icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
7. jún 2015

@1234lubka a co ak ma niekto luteanu fazu 7 dni? Da sa potom otehotniet? Ja mam nastastie 15 dni 🙂

littledesire
autor
7. jún 2015

@lilimoni ak ma 7 dni, je to krztko nestihne sa uhniezdit... 9 az 10 dni je tak na hranici ;) ja mavam 12 dni ;)

vikina6
7. jún 2015

baby,grafy na bazalnu teplotu používate?ja som si značila do menštr.kalendára čo mam v mobile ale ked nasnímam obrazovku,nechce mi tu vložiť fotku...preto sa chcem opýtať ako funguje ten fertility...diky 🙂

lilimoni
7. jún 2015

@vikina6 skus napisat babam do "vytaznych grafov" oni si tam davali linky na ich grafy 🙂

rula
7. jún 2015

@lilimoni supeeeer. Platí. 🙂

rula
7. jún 2015

@1234lubka práveže veľa báb ju má krátku a ako píše littledesire, jeoplodnené vajíčko sa nemá čas implantovať. Bud rada, že ju máš 14 dní.

vikina6
7. jún 2015

@littledesire snažím sa pripojiť graf,ale nejde lebo je to screenshot... A čo ak som nemala ani ovulku?alebo bola neskoro,potom Z toho tiež by nič nebolo ak príde 5 dní pred mrchou?ale graf mi nezaznamenal zvýšenie teploty cez týždeň

rula
8. jún 2015

Dobré ránečko, prajem Vám pekný a plodný nový týždeň !
lilimoni, čakáme dnes na Tvoje // čárečky, tak nás nenechaj dlho čakaaať.
Ja dnes 20 DC a furt sa držím hore 37,1 😕

lilimoni
8. jún 2015

@rula nestihla som rano testovat 😅 manzel bol vecer vysokoaktivny 😀
Ak si tehu, tak by teplota mala byt vyssia, ci? 😀

muskamala
8. jún 2015

Baby, dnes 11 dc a ranný test bielo-biely.... ☹ . Od včera mám boľavé prsia a sem tam ma štípu bradavky, som si myslela, že to už je jasný príznak a že ráno si na 100% nájdem // , no tam ničotné nič......... 😢 tak čakám ďalej čo sa bude diať...

rula
8. jún 2015

@lilimoni okolo 37 signalizuje tehu..... tak uvidíme, už piaty deň som od 36,9 do 37,2

rula
8. jún 2015

@muskamala , nevadí, to je ešte veľmi skoro, ja som bola včera 19 DC a test tiež biely . Hcg produkuje uhniezdujúce oplodnené vajko a keďže uhniezdenie nastáva až DPO čo sa počíta až po ovulácii, tak mne to vychádza , okolo 21,22 DC. Musíme ešte čakááááť

lilimoni
8. jún 2015

Ja som mala lutealnej fazy vcera dostat mrchu. A aj sa na nu od vcera citim ale zatial nechodi 😀
@rula tak snad ti neklesne 🙂

muskamala
8. jún 2015

@rula ja trúba, zle som to napísala, malo to byť 11dpo...

littledesire
autor
8. jún 2015

@muskamala moja. nezufaj... cakaj ci pride/nepride ms a ked nepride, vtedy testuj 🙂 kolko zvyknes mavat luealku ?

rula
8. jún 2015

@muskamala ahaaa a kkqký si DC ?

rula
8. jún 2015

@lilimoni uvidíme, meriam si lem posl. 5 Dní, netuším , či je to moja normálna teplota, ale je to teplota na tehu. Inak chorá nebývam a svoju tel. Teplitu mám tak 36.

a zvykne Ti ms meškať ? máš nejaké lieky ?

muskamala
8. jún 2015

@littledesire no to keby som vedela, ja som si predtým ovu moc nesledovala. Ale ms môže prísť už kedykoľvek, dnes som 24 dc, minulý mesiac som dostala už na 23dc, ale väčšinou prichádza v rozpätí 24-28dc, raz som mala výnimočne 31dc, takže nič iné neostáva, len čakať, že nepríde.

muskamala
8. jún 2015

@rula 24dc

lilimoni
8. jún 2015

@rula 5 rokov mi slape ako hodinky. 6 dni mrcha a 21 dni pokoj. Minuly mesiac ju asi slaktrafil, lebo bola iba 2,5 dna 🙄 dnes je to 22 dni po mrche 😀

tinka881
8. jún 2015

@elzika nebola som tu cely víkend, teraz citam, ze sa pýtas ako sa bere duphaston. Ja som brala až na 15 dc, pretoze by sa nemal brat skor, aby ti to nerozhadzalo ovu, ja som ho brala tiez na upravu cyklu, brala som ho 3 mesiace a klop, klop asi sa nam zadarilo

littledesire
autor
8. jún 2015

@muskamala no tak vyckaj este.. 🙂 ja sa bojim testovat, dnes vsak len 8dpo, takze nic.. ale ja si radsej pockam kym nepride mrcha .. Ak mavas presnu v tom rozmedzi tak pockaj do 28dc .. toto 31dc to bol podla mna len vykyv.. rob test stvrtok podla mna 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni moja, to jak mozes nestihnut robit test rano ?? :D

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire mala som 7 minut na to aby som zobudila malu a obliekla nas obe 😀

muskamala
8. jún 2015

@littledesire ten štvrtok mám v pláne, ak dovtedy nepríde mrcha, už skôr ani náhodou, potom mi z toho šiši 🙄

orchidea111
8. jún 2015

Dobre ranko. Hlasim.sa den pred (ne) ocakavanou mrchou.. prsia bolia ako vzdy, nejaky hnedy vytok dnesvrano.. divny.. mazlavy.. uz to do zajtra vydrzim bez testovanis

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni hm no dobre no... ta sak ved sprav poobede abo vecer 😝

littledesire
autor
8. jún 2015

@muskamala ano suhlasim. ja sa toho bojim ze ked spravim skor a tam nebude nic, tak budem sklamana a to nechcem 🙂 takto mam aspon nadej kym nepride mrcha a ked nepride, tak vtedy robim 🙂

lilimoni
8. jún 2015

@orchidea111 snad nam sem das fotku s // 😀

littledesire
autor
8. jún 2015

@orchidea111 bre ranko 🙂 no tak super, ak do zajtra abo zajtra nepride, tesime sa na testik 🙂