icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

zuzu15
5. jún 2015

@littledesire aj mňa pri laparke vraj vyčistili. Po tých rokoch, ked som už mala vysadenú antikoncepciu a prišla som k môjmu Dr. opýtal sa ma na bolesti a krv. Jeho, čisto hypotetická, odpoveď bola, že možno už ani endometriozu nemam. A v podstate hneď v tom mesiaci som ostala tehotná.

zuzu15
5. jún 2015

@orchidea111 10 - 15% nie je veľa. Ale je to stale niečo. Prečo toľko nedôvery??? Presne aj jej som to hovorila, treba byť pozitívne naladený. Treba veriť. Hlavne sama sebe, partnerovi a aj malému bojovníkovy.

orchidea111
5. jún 2015

@zuzu15 nie ze nedovera.. len uz nechcem byt kazdy mesiac sklamana a revat do vankusa 😀 mtroska som tu svoju psychiku inak nastelovala 😉 inak by som asi skoncila v blazinci 😀

zuzu15
5. jún 2015

Veď hej, ale toľko toho dokážeme zvládnuťa ked treba, aby sme boli v pohode a silné, tak to už vopred vzdavame. U mna hlavne psychika pomohla k tým trom rokom čakania. Nič iné v tom nebolo.

orchidea111
5. jún 2015

@zuzu15 to iste je urcite aj u mna, kedze sme obaja zdravi.. mna uplne ubijalo, ked kamosky chodili katdu chvilu, ze su tehotne a to mi este pridavalo na tom 'chceni'. Ale uz som sa cez to dostala.. co ma prist pride 😉 a skoda, ze som sa sem neprihlasila skor.. 😉

zuzu15
5. jún 2015

@orchidea111 niečo mi to pripomína. Mladšie ročníky chodili s bruskami a kocikovali svoje ratolesti a ja stale zavreta v práci, ktora ma vrcholne nebavila.... Vy ste obaja v poriadku? Zdraví???

orchidea111
5. jún 2015

@zuzu15 ano.. spermiogram ukazkovy, hormony v poriadku, vajcovody prefuknute, nikdy ziadne cysty.. a tak vies ako to je, na dobre sa dlho caka 😀

zuzu15
5. jún 2015

@orchidea111 po tom všetkom, čo som si o inseminacii naštudovala, kvôli tej známej, si trúfam povedať Ti, že ak ste obaja zdraví, tak vaše percenta su určite okolo 50-60%. Máte určite väčšie šance ako iné páry. Do ktorého centra idete??? Aj tu na MK akom čítala o úspešných pokusoch. Hore hlavu 😀

orchidea111
5. jún 2015

@zuzu15 dakujeeeem 😉 zijem v rakusku, ideme tu do jednej privatnej kliniky.. ma dobre ohodnotenia, tak uvidime

littledesire
autor
5. jún 2015

@tamcika ja tiez,proste beriem to tak, ze bude ako ma byt ;)

littledesire
autor
5. jún 2015

@zuzu15 no ja som brala hak predtym nez som mala tu cystu cokoladovu. Potom uz nie, po hormonalnych injekciach po laparke som uz brala len rastlinne preparaty.. ;) zatial sa to drzi, ale napadlo ma ze ci nahodou to ju nemam a tak, ale snad nie ;) som rada ze sa ti podzrilo otehotniet, vidim ze je tam sanca ;)

lilimoni
5. jún 2015

Aj sesterka bola niecom takom. Jej manzel ma problem a na druhy krat dvojky sa podarili 🙂 ale tam asi vkladali oplodnene vajicka, kedze dvojky sa ujali 🙂 treba hlavne byt optimistom 🙂

rula
6. jún 2015

Dobré ránko s príjemný letný víkend prajem ! Ja som dnes 18 DC a BT 37,2 😕 .

lilimoni
6. jún 2015

@rula dobre ranko aj tebe 😀 ca vy si cez vikend neposite? 😀 ja som bola o 6:15 vylizana z postele 😀 skoda ze psami 😀 😀 😀
A, ze by ovu?

rula
6. jún 2015

@lilimoni aaale ja trčím v AT tak musim okrem MK aj pracovať.Neviem či je to prispatá ovu , lebo tú mávam 11 DC a ms mávam tak 26- 30, tak neviem čo to je, meriam si len 3 dni tak nemám s čím zrovnávať, kde sa teplotne pohybujem, sle pride mi to aj tak vysoko. Uvidíme zajtra, možno to spadne a budeme hniezdiť .

lilimoni
6. jún 2015

@rula jaaaj ty uz trcis v robite 🙂 v akej oblasti pracujes, ze ti nedaju ani v sobotu pokoj? 🙂 mne uz z toho hrabe a rada by som isla do prace, ale nemozem 🙄 este tak 7 rokov musim byt doma 😠 tak snad si to vyplnim materskou 😀

orchidea111
6. jún 2015

Dobre ranko.. zdravim vsetky pracujuce.. veru ani mne v rakusku nedaju pokoj 😀 a tym co msju volno prajem krasny dnik 😉

rula
6. jún 2015

@lilimoni momentálne sa starám o 92 r dedka. Ale už by som bola najradšej doma a na materskej 😉

majuskabobi
6. jún 2015

Ježiš zeny,tolko stran.clovek tu den neni,a uz vsetky rodite 😀 😀

lilimoni
6. jún 2015

@rula jaaaj tak to sa striedate dve pri deduskovi? Ci tam ste aj schlapom nonstop? 🙂 kamaratka chodi takto do nemecka a striedaju sa po mesiaci 🙂

@orchidea111 nech ti to rychlo utecie 🙂

lilimoni
6. jún 2015

@majuskabobi nemas nas zanedbavat a rodila by si s nami 😀 kedy mas termin? 😀 😀 😀

majuskabobi
6. jún 2015

@lilimoni ja? Zajtra 😠

rula
6. jún 2015

A už je zasa veselo. 😉 . Ja som tu vždy 2 ty a mm pracuje doma, je to náročné aj snažilkovanie vystihnúť asi nebude najľahšie, ale keď Pán Boh dá... tak sj trojičky budú 😀

rula
6. jún 2015

baby mimikas pridala v májovkách foto s tehu testom , choďte sa nakaziť

orchidea111
6. jún 2015

@lilimoni dakujem.. dnes len do 13.00 a potom padla.. ty preco 7 rokov nesmies pracovat?

lilimoni
6. jún 2015

@orchidea111 kvoli Monike. Ma diagnostikovany vysokofunkcny autizmus a ked je v skole dlhsie ako do 13-stej tak je taka rozhadzana, ze mame par dni problem 🙄 a najst si pracu od 9 do 12 s tym, ze mi moze kedykolvek triedna zavolat, ze mlada ma blok a nech pridem po nu, sa neda 😒 a manzel pracuje od 7 do 19-stej, tak sa nevieme ani tak zariadit, ze jeden ju odvezie a druhy po nu pride 😖
Nastastie od maja je to s nou uplne super aj v skole aj doma 🙂

rula
6. jún 2015

@lilimoni ste statoční rodičia, klobúk dolu. Želám Ti rýcHlo bábeno, aby sa mal v budúcnosti o Moničku kto postarať. Mám v blízkom okolí takých súrodencov, dnes sú to dospelí muži a mladší je už dokonca pán učiteľ.

lilimoni
6. jún 2015

@rula moja sestra ma tiez urcite tuto diagnozu ale nasi to zanedbali. Tento mesiac bude mat 34 rokov. Byva stale s nasimi. A keby nemala mna neviem co by s nou bolo. Vola mi stale. Kazdy den aj 4x. ☹ potrebujem aby mala Monicka aspon dvoch surodencov. Zial, nie som Matuzalem ☹ stat na nas serie uz teraz a pochybujem, ze ked budem stara, sa na tom nieco zmeni ☹ segra inak ma vystudovanu genetiku 🙂 a ja som po nociach nespala a studovala popri novorodencovi aby som bola ing a mala dobru pracu a teraz mi je titul z chemickeho inzinierstva na prd ☹ zbytocne roky trapenia a vycerpavania 😠

rula
6. jún 2015

@lilimoni tých chemických inžinierok poznám viac a ani jedna sa tomu nevenuje, jedna má 5 detí, dalšia 2 a ta tretia je slobodná a nešťastná, že nikdy nemala rodinu. Už má 45 a nemá ani vzťah, tých slobodných vysokoškoláčok mám okolo seba veľa a sú to tak dobré ženy.... večná škoda

drobcek526
6. jún 2015

@rula trojičky :DDD