icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

drobcek526
6. jún 2015

@zuzu15 súhlasím však strašne vela ovplivnuje psychika

lilimoni
6. jún 2015

@rula ja by som sa tomu rada venovala ☹ mohka som robit s tatom v Slovnafte 🙂 ale co uz, clovek nieni a zivot meni 🙂 takze hor sa surodencov 😀 😀

rula
6. jún 2015

@drobcek526 ..... dnes som v téme grafy BT čítals, že jedna tam čaká trojičky.... aký šok pre celú rodinu, pritom, že majú v rodine dokola generácie dvojičky a aj tak čakali dlho aspoň na jedno. Ja som môjmu povedala zo srandy , tak polovážne
Že budeme mať trojčatá, chudák, skoro sa so mnou rozišiel, nechce počuť ani o dvojičkách

lilimoni
6. jún 2015

@rula ja by som chcela dvojky 😀 prve dva roky o hubu ale potom ked sa spolu zahraju, je to aka parada 😀

rula
6. jún 2015

@lilimoni ja cítim od svojho detstva , že budem mať dvojičky, neviem prečo mám ten pocit, v rodine nemáme ani v rodokmeni. Teda ano ale je to už veľmi ďaleká rodina z babičkinej strany.

rula
6. jún 2015

@drobcek526 ako si na to ? Ja dnes 18 DC a zajtra 6 alebo 8 DPo

hennyinnsbruck
6. jún 2015

U nas je koooooonecne buuuurka ..cely tyzden bolo nenormalne teplo takze fajneeee....
Ja by som aj dvojky prijala 😀

lilimoni
6. jún 2015

@rula moja babka mala dvoch bratov ale ty umreli par dni po narodeni. Babka vzdy vravela, ze preto, ze sa narodili o 2 mesiace skor a v piatok a v nedelu lekar nerobil 🙄 blba doma to bola 😠 a dalsie dvojky ma sesterka po umelom 😀
Ale co mam dalsiu sesternicu, tak jej kolegyna ma dvojicky a po sestonedeli ostala znovu tehu. Isla k dokimu a ten jej povedal, ze vidi na sone gestacny vak, ze ma prist o dva tyzdne. Tak prisla a povedal jej, ze tam vidi dve ale, ze bez akcie srdca, ze o tyzden kontrola. A na kontrole jej povedal, ze vsetko ok, srdiecka biju ale jedno sa rozdelilo, takze trojicky 😀 😀 😀 ju skoro slaktrafil 😀 a ze dokimu zahlasila, ze uz k nemu nepride, lebo pri kazdej navsteve jej prida jedno dieta 😀 😀 tak stihla porodit za jeden kalendarny rok 5 deti 😀 4x chlapec a jedna zenska 😀

rula
6. jún 2015

@lilimoni Ty koki, to jaké Božie požehnanie ? Nechápem, Hold, príroda je mocná.

rula
6. jún 2015

@hennyinnsbruck aj ja chcem búrku pošli do Flachau

lilimoni
6. jún 2015

@rula a to si hovorili, ze trojizbak, tak jedno 😀 a potom ze dvojky mozu byt v jednej izbe 😀 no nic 😀 postavili domcek 😀

vikina6
6. jún 2015

za posledný týždeň som sa na MK stretla s veľa snažilkami, ktoré tak veľmi chcú bábo a že to vzdávajú 😒 ...mali by nakuknúť do tejto témy...tu je toľko optimizmu a leto ešte len začína,mojkanie začína byť častejšie...tak do toho, čoskoro sa to tu len tak rozbehne s fotkami tehu testov 🙂 🙂 ak by som na to zajtra zabudla a bola pesimista (ma prísť mrcha),prosím upozornite ma aby som po sebe prečítala tento status 😀

lilimoni
6. jún 2015

@vikina6 neboj 😀 pripomenieme a povieme ti vyhody jarnych deticiek 😀 takze si nakoniec povies nevadiiiiiiiiii 😀

vikina6
6. jún 2015

@lilimoni vyhody si uvedomujem,o dva týždne bude rok čo sme zahájili snaženie a naivne som si myslela, že sa to podarí na prvý krát 😔 ale kludne beriem jarne,letne alebo aj jesenne babätko 😀 raz sa to musí podariť a cítim, že sa to blíži 🙂 ale kludne tie výhody môžeme rozpísať zajtra 😉

lilimoni
6. jún 2015

@vikina6 no a aspon zdvyhneme naladu aj ostatnym mrchujucim snazilkam 😀 inak ja som si tiez naivne myslela, ze budem mama este tento rok ☹

hennyinnsbruck
6. jún 2015

@rula nie si tak daleko odomna mozno k vam pride tiez 😀 dufam aj zajtra bude prsat. Mam na plane byt leniva 😀

lilimoni
6. jún 2015

@hennyinnsbruck @rula len ju netahajte smerom na svk 😀 mam na dvore pradlo 😀

hennyinnsbruck
6. jún 2015

@lilimoni 😀 ja som sa tesila ze otvorim okna nech je dobry vzduch nech sa poriadne prevetra no prd tak slahalo ze boli parapety mokre 😠

lilimoni
6. jún 2015

@hennyinnsbruck po dazdi je este fajn vzduch na vetranie 🙂 a to mas za to, ze si tu machrovala s burkou 😀

hennyinnsbruck
6. jún 2015

@lilimoni 😀 😀

littledesire
autor
6. jún 2015

@vikina6
@lilimoni zajtra vam drzim palce ;)

lilimoni
6. jún 2015

@littledesire dakujemeeeee 😀 ja si prosim babatko 😅

vikina6
6. jún 2015

@littledesire už som vzala ibalgin,asi začína mrcha lebo ma začalo brucho pobolievat,pred mesiacom ma zobudila riadnou bolesťou... Ale to je dobre,aspoň si telo sledujem, vtedy to bola asi ovulka čo ma pichal vaječník ale nesnažili sme sa vtedy vôbec a BT budem merať dole,dnes som to skúsila a rozdiel 0,3 stupňa

lilimoni
6. jún 2015

@vikina6 drzim palceky aby si to ta mrcha mrchata rozmyslela 🙂

vikina6
6. jún 2015

@lilimoni ďakujem, napodobne,už aby sme ju tento rok ani neočakávali
A ešte sa chcem spýtať,boli vaši muži na spermiogram? My sme to doteraz neriešili ani s Dr., lebo bol problém vo mne ale teraz by ma celkom zaujímalo aké má výsledky

rula
6. jún 2015

tak my sme už po búrke tiež, čakajte , že dorazí zajtra aj na SVK.

lilimoni
6. jún 2015

@rula do rana nech pocka 😀 potom moze kludne prsat 😀

vikina6
7. jún 2015

@littledesire
@lilimoni baby,ja som 1 DC ☹ ☹ ☹ vám držím silno palce nech čítame pozitívnejšie správy

rula
7. jún 2015

@vikina6 Oooo, nie ☹
Tak ideme pekne ďalej. Rýchlo premrchuj a potom sa raz poriadne pomilovkať a je to ...

rula
7. jún 2015

Ja som dnes 19 DC , teplota 37, ale cítim , že dostanem ms.