Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ja mam dilemu, testit ci vydrzat 😀
@rula aha..ty kokostosom nevedela ze mozu matkratsiu...to je problemno...ja mam vzdy 14dni ale ovu sa pohybuje id 16-21 dc. ale to je aj tak dobre minuly rok som zapasila z dlhymi cyklami cez 44dnovymi bez ovu....
@lilimoni oou to jeasi veelmi kratka...a urcite 7dni? podla ovu testov?? to je asi problem lebo pokial viem tak oplodnene vajicko sa uhniezduje niekedy okolo 5-8 dpo a ked sa tak skoro spusta ms tak sa asi nestihne uchytit..urcite by som to riesila z gynekologom....ja mam 14 dni a na 15ty vzdy ms...
Tak test spraveny ale nevyzera to, ze by tam chcel byt aspon duch ☹
@lilimoni mojko ja tam vidim ducha, ale skus to zaostrit aspon .. a taku poslat, bo takto je to strasne rozmazane a skusim ti to prerobit farebne ale mala by byt zaostrena :D
@littledesire sa mi trasu ruky a fotim s tabletom 😀 idem vyhrabat tatovu zrkadlovku 😀
@lilimoni heh no... sak foti aj s tabletom , si ho poloz a tak fot, ked sa ti trasu :D:D:D
tu je negativ.. ja tam daco vidim 🙂 ked si zvacsim fotku...
@littledesire uz mam foto 😀 len musim nakopnut tatkov notebook 😀
@lilimoni no tak kop kop :D:D juuuj, som nedockavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@littledesire ano, poslúcham, aj večer sa cez telefon pýtal drahy či sa pekne starám o babo A či som pekne pila a papkala vitamínky- myslel ovocie a zeleninku
@rula no zlaty je 🙂 ze sa tak pekne stara 🙂
@juliett99 @littledesire @rula nie som taky profik ako tatko ale snad to tam vidite aj vy 😀
@lilimoni je to taaaaaam, a ani to upravovat nemusiiim 🙂 iba ked chces :D
jemine , baby, človek na sekundu zmizne a Vy už ducharčite. 😀
Dneska jake dva pozitivne testy :D uz vidim ze dobre zacina tento tyzden.. a my ho v nedelu krasne ukoncime tiez baby 🙂
my asi tento mesaic bez ovulky.. robila som testy od 9DC ciste ani naznak ciarocky az na 13 DC slabucka ciarka a uz zas nic dnes som 15DC a nemam ani pocit na ovulku. takze tento mesiac sa milujeme lebo sa nam to paci 😀 😀 😀 😀
@juliett99 zalezi od cyklov, ale podla mna kludne moze byt az neskor.. ja som mala na 16DC pozitivny ..
@juliett99 @littledesire @rula ja tomu neveriiiiiim 😀 boooze babulky 😀 ze nezoslabne uz ? 😀
@lilimoni mojaaa nezoslabne.. ked trufas, urob zajtra z ranneho, ked ne , tak az v stredu 🙂

@juliett99 musim ist ku gyn, lebo vzdy rano mam spinenie, tak ci je vsetko ok, ale len rano