Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni ak ma 7 dni, je to krztko nestihne sa uhniezdit... 9 az 10 dni je tak na hranici ;) ja mavam 12 dni ;)
baby,grafy na bazalnu teplotu používate?ja som si značila do menštr.kalendára čo mam v mobile ale ked nasnímam obrazovku,nechce mi tu vložiť fotku...preto sa chcem opýtať ako funguje ten fertility...diky 🙂
@littledesire snažím sa pripojiť graf,ale nejde lebo je to screenshot... A čo ak som nemala ani ovulku?alebo bola neskoro,potom Z toho tiež by nič nebolo ak príde 5 dní pred mrchou?ale graf mi nezaznamenal zvýšenie teploty cez týždeň
Dobré ránečko, prajem Vám pekný a plodný nový týždeň !
lilimoni, čakáme dnes na Tvoje // čárečky, tak nás nenechaj dlho čakaaať.
Ja dnes 20 DC a furt sa držím hore 37,1 😕
Baby, dnes 11 dc a ranný test bielo-biely.... ☹ . Od včera mám boľavé prsia a sem tam ma štípu bradavky, som si myslela, že to už je jasný príznak a že ráno si na 100% nájdem // , no tam ničotné nič......... 😢 tak čakám ďalej čo sa bude diať...
@muskamala moja. nezufaj... cakaj ci pride/nepride ms a ked nepride, vtedy testuj 🙂 kolko zvyknes mavat luealku ?
@littledesire no to keby som vedela, ja som si predtým ovu moc nesledovala. Ale ms môže prísť už kedykoľvek, dnes som 24 dc, minulý mesiac som dostala už na 23dc, ale väčšinou prichádza v rozpätí 24-28dc, raz som mala výnimočne 31dc, takže nič iné neostáva, len čakať, že nepríde.
@muskamala no tak vyckaj este.. 🙂 ja sa bojim testovat, dnes vsak len 8dpo, takze nic.. ale ja si radsej pockam kym nepride mrcha .. Ak mavas presnu v tom rozmedzi tak pockaj do 28dc .. toto 31dc to bol podla mna len vykyv.. rob test stvrtok podla mna 🙂
@lilimoni moja, to jak mozes nestihnut robit test rano ?? :D
@littledesire mala som 7 minut na to aby som zobudila malu a obliekla nas obe 😀
@littledesire ten štvrtok mám v pláne, ak dovtedy nepríde mrcha, už skôr ani náhodou, potom mi z toho šiši 🙄
Dobre ranko. Hlasim.sa den pred (ne) ocakavanou mrchou.. prsia bolia ako vzdy, nejaky hnedy vytok dnesvrano.. divny.. mazlavy.. uz to do zajtra vydrzim bez testovanis
@lilimoni hm no dobre no... ta sak ved sprav poobede abo vecer 😝
@muskamala ano suhlasim. ja sa toho bojim ze ked spravim skor a tam nebude nic, tak budem sklamana a to nechcem 🙂 takto mam aspon nadej kym nepride mrcha a ked nepride, tak vtedy robim 🙂
@orchidea111 snad nam sem das fotku s // 😀
@orchidea111 bre ranko 🙂 no tak super, ak do zajtra abo zajtra nepride, tesime sa na testik 🙂

@1234lubka a co ak ma niekto luteanu fazu 7 dni? Da sa potom otehotniet? Ja mam nastastie 15 dni 🙂