icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lulikmajko
1. jún 2015

Takze tiez sa pridavam... z maja nic,takze presun do juna. Mne meska !!3tyzden!! Testy negativne,gyn ma dovolenku,v sobotu mam svadbu takze mozno meska zo stresu??

tamcika
1. jún 2015

@littledesire vitaaaaam 🙂 ďakujem. A jasne odfotím testik, uz nepijem, za hodku idem domov z roboty tak potom fotim tesik

littledesire
autor
1. jún 2015

@lulikmajko ahoj, no moze byt aj ten stres.. hlavne si tearz uzi svadbu 🙂

juliett99
1. jún 2015

pridavam sa ku Vam babulky maj nebol nas stastlivy tak dufam ze jun to da... dnes som 8DC 😵

lulikmajko
1. jún 2015

@littledesire dakujem,po svatbe pojdem za gyn ze co sa deje. Inak moze byt ze by som nedostala kvoli cyste? V decembri som mala cystu ale ta je prec,zeby sa mi nova vytvorila?

littledesire
autor
1. jún 2015

@lulikmajko cysty sa tvoria kazdy mesiac... ale je horsie ked nepresknu a ostanu tam. Takze ano moze byt kludne aj nova vytvorena, ale nemusi. Teraz sa ale nad tym isto nezaoberaj, ak je tam, tak este pocka, kym budes mat svadbu a potom pojdes ku gyn 🙂 tearz sa mas tesit 🙂

majuskabobi
1. jún 2015

@suz2 nepoznam ten test.skus rano od Dr.Max vraj tie neduchuju

macia
1. jún 2015

@juliett99 aj ja som dnes 8DC tak budeme spolu testovať 🙂 a snád úspešne 🙂

tamcika
1. jún 2015

@majuskabobi
@littledesire myslim ze je to tu. Test po pol hodke

tamcika
1. jún 2015

Normálne mam začalo v boku pichať😊 zbadám pozitívny ovu test a hned cítim ovulku haha. To bude tažké do čakania neprichodu ms

adanka22
1. jún 2015

Ahojte som tu nova snažíme sa o bábätko 3 mesiace akurát prišla mrcha a potom zas ideme na to...dúfam že v júni sa nám to už podarí 🙂

zuzanka2905
1. jún 2015

Aj ja sa pripajam 🙂

ajajaj00
1. jún 2015

@tamcika sup sup natooo

tamcika
1. jún 2015

@ajajaj00 ideeeeem

lilimoni
1. jún 2015

@tamcika no tak sup 😀 taky test a ty trcis tu 😀

lucia1002
1. jún 2015

Takisto sa k vam pridavam..akurat cakam na ovu..dnes som 14dc..v piatok som bola u dr.a foliky som mala male, len 8mm tak snad narastu a ovu pride aj ked neskor 😉 drzim nam vsetkym palce 😉

orchidea111
1. jún 2015

jasne ze sa ideme snazit, tak ako minuly rok v juni :D

leskky
1. jún 2015

my sa zacali minuly tyzden... :P dufam, ze tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂
@lulikmajko Lucka tebe drzim palce 🙂

tamcika
1. jún 2015

@lilimoni uz som dosnazena 🙂 ked dnes mam pozitívny ovu test tak ovu bude zajtra pozajtra? Zajtra by mal tiez byt pozitívny? Ked sme sa dnes snažili tak teraz v stredu je Ok? @littledesire

tamcika
1. jún 2015

@lucia1002 tiez som 14dc dnes

mausy21
1. jún 2015

ahojte tak sa pridávam k vám..dnes ma navštivila mrcha tak zasa nič...chcem skusit tento mesiac ovu testy...poradite mi...odkedy je najlepšie testovat?

littledesire
autor
1. jún 2015

@tamcika ja simyslim vsak ze mu este kusok chyyba ;) pol hodina je taka dost hranicna ;) ale vidis, tmavnu aj tebe ;) a si sa bala ;)

littledesire
autor
1. jún 2015

@tamcika no hej, v stredu je ok, ale sa odporuca v den pozitivneho ovu testu a aj dva dni po nom, cize ak dnes, tak dnes, zajtra v stredu, alebo dnes a v stredu ;)

littledesire
autor
1. jún 2015

@mausy21 som ti chcela napisat tu, ale uz ti asi baby odpisali v inej skupine ze? ;)

majuskabobi
1. jún 2015

@tamcika už si pozitívna, teda test 😀

drobcek526
1. jún 2015

🙂 treba vela chute do sexu, ale neviem či je to vhodné plánovať narodenie na marec...

drobcek526
1. jún 2015

@adanka22 vela šťastia prajem 🙂

majuskabobi
1. jún 2015

@drobcek526 čo máš proti marcu? 😀

littledesire
autor
1. jún 2015

@tamcika ja uz mam slabucke dnes.. takze uz zrejme po ovu ;)

littledesire
autor
1. jún 2015

@drobcek526 ja som tiez marcova ;)