icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

puffu
29. jún 2015

.. tu je jedna z prvych a poslednych fotiek, rozdiel necelych 9rokov.. ale pred mesiacom muz skosil bradu..

puffu
29. jún 2015

@petra212 zatial to nechcem hortit az takym sledovanim sa..ja som povodne ani ovu nechcela riesit len mi gynekolog odporucil nech si to pre istotu aspon jeden mesiac zmeral ci dochadza k ovu ak jed si myslim ze viem presne kedy mam ovu len t chcem este pre istotu poistit s ovu testami ci je moje tusenie spravne..vies co mali iba 10tkove balenia a potom 40ks balenie tak som vzala to 40kusove... budem curat aj rano aj naobed nech sa toho zbavim 😀

petra212
29. jún 2015

@puffu
však jasné
ja som to navrhla len kvôli tomu, aby si vedela ako tie 40tkové testy reagujú, akú majú silnú čiarku ked je vrchol LH, čo je na nich písané? je tam rovnako ako na tých 20tkových, že musí byť rovnako silná alebo silnejšia druhá čiarka?
ale možno nejaké fotky takých pozitívnych 40tkových testov nájdeš aj niekde na nete

ovu testy sa nerobia ráno až po 10,00 hod
vtedy by už mala byť hladina LH ustálená

nayrufa
29. jún 2015

@petra212 dufam, ze ano 🙂

puffu
29. jún 2015

@petra212 ano, presne to iste ze ciarka ma byt rovnako silna alebo silnejsia..ano, vdaka..🙂 uz som pozbierala take zakladne info kedy smiem/nesmiem robit testy...
tak uvidime ako to s nimi dopadne a ci vobec nejaku druhu ciarku ukazu 😀 dnes som 3DC tak este tyzde pockam a zacnem testovat

petra212
29. jún 2015

@puffu
jaaaaaj ty si ich ešte nerobila?
ja sa čudujem, že si ešte nemala druhú čiarku na ovu teste, však tá sa tam vyskytuje stále skoro 🙂
tak nech sa ti darí v testovaní 🙂

puffu
29. jún 2015

@petra212 dakujem 🙂 nie este som ich nerobila...tak uvidime co to bude...

opice5
29. jún 2015

Ahojte zienky 🙂 druhy den mi meska ms, kedy si mozem urobit tehu testik?

petra212
29. jún 2015

@opice5
mno tak v takomto skorom štádiu je najlepšie robiť z prvého ranného moču
takže zajtra ráno? 😉
očakávame aj fotečku 🙂

opice5
29. jún 2015

@petra212 uz len testik kupit 🙂 ale som aj chora, no nikdy ked som bola chora mi ms neneskala. .. Aj choroba prisla tak z nicoho nic, ze doteraz nechapem ...

petra212
29. jún 2015

@opice5
ved ono sa to ukáže, či už tak alebo tak 🙂

opice5
29. jún 2015

@petra212 to hej

petra212
29. jún 2015

@opice5
a možno si len kvôli chorobe mala posunutú ovu a tým pádom ti vlastne ms ešte ani nemešká
možností je habakuk 🙂
zrob ráno ten test a uvidíš 🙂
a dúfam, že my s tebou 🙂

opice5
29. jún 2015

@petra212 fuuuu no ked urobim testik, dam veduet, tak ci onak nieco ukaze 🙂

reni1512
29. jún 2015

@opice5 uz mozes kludne...ak budu slabe opakuj, ak nebudu tak tiez zopakuj o par dni...🙂 drzim prsty

lenkaoravcova
29. jún 2015

@opice5 nemusis robit z ranneho mocu ked ti ma ukazat ukaze ti aj vecer mne vzdy ukazal ked som bola tehu

lilimoni
29. jún 2015

Baby haloooo 😀 prudke pracovne nasadenie ste spustili? Sa nehanbite? 😀

nayrufa
29. jún 2015

Ja pojdem cikat na ovu tycinku 😀 a robim cheesecake drahemu ked uz ma tie meninky 🙂

lilimoni
29. jún 2015

Boze baby. Mojej mladej nic nechuti 😠 vsak stale dookola, bud rajcinova polievka alebo vyvar a ako druhe bud pecene stehna alebo spagety 🙄 okrem toho je vsetko fuj a bleee 😠

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa Petko ci Palko je 😀 moj ma v sobotu narodky 😀 ale az o tyzden oslavime, ked bude mala s nasimi na dovolenke 😀

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni mam doma Pitra 😀 pekne... ani ryzu nezje? Ze by si ju ojekabatila rizotom?

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa ryzu s tym kuratom ano a rizoto obcas si par trosku da 🙄

lilimoni
29. jún 2015

@nayrufa ze ojekabatila 😀 😀 😀 😀

orchidea111
29. jún 2015

Baby mne sa tak nechce byt v praaaci.. ja dam asi vypoved.. inak ta kamoska co ma za sebou neuspesne 4 umele oplodnenia bola u noveho gyndosa.. ten sa jej pyta kedy mala naposledy mrchu.. a ona mu vysvetlovala, ze sa jej cele cykly dohikali a tak ani nevie.. a on na to, ze podla toho co vidi, je v zaciatocnom stadiu tehotenstva... vysledky z krve bude mat zajtra.. ale tehu test jej neukazal nic.. som zvedava ako toto dopadne.. to by bol zaaaazrak 😀

lenkaoravcova
29. jún 2015

@orchidea111 a teraz prirodzene? no to by bolo super 🙂

lilimoni
29. jún 2015

@orchidea111 waaaw 😀 to by bola akaaa supa 😀 😀 zajtra nam hned napiiiis 😀

nayrufa
29. jún 2015

@orchidea111 to by bola aka paradicka 🙂

lilimoni
29. jún 2015

Baby to je tym pocasim alebo len mnou, ze sa zasa nist nechce 🙄

lenkaoravcova
29. jún 2015

@lilimoni ani mne sa nic nechce a tiez uz neviem naco sa vyhovorit

lilimoni
29. jún 2015

@lenkaoravcova to bude tym pocasima ide na mna ovulka 😀 potom to bude poovulacna lenivost 😀