Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@drobcek526 ..... dnes som v téme grafy BT čítals, že jedna tam čaká trojičky.... aký šok pre celú rodinu, pritom, že majú v rodine dokola generácie dvojičky a aj tak čakali dlho aspoň na jedno. Ja som môjmu povedala zo srandy , tak polovážne
Že budeme mať trojčatá, chudák, skoro sa so mnou rozišiel, nechce počuť ani o dvojičkách
@drobcek526 ako si na to ? Ja dnes 18 DC a zajtra 6 alebo 8 DPo
U nas je koooooonecne buuuurka ..cely tyzden bolo nenormalne teplo takze fajneeee....
Ja by som aj dvojky prijala 😀
@rula moja babka mala dvoch bratov ale ty umreli par dni po narodeni. Babka vzdy vravela, ze preto, ze sa narodili o 2 mesiace skor a v piatok a v nedelu lekar nerobil 🙄 blba doma to bola 😠 a dalsie dvojky ma sesterka po umelom 😀
Ale co mam dalsiu sesternicu, tak jej kolegyna ma dvojicky a po sestonedeli ostala znovu tehu. Isla k dokimu a ten jej povedal, ze vidi na sone gestacny vak, ze ma prist o dva tyzdne. Tak prisla a povedal jej, ze tam vidi dve ale, ze bez akcie srdca, ze o tyzden kontrola. A na kontrole jej povedal, ze vsetko ok, srdiecka biju ale jedno sa rozdelilo, takze trojicky 😀 😀 😀 ju skoro slaktrafil 😀 a ze dokimu zahlasila, ze uz k nemu nepride, lebo pri kazdej navsteve jej prida jedno dieta 😀 😀 tak stihla porodit za jeden kalendarny rok 5 deti 😀 4x chlapec a jedna zenska 😀
@hennyinnsbruck aj ja chcem búrku pošli do Flachau
za posledný týždeň som sa na MK stretla s veľa snažilkami, ktoré tak veľmi chcú bábo a že to vzdávajú 😒 ...mali by nakuknúť do tejto témy...tu je toľko optimizmu a leto ešte len začína,mojkanie začína byť častejšie...tak do toho, čoskoro sa to tu len tak rozbehne s fotkami tehu testov 🙂 🙂 ak by som na to zajtra zabudla a bola pesimista (ma prísť mrcha),prosím upozornite ma aby som po sebe prečítala tento status 😀
@lilimoni vyhody si uvedomujem,o dva týždne bude rok čo sme zahájili snaženie a naivne som si myslela, že sa to podarí na prvý krát 😔 ale kludne beriem jarne,letne alebo aj jesenne babätko 😀 raz sa to musí podariť a cítim, že sa to blíži 🙂 ale kludne tie výhody môžeme rozpísať zajtra 😉
@rula nie si tak daleko odomna mozno k vam pride tiez 😀 dufam aj zajtra bude prsat. Mam na plane byt leniva 😀
@hennyinnsbruck @rula len ju netahajte smerom na svk 😀 mam na dvore pradlo 😀
@lilimoni 😀 ja som sa tesila ze otvorim okna nech je dobry vzduch nech sa poriadne prevetra no prd tak slahalo ze boli parapety mokre 😠
@hennyinnsbruck po dazdi je este fajn vzduch na vetranie 🙂 a to mas za to, ze si tu machrovala s burkou 😀
@lilimoni 😀 😀
@littledesire dakujemeeeee 😀 ja si prosim babatko 😅
@littledesire už som vzala ibalgin,asi začína mrcha lebo ma začalo brucho pobolievat,pred mesiacom ma zobudila riadnou bolesťou... Ale to je dobre,aspoň si telo sledujem, vtedy to bola asi ovulka čo ma pichal vaječník ale nesnažili sme sa vtedy vôbec a BT budem merať dole,dnes som to skúsila a rozdiel 0,3 stupňa
tak my sme už po búrke tiež, čakajte , že dorazí zajtra aj na SVK.
@littledesire
@lilimoni baby,ja som 1 DC ☹ ☹ ☹ vám držím silno palce nech čítame pozitívnejšie správy
Ja som dnes 19 DC , teplota 37, ale cítim , že dostanem ms.

@zuzu15 súhlasím však strašne vela ovplivnuje psychika