Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Bre ranko moje zelanie sa nenaplnilo slnko svieti o sto sest takze na lenivu nedelu mozem zabudnut ide sa dnes so psami do lesa 😀
Ja bazalnu nikdy nemerala robievala som si ovu testy ale uz ani tie nerobim... nechame to na nahodu este po lete ak sa nepodari kupim testy.
Dobre ranko babulky.
@hennyinnsbruck mne keby sa chcelo byt straaasne moc aktivnou, tak mam do utorka co robit 😀 dnes ideme k nasim, pride k nim bratranec so zenou a malou novembrovkou 😀 sa na nu tesiiiiiiiim 😀
@vikina6 takze marcove mimi bude 🙂 nebud smutna. V auguste zacne sediet v kocari a moze nakukat na pekne pocko a aj kupkat v bazene sa mozete 😀 a cupkat mimo mocarika si bude od maja, takze nebudes musiet riezit teple boticky 🙂 na vianoce budes moct jest co chces a na dalsie zasa co chces 😀 a vianocne nakupy si kludne obehas a bebudes funiet ako lokomotiva 😀
@lilimoni ja idem rada zo psami preto ich aj mam ale sem tam nic nerobit neuskodi. Zachvilu mam dofcu tak sa tesim
Moja segra ma 5 deti najmladsie narodene vo februari.som malu este nevidela na zivo ...ja nemam ani jedno .ach jaj.tak hadam tento rok sa podari.
@hennyinnsbruck aj ja rada vybehnem s nasimi 🙂 teraz uz zacneme trenovat na vystavu 🙂 skor sa nedalo, kedze som mala doma 12 psov a z toho 10 steniatok 😀 pocetna navsteva to bola 😀
jeeej da už píšem sama sebe, som dopadla. 😀
@vikina6 ooo,to vazne ;( no skoda ;( mrzi ma to... teraz pockat kym prejde a potom sup pekne sexikovat ;)
@lilimoni uau 😀 akeho mas?ja mam mladsieho s pp ale nechodim na vystavy ani som nechcela...mne je luto toho psa hlavne u Yorkshiroch starostlivost o srst a vsetko kolo toho....chovatelka tiez chodi len malo...ale je to cislo musime byt dosledny je dost dominantny krpec diabolsky 😠
@hennyinnsbruck flat foated retriever 🙂 v auguste bude mat 2 roky 🙂 boli sme na vystave, ked mal pol roka a pacilo sa mu a aj mne 😀 druhy je 4 mesacny krizenec, ktoreho nejaky dobrak aj so surodencami hodil do kontajnera ked mali cca 5 tyzdnov 😠
Inak tou potvorou som myslela mrchu a nie Vikinu 😀
@lilimoni ďakujem,tak to je super pozdvihnutie nálady 🙂 ,už aby bola znova ovulka,dovtedy sa môžem opaľovať keď je tak krásne A možno sa zadari práve na výročie
@littledesire veru škoda,ešte dnes trochu posmutim a zajtra objednávam ovul.testy aj ďalšie balenie inofolicu...za ako dlho mi prídu testy ak objednám tu?
@lilimoni tak toto by ma nenapadlo kebyze nepovies.. potvprou som tiez pochopila mrchu ;)
@vikina6 za chvilku, den, dva tusim ;) ak si z ke tak teoreticky aj v ten den si ich vies vyzdvihnut.. ;)
@lilimoni ☹ oje....nechapem ako moze niekto nieco take urobit 😢
Aa uz viem uz davala si sem foto ze? 🙂 krasny psik...no fajn ked sa vam obom pacilo drzim palce aby ste mali uspechy 😉
@hennyinnsbruck neviem, ci som davala fotky ale v albume mam nasho cierneho Maximka a aj "Deli family" 🙂 mozes kuknut 🙂
No co zeny,ktora ma ducha na teste,a ktora je vtom B-)
@majuskabobi to som chcela aj ja sa opýtať lebo nejako ste toho riadne popísali ze nevládzem vsetko citát
čaute, bazálka stále hore 37 a test o piatej ráno biely ako sneh, nepomohli ani rôzne uhly pohľadu . Asi je to ešte skoro, som len 19 DC.
Ahojte baby, dnes som to dostala :/ snazenie sme odlozili o mesiac, lebo som na prisnej diete. Videla som sa na fotkach... mala som chut sa zabit :D Bojim sa, ze ak otehotniem tak uz do smrti neschudnem takze sa snazim najprv to. Nechcem byt skareda tucna mama :(
@agathachristie aaale mojaaaaa, tak snáď to nie je až také zlé, všetko s mierou, ale snažiť sa neprestávajte, pekne si užívaj milovanie a krásne letné chvíle s mm. Chudnúť budeš po pôrode a kojením a nočným vstávaním to pôjde samé 😉
@lilimoni posiela na dobierku?asi jej zajtra napíšem,dakujem 🙂 ale stále váham či objednať mužovi folandrol... A
@littledesire ty sa ako cítiš? Lebo ja som cítila že mrcha príde iba od včera ale ani tehu príznaky som nemala,minulý mesiac aspoň prsia boleli... Ešte týždeň počkám za tvojim testom,tebe to musí vyjsť 😉
Ahojte...pripájam sa ku Vám. Jednu princeznú už mám, tento mesiac bude mať 10 rokov. Potom sme sa pokúšali o druhé ale po dvoch sponntálnych potratoch sme si dali pauzu. A teraz dúfam že to už vyjde. Momentálne čakám či príde alebo nepríde mrcha. Mala by doraziť 9.6. tak uvidíme. Čítala som že viaceré tu používate prípravky. Viete mi to bližšie priblížiť k čomu sú dobré? pomôžu miminku sa zahniezdiť? Lebo j asom mala s tým problém, kedže som po sekcii. Ďakujem a dúfam že tento mesiac budeme čo najviac tehu 🙂
@stanka1986svk ahoj,vitaj 🙂 ...ja beriem duphaston na upravu cyklu,ale predpisuje ho Dr. aj po potratoch na udržanie plodu...mala by si sa svojej opýtať čo ti odporúča...tiež mi odporúčala k tomu inofolic, je to len výživový doplnok ale pomáha folikulom rásť...ale samozrejme prajem aby mrcha už nedošla,nech nemusíš už snažilkovanie riešiť ale rozhodne si niečo pýtaj na udržanie plodu
@stanka1986svk ahoj A vitaj medzi nami. Dnes je tu ticho, je nedeľa, zajtra to tu ožije. Dve tu nečakáme ms 16.6 tak asi budeš prvá na rade, konečne dáke vzrúšo. Papáš kys. Listovú ?

@rula už som tak dúfala za mužovi dám krásny darček na 5 výročie svadby ☹ dnes bude depka,štve ma to,že môj cyklus nebol taký aký som chcela ale máme novú šancu... Ináč to je pekná teplota na 19 DC,ja O takých môžem len snívať,viac ako 36,5 len ťažko