Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@tamcika joooj a my sme aj 5 dni tutu-mutu nemali, lebo chlap mi chodi domov, tak strasne psychicky vycerpany domov, ze nebol schopny. A to som tu tahala uz infosky o dufastone aby sme mali sex castejsie a aha ho 😀 ked si clovek robi plany, co spravi po mrche 😀 tak uz asi nedorazi 😀
Zeny dnes je den kolajnic tak testujteeeeeee 😀
@tamcika joj vdaka, ani si nevies predstavit ako mi je. Pravda, bola som hladna, ale uz som po veceri 😀. Ale nie, posledny pol rok sme keksovali na povel, kupovali letenky v dobe ovulacie a posledny mesiac som stihla zajst za novym gynekologom, ten nam nariadil tri dni - dvakrat denne a teraz toto😀. Tesim sa jak blcha, ale po minulorocnej skusenosti mam obavy, a kym neprejdem 14 tt, tak budem stale ako na ihlach
@lilimoni no videla som videla ze tebe to tak dako svieti. Na dobrej ceste. V stredu tu budem cakat ráno foto 🙂 aby som mohla zagratulovať oficiálne.. My sme v pondelok tutumutu. V utorok pozit ovu test a stvrtok neskoro vecer ale to som nebola vo svojej koži nejako. Tak to myslim ze bojovníci neprešli 🙂 a myslim ze aj po ovu boli lebo brucho ma v utorok vecer a v stredu cely den bolelo. Tak uvidime ale asi ee. Nemôžme vsetky naraz 🙂 mne tiez muž chodí strašne ukecaný, vela krat ho to mrzí ale ked pride neskoro napapa sa osprši tak ľahne chudák a spi
@rula na Smichove maju iba tie dvojkolajnicove az do Kosic
@lilimoni to mam na jednu aj druhu stranu 10minut
@tamcika no pan doktor kazal snazit sa v sobotu, nedelu aj pondelok ( bola som u neho v piatok vecer) takze sa ihned kupovali letenky a ja som naordinovala este pravidelnost - takze rano i vecer 😀 😀 😀
@dzanem jaaj dufam ze budes mat pravdu ;)
@lilimoni co ja viem ;) spytas sa lekara ;) beries listovku?
@littledesire neberiem nic iba na kila ovocia a zeleniny 😀 dnes som zozrala uz 6 nektariniek 😀 boooze a mam chut na udeny syr a vcera som posledny zjedla so zeleninou 🙄
Apropooo mam povysavane 😀 teda uz len spalnu a mam vyprate farebne pradlo a zajtra biele este 😀

@majuskabobi ja tu bdem s tebouuu... lebo beloba