Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni
@orchidea111 kavu pijem tiez.ja vyfajcim krabicku denne .ale musim zatial aspon zredukovat. Ked raz budu //prestanem hned.
@hennyinnsbruck ja som tiez mala krabicku na den 🙄 hodinu bez cigi zvladnes?
@hennyinnsbruck ja tiez krabicku ☹ hlavne v praci hodne vyfajcim.. takze od najblizsej dovolenky tiez redukujem.. a tiez dufam, ze hned prestanem ked budem tehu.. inak ty zijes v innsbrucku?
ja teda nefajcim ale zivot bez kavy si neviem predstavit 😀
@juliett99 kazda mame to svoje 😀
@lilimoni moja, ty co tu pises :D sak ty v stredu uz ducharcit nebudes 🙂 bude to krasne viditelne 🙂
@littledesire sa tesim 😀 potom tomu uz aj uverim 😀 stale mam pocit, ze mi hrablo a si to namyslam 😀
@hennyinnsbruck
@lilimoni
@orchidea111 baby, ja som fajčila asi 5 rokov, min.krabičku denne, niekedy aj 2. Prestať som neskúšala, lebo som nechcela až raz - mala som kolegyňu, dosť tuhá fajčiarka, sem tam sme fajčievali spolu, vždy strašne pri tom kašlala, až sa to dostalo do štádia, že sa tak pokaždé rozkašlala až ju z toho naplo a bežala vracať. Keď som to videla, tak si vravím, že no takto dopadnúť nechcem veru a zo dňa na deň som prestala. Proste som si už ráno nešla kúpiť krabičku a vydržala som to, už je tomu pár rokov a som fakt rada. Ozaj a potom som si tie peniaze čo by som inak minula na cigy začala odkladať a by ste neverili, že sa tak dá celkom pekne našetriť. Baby ja verím, že to zvládnete aj bez tých potvor, držím palce 😉
@lilimoni neboj sa, drzim palce nech ciarocka bude v stredu silnejsia a potom aj dalsie dni 🙂 dobre bude, musis tomu verit 🙂
@muskamala klobuk dole.. moj otec tiez prestal po 25 rokoch zo dna na den.. a to fajcil 40 denne.. mozno niekedy pride taky zlom, ked prestanem.. momentalne sa na to necitim 😀
Baby kolajnice budu silna motivacia 😀
@orchidea111 ja som zistila, že keď som už naozaj chcela prestať, tak som to fakt dokázala zo dňa na deň, ale keď som si vravela iba že bolo by dobré prestať, tak som nevydržala ani pol dňa 😀. Môj otec fajčil tiež vyše 20 rokov a pokúšal sa prestať asi 10 rokov, s tým že znižoval počet, fajčil stále slabšie, no nič nepomohlo, až s tým sekol zo dňa na deň a už nezačal.
No nic babulky 🙂 idem sa pozriet dokedy ordinuje mamine neurologiaka aby jej dala injekciu a ficim po malu do skoly a hajde domov 😀 caka ma silne leharo 😠 musim upratovat a prat 🙄 kurnik ale kto to c tomto teple pozehli 🙄
Myslite, ze 25-kovy digital mi uz v sobotu rano ukaze?
@lilimoni no tak bez, ja sa idem tvarit ze robim 🙂
digital neviem, teroeticky by mohol.. ale mudrejsi budeme po stredajsom teste 🙂
@lilimoni pekny zvysok dna este 😉 zehlenie nechaj na vecer.. ja za chvilku do prace.. nemam rada tieto dni, ked ide clovek s obavami na wc ci uz.ide cervena 😀
@orchidea111 no ved to, asi ani jedna z nás nemá rada ked sa blížia krámy, js už som tak úchylná, ze kontrolujem gaťky len tak cez bárs kedy, aj ked sme sa ešte nesnažili som to robila.
@orchidea111 ahojte babenky...ja dobre mierne pichanie ako mam jazvu po cisarskom a trosku zle od zaludka ale to bude tym teplom,,,neznasam take horucavy ak niesom pri vode
myslím na Vás všetky,,,prave som dojedla tie najlepšie špagety bolognese ake som kedy jedla
@rula 😀 mam pokusenie ist si kupit test.. :D
@stanka1986svk teba nelaka testnut? :D
@orchidea111 laka ale tak neverim im velmi tak neviem,,ty ides testnut?
@orchidea111 šup šup kúpiť test, dnes je tu plodný deň na pozitívne testy, teda okrem toho môjho 😢 , a hoď nám sem fotku 🙂
@muskamala neboj my tiez budeme mat tento tyzden 🙂
@stanka1986svk
@muskamala asi uz teda vydrzim do zajtra.. 😖 ako som pisala.. nejaky vytok uz zacal.. takze asi nebudm vyhadzovat 7 eur za test.. ked dojde mrcha, pojdem si radsej nieco kupit na seba :D
@littledesire dúfam, že máš pravdu. Inak akú značku testu používaš? Ja som mala mamatest 10-tkový a pepino tiež 10-kový. ale vraj pepino nie je veľmi spoľahlivý a čítala som aj, že mamatest ukazuje niekomu veľmi slabo, tak neviem aký si mám ešte kúpiť.

@stanka1986svk ahoj. Ty si dnes ako na tom? 😅