z postele, ale už si bola zobudená), takže tých 36,8 by som určite nikam nezapisovala

zuzkasu
29. jún 2015

@lilimoni náš krpec m alergiu na cibulu takže tiež varím 2x a samoška jemu bez smotany, mlieka a tak takže milujem varit 🙂 radšej dam kura piect s ryžuuu 😀 😀 😀

lilimoni
29. jún 2015

@petra212 meriam o 5 rano vzdy 😀 a zapisala som tu prvu teplotu 🙂 ma ten rozdiel zaskocil 😀

puffu
29. jún 2015

kocky tie co pouzivate ovu testy, teraz som si vsimla ze tie co som kupila maju az 40mlU/ml, takze su menej citlivejsie ze? Vy pouzivate ake?

lilimoni
29. jún 2015

@puffu myslim ze ja som mala 20-kovy 🙂

petra212
29. jún 2015

@lilimoni
že tu bolo mrtvolno? šak som tu mala tuším 30 strán nedočítaných 😉

tak potom tá o piatej bude tá "pravá"
hej, je to dosť veľký rozdiel, ale ved vyskúšaj takto viackrát odmerať, uvidíš ako sa ti správa teplota,
niekomu môže takto vyskočiť, a niektomu to teplotu neovplyvní vôbec,

@nayrufa
tak poskúšaj ešte ovu testy, myslím, že ti madam ovu ešte len dorazí

petra212
29. jún 2015

@puffu
tak ja som ešte 40tkový ovu test nevidela, áno, ten je potom menej citlivý
čo som doteraz mala, všetky boli 20tkové

puffu
29. jún 2015

@petra212 tu v uk to je ine..napriklad v obchodoch tusim ani nekupis tehotenske testy 10mlU iba tie 20tkove, tiez som si myslela ze ovu su iba 20tkove a teraz pozeram na krabicke a 40tkove..:/ a mam ich az 40ks.. 😖 no uvidim co mi dalsi mesiac ukazu a prinajhorsom kupim cez net viac citlivejsie..

petra212
29. jún 2015

@puffu
presne to som ti práve chcela napísať, že aby si si objednala z netu tie 20tkové

40 ks? to je ozaj dosť
meriaš aj teplotu? tá by ti ukázala či ovu ozaj bola a ak by si robila paralelne aj tie testy, tak si môžeš odsledovať ako ti tie menej citlivé testy reagujú pred ovu (teda kedy by teoreticky mal byť vrchol LH)