Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 myslis ten co si sem pridala?tu na foto to nie je vidiet..teda ta foto je taka vselijaka.. 😉 som zvedava na piatok, to uz by aj na fotke mohlo byt vidiet 😉
@lucia1002 Nooo,v podstate kratko,kedze sme sa pre babo rozhodli len od tohto roka.Sklamanie to bolo riadne,ked som si nasla dve // a nakoniec tam nic nebolo len g.vacok. Ked sa ti upravi cyklus,tak sa vam urcite zadari. A ty mavas odzaciatku taky blby cyklus,ci sa ti to niecim pokazilo?
Ahojte,mozem sa k vam aj ja pridat?
@rula Ja nie 😒
@karolina196 spravuje ju mausy a ona zarezava v robote 🙂
@puffu Aj mne to bolo akesi divne 🙂
@lilimoni A to sa musi nejaka ziadost posielat?
@karolina196 nie, len musi prist z prace aby prihodila ludi, nas tak postupne hadze ako stiha chuda 😀
ale ona je šikulka a my sme super partička
ahojte baby 🙂 tento týždeň mam dosť rušný,nestiham vas čitať...môžem niektorej gratulovať?alebo mi nič dôležité neušlo?
@miamoja2012 blahozelam..🙂
@miamoja2012 pekny testik,gratulujem
@miamoja2012 jeeeej krásne 2 čárečky super, veqa zdravia prajem.
baby mayus sa ešte neozvala ani v súkromke, ale pripomenirm vas aby vas pridala.
@miamoja2012 gratulkaaa 😉
@miamoja2012
to fakt už máte aj srdiečko? to je super, blahoželám o to viacej 🙂
Babyyy, prosim aj mna si pridajte 😉 dakujem...inak mne to v juny nevyslo tak hadam v july 🙂

@karolina196 takze sa snazite len kratko ze?tak to je naprd zesa neujalo..clovek sa tesi a potom sklamanie..no my sa snazime od novembra..a problem je vmojich blbych cykloch ☹