icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lucia1002
3. júl 2015

@karolina196 ono sa to stava a potom ma zena uspesne tehotenstva..netreba hned mysliet na to, ze aj to dalsie moze tak skoncit 😉 aj ked viem ze ten strach tam stale bude..ale treba mysliet pozitivne, aj to tomu vela pomoze 😉 no ja mavam cyklus od 30 do 50dc....mala som tento cyklus zacat s clostilbegytom ale dr.ma dovolenku takze zacneme az od dalsieho lebo by ma nemohol sledovat...tak som zacala pit alchemilu na upravenie...samozrejme ovu testy nakupene 😉 dnes som 4DC...

lucia1002
3. júl 2015

@zabudnuta zatial v pohode...nejak to neprezivam, neplacem nad negativnym testom a pod..citim ze sa to tento rok podari a verim tomu ze to pride v spravny cas...a aspon cosi este nasetrime 😉 viem ze je problem vo mne a mojich cykloch a myslim si ze pokial sa u mna nenasadi hormonalna liecba tak sa ani tak lahko nezadari..teraz posledne 2 cykly som ani ovu nemala asi...a ty ako?

zabudnuta
3. júl 2015

@lucia1002 a aj beries nejake hormony alebo nieco? ja mam menzes pravidelne ale bola som na foli a 1. mesiac z jedneho nezrely folik a druhy mesiac zrely ale nic z toho lebo asi neprezili 2 dni spermosky. co som nebola s muzom,,, a este z hormonalneho profilu mam trosku zvyseny testosteron,,,v auguste nabieham na clostyl inak beriem duphaston,,

karolina196
3. júl 2015

@lucia1002 Super,tak aspon nieco si davas.Uz u viacerych som citala,ze si davali na upravu alchemilku,tak dufam,ze ti zaberie.Potom daj vediet a hlavne chcem vidiet testiky. 🙂 A od kolkeho DC budes testovat?

lucia1002
3. júl 2015

@zabudnuta mala som tento cyklus zacat s clostilbegytom ale dr.ma dovolenku takze zacneme az od dalsieho lebo by ma nemohol sledovat...tak to budeme spolu v auguste brat 😉 tak som zacala aspon pit alchemilku na upravenie...no ja som bola v maji na folikulometrii a na 12Dc som mala len 8mm folik najvacsi...ale mala som ich tam asi 5 alebo 6...duphastom som brala aj ja pred rokom, ale mam pocit ze mi to len zhorsil..vtedy som ho brala na upravu a myslim ze mi zastavil on ovulku...

lucia1002
3. júl 2015

@karolina196 to dufam aj ja ze mi zaberie...jasne, pacnem ich potom sem...neviem, asi zacnem od 12dc..aj ked sice je to u mna asi skoro, ale tak ked pijem alchemilku, tak clovek nevie...mam ich dost, tak mozem veselo testovat 😀 ty kedy mavas ovu?

karolina196
4. júl 2015

@lucia1002 Ja mavam na 19.,20.DC.Mne staci robit od 18.DC,takze to si pockam este.No,ty radsej zacni skor,aby si nepresvihla.Ten 12.den bude stacit. A kolko mas testikov? 🙂

lucia1002
4. júl 2015

@karolina196 no ja ked budem mat ovu tak ju budem mat tiez tak neskorsie..ale mam 20 testov takze mozem veselo testovat 😀 ja sa tiez veru nacakam..

karolina196
5. júl 2015

@lucia1002 A ty mas odkial testiky? Je zalozena nova diskusia pre snazilky v juli,pridame sa?

karolina196
5. júl 2015

@juliett99 ahoj,ako pokracujete? 🙂

lucia1002
5. júl 2015

@karolina196 ja si kupujem tu od lauritky...jeden den napisem a za 2 dni ich mam doma 😉 jasne mozme..idem ju kuknut.. 😉

juliett99
6. júl 2015

@karolina196 ahojky no my tak cakame na ovu zatial je v nedohladne ani len brucho neboli. fnuk dnes som 13 DC ☹ aj ovu testy su o nicom

karolina196
6. júl 2015

@juliett99 13DC este nemusi nic znamenat. Pravdepodobne budes mat az o par dni,len treba kazdy den testovat. Do kolkeho DC testujes?

kjanka86
8. júl 2015

Baby tesila som sa predcasne, vcera som mala mikropotrat :( a vraj pol roka nesmiem otehotniet mi povedal lekar takze super..

bebe87
8. júl 2015

Ocuvajte krasavice letne,,,, kde do rici ste pomizli?

misulka47
8. júl 2015

@kjanka86 to má mrzí. A V ktorom si bola týždni?

misulka47
8. júl 2015

Ahojte baby tak ja idem zajtra gyndovi posledná MS bola 22 mája. Teraz mi mešká 17 dní. Test som mala pozitívny. Tak som zvedavá

majuskabobi
8. júl 2015

@bebe87 čakame na Teba 😀

bebe87
8. júl 2015

@majuskabobi oooo aka ze podsta,,, ja teraz hniezdim.. teda aspon si myslim, ze robim hniezdo :D

majuskabobi
8. júl 2015

@bebe87 čo sediš na vajcách? 😠 😀

bebe87
8. júl 2015

@majuskabobi na vajcách som sedela pred tyzdnom,,, teraz skladam hneizdo 🙂

majuskabobi
8. júl 2015

@bebe87 no krasota 😀 mna to ešte len čaká,tak nech nám to vyjde, a hniezdo neostane bez vtáčatka 😀

bebe87
8. júl 2015

@majuskabobi však by sa aj patrilo po takej nehoráznej dobe,,,, a ostatne kozicky kde sa tulaju? dovolenkozis?

majuskabobi
8. júl 2015

@bebe87 aké kozičky furt spomínaš 😀 😀 😀 😀 myslím,že buď pracujú alebo sa niekde váľaju pri vode 😝

puffu
8. júl 2015

@misulka47 tak ako si dopadla? to ti uz meska teda poriadne dlho..🙂

puffu
8. júl 2015

@bebe87 jeej, pozeram ze byvame pomerne blizko seba..🙂 sice teraz sme v Uk, inak som rodacka z He, mam trvaly pobyt v TV ale stavali sme dom v Novom Ruskove.. 😀

majuskabobi
8. júl 2015

na rusnačky 😀 😀

bebe87
8. júl 2015

@puffu ja som sa sem prestahovala pred rokom, inac som z okolia Košíc,, ale do TV som chodila na strednu,,, co to, odvialo do UK?

bebe87
8. júl 2015

@majuskabobi tu robotu im nezavidim, ale valal by sa aj ja,,,

majuskabobi
8. júl 2015

@bebe87 a čo Ti v tom bráni 😅